Container Icon

Πόρνη Πανσέληνος...

Ναι OK μας γάμησε το φεγγάρι... Μας γάμησε και μας κέρασε... Ευτυχώς αυτή τη νύχτα συνέβησαν και ευχάριστα...


Ελλάδα-Σουηδία σημειώσατε 2. Τι εννοώ...; (Όσοι ζήσανε εμένα με τον πρώην μου καλό είναι να αλλάξουν παράγραφο Ή να πιάνουν το κεφάλι του γιατί αμφιβάλλω αν θα τους μείνει τρίχα...) Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο πρώην. Μιλάμε συχνα... πριν λίγες μέρες τσακωνόμασταν αλλά πλέον καταντήσαμε Σουηδία. Κυρία μου γίναμε φιλαράκια. Μου ανοίχτηκε μου είπε τα γκομενικά του... και εγώ τον συμβούλευα!!! Να δεις τι συμβουλές έδινα η ντάνα...(με την καλή έννοια!!) Να δεις τι όμορφα μου μιλούσε!! Βέβαια ήταν λίγο weird... από τα “Αγάπη μου”, τα “Μωούι μου”, τα “Έρωτα μου” να ακούω απλά το όνομα μου... but it’s ok! Τον αγαπάω τόσο πολυ αυτόν τον άνθρωπο που δεν θέλω να καταντήσουμε δυο ξένοι... και αφού δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα μας, δεν βλέπω το λόγο να μην είμαστε “φίλοι”. Ναι πλέον μπορώ να το πω, το κεφάλαιο αυτό τελείωσε... :)

Και εκεί που όλα δείχνανε να μπαίνουν σε μια τάξη, μου έρχεται η κεραμίδα. Το Μπαρμανάκι... Έχει γκόμενα! Το τι αστροπελέκι με βάρεσε... δεν λέγεται...!!! Σεισμός 9.9 της κλίμακας ρίχτερ! ΟΧΙ κυρία μου δεν το δέχομαι... πως τον αφήνεις να αλωνίζει έτσι στα δικά μας “χωράφια”; Γιατί δεν του έχεις σφιγμένα τα λουριά; Γιατί δεν του βάζεις μια βέρα, ένα κρεμαστό στο λαιμο με το όνομα σου, ή στην τελική μια ταμπέλα στο κούτελο που να γράφει ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ;;; Τετάρτη βράδυ και κατέβασα μισό μπουκάλι Jameson!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Τίποτα δεν ακούω... Εγώ σε αυτή την πόλη δεν μένω!!! .- Να πάω να δουλέψω σε φάμπρικα, στο νταμάρι, μέχρι και σε στεγνό-καθαριστήριο σε Αθήνα ή Θεσ/νίκη παρά εδώ πέρα! Μπαίνω στο romeo της πόλης μου και νιώθω πως είμαι στο λύκειο και συνεδριάζουμε το 15μελές...!!!

Και μιας και είπα romeo, εδώ και λίγες μέρες μιλάω με ένα παιδί... αλλά είναι παιδί! Δεν μπορώ άλλο τα παιδιά... έναν άντρα θέλω! Να ξέρει τι θέλει και ποιός είναι! Δεν έχω χρόνο αγάπη μου να σε μεγαλώνω... θελώ να με μεγαλώνεις!! Θέλω ντάντεμα, θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανέβασμενα... Θέλω να μαθαίνω από εκείνον, και όχι εκείνος από εμένα...

Pffff και τώρα τι...; Όχι δεν αναφέρομαι στο σκηνικό με το Μπαρμανάκι, αυτός ούτως ή άλλος, αύριο θα χει μπεί στην blacklist και όλα καλά (δεν σκάμε παραπάνω... μια βραδιά και πολύ του είναι!). Ευτυχώς πλησιάζει η εξεταστική και θα μπορέσω να ξεφύγω λίγες μέρες από εδώ πέρα. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα και μέχρι να φύγω από αυτή την πόλη, εμένα ποιός θα μου χαρίσει το "αντίδοτο"...;

FUCK!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 σχόλια:

Katsiki είπε...

Αχ καλέ μου τα είπες για τη Σουηδία... χιχιχιχιχι... Άντε και κουμπάροι! :P
Καλέ το μπαρμανάκι έχει γκόμενα.. Ε και; Μπορεί να θέλει να παίξει και σε άλλα χωράφια... Ποτέ δεν ξέρεις!!! Έτσι κ αλλιώς την θυμάσαι την ατάκα από προχτές στο Sodade...!!!
Αχ και εγώ θέλω κάποιον που θα με μάθει και δεν θα τον μαθαίνω... καποιον συνειδητοποιημένο γι' αυτά που θέλει.. Αχ μήπως να μεταναστεύσουμε; Μήπως δεν γεννά τέτοιο είδος η Ελλάδα;
Ουφ...

mahler76 είπε...

Καλέ χαλαρώστε. Οι σχέσεις "μαθητή-δασκάλου", "γιού-πατέρα" είναι πάντα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ. Βρείτε κάποιον άλλο άντρα συν πλην τα χρόνια σας και ανακαλύψτε τον κόσμο μαζί (αν τολμάτε).

mahler76 είπε...

