Container Icon

Τέλεια-τέλεια-τελεία...My heart is beating τέλεια-τέλεια-τέλεια!

Καλημέεερα σας!!!

Τι χαρά είναι και αυτή η σημερινή...;;; Πετάω σας λέω!! Δεν ξέρω γιατί... ή μάλλον ξέρω! Όλα πάνε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α... Όλα παίρνουν σιγά σιγά στο δρόμο τους και είμαι πολύ αισιόδοξος!!

Όχι δεν αναφέρομαι στον barmanako, αυτός είναι στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας. Έχω να πάω κάτι μέρες... Και να σας πω την αλήθεια δεν πολυ-καίγομαι για τον εξής λόγο: Δεν θέλω να μου χαλάσει τίποτα και κανένας αυτή την εσωτερική ηρεμία αλλά και την ευτυχία...

Είχα 2 χρόνια να αφιερώσω χρόνο στα φιλαράκια μου... αλλά και στους συγγενείς μου. Έτσι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα Θεού θέλοντος & καιρού επιτρέποντος πάω Θεσσαλονίκη στον Geminicious αλλά και για να πραγματοποιήσω 2 επαγγελματικά ραντεβού (τρομάρα μου).

Μόλις γίνει αυτό, κάπου στις 20/4, ±4 μέρες κατεβαίνω Αθήνα. Εκεί θα γίνει Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ!! Όχι ΔΕΝ πρόκειται να πατήσω το πόδι μου στο Γκάζι, μιας και όπως σας προανέφερα δεν υπάρχει λόγος να έχουμε μπλεξίματα (με την καλή έννοια, που λέει και Λαζόπουλος) αλλά και σε οποιοδήποτε gay-friendly μαγαζί της πρωτευούσης!!! Φιλενάδα Κατσίκι αν είσαι Αθήνα τότε, θα έχω περισσότερο χρόνο για «εμάς»!! ;)

Τι άλλο...;;;; χμ... Α, η δίαιτα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο...

Καλέ ναι..! Από τη χαρά μου έχω να σας πω πως έβαλα κήπο. Πήγα προχθές αγόρασα σπόρους για μαρούλια, κρεμύδια, ρόκα, μαντζουράνα, μανιτάρια και άλλα ζαρζαβατικά. Σήμερα θα πάρω και τριανταφυλλιές και διάφορα άλλα λουλούδια για την μπροστά αυλή... Α, θα βάλω και καμιά 20αριά ρίζες Αμπέλια να βγάζουμε κανένα σταφύλι να τρώμε βρε αδερφέ!

Αυτά εν ολίγης. Σας κλείνω μπαίνω για μπάνιο, πάω το αμάξι στο συνεργείο να του βάλω ένα gadget-άκι, να πάω για καφέ στην κολλητή, και να επιστρέψω να ασχοληθώ με τον κήπο μου!! Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα και αν δεν ανεβάσω κάτι new στο blog... να έχετε ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο.

Φιλάκιαααααα....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 σχόλια:

mahler76 είπε...

τι πίνεις και δεν μας δίνεις??? χαχαχα πάντα με καλή διάθεση μικρέ.

sCaTterBraiN είπε...

:-)
καλημέρα!

Katsiki είπε...

ΚΑλέ θα κατέβεις εσύ και δεν θα είμαι Αθήνα;;; Θα είμαι καλέ... Άσε που έχω και να σε ξεκοιλιάσω.... (ξέρεις εσύ!)

Αυτό το θα έχεις περισσότερο χρόνο για μας δεν ακούγεται κάπως;;; Μόνο δικιά μου ιδέα είναι;;;; :P :P :P
Καλά ένα μαγκαζέ θα το πάμε και γκρίνιαζε όσο θες! Δεν θα σ' ακούω... Άντε πια!!!

Μαρή άντε μου πας και κουράζεσαι... κάνε μια φάρμα στο FB και όλα λύθηκαν!!! :P :P:P ΚΑι ντοματούλες θα έχεις, και σταφυλάκια και ότι θες... Άσε που δεν θέλουν και πότισμα... :P

mahler76 είπε...

ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ θα πάτε Μαγκαζέ ουυυυυυ

^elfakos^ είπε...

mahler76 μου δεν πίνω τίποτα (δυστηχώς ή ευτυχώς) απλά έτσι νιώθω... ένιωθα πως ήθελα να ξεκινήσω κάτι δημιουργικό και παραγωγικό... και είναι υπέροχο!!!

Ka tsiki Μαρί ναι, ακούγεται κάπως... κάπως σαν όνειρο να το πώ...? Μαγκαζέ και τα συναφή ξέχνατα!!! Είπα πως δεν θέλω να πάω σε τέτοια μαγαζιά.

Katsiki είπε...

Εσύ το είπες και εγώ σε αγνοώ επιδεικτικά!:P

DiViNe__ είπε...

ιιιιιι αυτά τα μαγαζιά είναι κολαστήρια!! Απαπαπα τέτοιες μέρες!

Καλό Πάσχα, τα φιλιά μ :D

mahler76 είπε...

γυναικωνίτες είναι αυτά τα μαγαζιά. είσαστε απόλυτα ασφαλείς χαχαχαχα

GeminiCious είπε...

Κανονισε μονο να μην μου ρθεις! Ασε που με κανεις εξαλλο που δεν ερχεσαι απο Σαββατοκυριακο και θα μου ρθεις Δευτερα. Και σηκωνε και κανα τηλεφωνο...:Ρ
Επισης να σου θυμισω οτι περσι τετοια εποχη ησουν παλι χωρισμενος και μου βρωμαει πως θα επαναληφθει παλι η ιδια ιστορια αλλα τεσπα!!!

^elfakos^ είπε...

Μωρή GeminiCious Να φας τη γλώσσα σου!!! Ακου εκει να επαναληφθεί η Ιστορία... Αν και δεν τ0 νομίζω, ακουγότανε 1000% σίγουρος.
Να σου θυμίζω επίσης οτι πέρισυ τέτοια εποχή έκανα και άλλα ομορφότερα πράγματα τα οποία νοσταλγώ... ΑΛΛΑ είπα, τώρα είμαι σε φάση ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗΣ!!

DiViNe_ μου Χριστός Ανέστη! Κολαστήρια δεν είναι αλλά δεν τα λες και Άγιους τόπους!! :P

mahler76 ΧΑΧΑΧΑΧΑ ούτε το μουνί δεν εμπιστευομαι τη σήμερων ημέραν (No offence Girls)