ΑΑΑΑ, Επίσης και το ξέχασα. Μαρήηηη Απόλυτη πρωινιάτικο???

GeminiCious είπε...

Μωρηηηηηη....οσον αφορα τη Σουηδια δεν το σχολιαζω, τα χω κανει και θα τα ξανακανω,δεν ειναι κακο:Ρ
Για το Μπαρμανακι-Μπαρμνουνακι θα συμφωνησω με την επιστιμονησα κατσικω. Μπορει το παιδι να ειναι μπαισεξουλ(δεν υπαρχουν μπαι-σκασε μωρη!!!) και να θελει και παγωτο βανιλια και σοκολατα..."εξαλλου οι 8 απτις 10 σχεσεις μου ηταν με παντρεμενους με παιδια".
Επισης για τον "μεγαλο αντρα" που θελεις για να σε μαθαινει κλπ εχω να σου πω πως και γω τα χω με μεγαλυτερο μου, εγω τον νταντευω, εγω τον μαθαινω κλπ και ας μου ριχνει 7 χρονια...οποτε ασε τις μαλακιες, η ηλικια δεν εχει να κανει....
Εχεις λαλισει λαλισει ή ειναι ιδεα μου?
ΥΓ. Παρε με κανα τηλ μωρη και εκανα μια μαλακια κατινιστικη και θα τρελαθωωωωωωωω! :Ρ

Katsiki είπε...

Αχ ναι ναι επιστημόνισσα είμαι!!!
Και ναι μαρή δεν υπάρχουν μπαι! Κρυφές αδερφές υπάρχουν!!!

@Geminicious
Καλά ο δικός σου είναι περίπτωση! άστο αυτό!!!! :P :P :P

ΥΓ. Μαρή elfakena έτσι και σε πιάσω στα χέρια μου! Μόνο αυτό έχω να σου πω!!!

the boy with the arab strap είπε...

το οτι τα εχει με αλλη ο μπαρμαν δεν λεει τιποτα , αν σε ενδιαφερει συνεχισε .

^elfakos^ είπε...

Ναι μπορεί να μη λέει απολύτως τίποτα που έχει γκόμενα, αλλά το τελευταίο που χρειαζόμουν αυτή τη στιγμή είναι ενας μη συνειδητοποιημένος gay που νομίζει πως είναι bi και για τα μάτια του κόσμου έχει γκόμενα.

Δεν ψάχνω μεγαλύτερο ηλικιακά, αλλά κάποιον ώριμο. Δεν εχει σχέση η ηλικία του... αλλά ο τρόπος σκέψης του...

DiViNe__ είπε...

είναι αυτοί οι σουηδοί σου λέει! Άσε άσε εξελίξεις!

Εγώ πάλι δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, αλλά θα μου πεις - και θα 'χεις και δίκιο - ότι εξαρτάται από τον άνθρωπο, και ο συγκεκριμένος είναι καλή ψυχούλα μωρέ, οπότε καλά κάνεις :)

^elfakos^ είπε...

Κοίτα DiViNe__ μου, με το συγκεκριμένο άνθρωπο ΔΕΝ πίστευα οτι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο... Πίστευα οτι θα καταλήγαμε πλακωμένοι. Αλλά ευτύχως έκανα λάθος... :)

Ιθάκη-man είπε...

Ναι, αν και άπειρος σ' αυτά, δεν καταλαβαίνω πως 2 πρώην είναι φίλοι. Δεν μπορώ να το καταλάβω...
Άη μαρή που θες και άντρα να σε μεγαλώσει παρ'τα μην στα χρωστάω, ξέφυγες και ακόμα δεν έχεις φέρει τα σύγκαλά σου. Έλα σε παρακαλώ!

Υ.Γ. Και βλαμένο ε βλαμένο, η Πανσέληνος δεν επηρέαζε τα ψάρια, ιδιαίτερα αν είσαι και του πρώτου δεκαημέρου!

karkinos7 είπε...

Καλώς σε Βρήσκω!!!!
Με το Αντίδοτο στις παλιές καλές μου εποχές,τα έπινα αρκετά!!
Η πανσέληνος είναι ένα αντίδοτο!!!!
Συμβολικό το σχόλιο!
Την Καλησπέρα μου!

^elfakos^ είπε...

Ιθακη-man Εδώ μπόρεσε Βίσση-Καρβέλας, εμείς θα κωλώσουμε;; Είμαι του 2ου Δεκαημέρου!!

Gaykarkinos7 Καλως ήρθες λοιπόν... :)
Η πανσέληνος είναι η μούσα του έρωτα...

sCaTterBraiN είπε...

η πανσέληνος εμένα δεν με πείραξε (νομίζω). με τους bi εγώ δε θέλω πολλά πολλά, γιατί τις μισές (τουλάχιστον) φορές είναι fucked-up gay guys.
όσο για το ".. έναν άντρα θέλω! Να ξέρει τι θέλει και ποιός είναι! Δεν έχω χρόνο αγάπη μου να σε μεγαλώνω... θελώ να με μεγαλώνεις!! Θέλω ντάντεμα, θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανέβασμενα... Θέλω να μαθαίνω από εκείνον, και όχι εκείνος από εμένα... " μάλλον θα συμφωνήσω.
;-)