Container Icon

Νηστεία & εξομολόγηση...



Ουφ τι μήνας και αυτός...

Οδεύει προς το τέλος...Thank GoD δηλαδή! Αυτός ο Μάρτης να μην έρχεται ποτέ. Εντάσεις, νεύρα, τσακωμούς, χωρισμούς... Και πέρυσι τέτοιο καιρό ξανά τα ίδια...

Έρχεται και το Πάσχα και μιας και ξεκίνησα δίαιτα είπα να το συνδυάσω με την νηστεία. Εκεί που πίναμε που λέτε τον καφέ στη veranta με την μαμά της λέω: «Έχω τόσες μέρες αποχή από κρέας, την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και από γαλακτοκομικά και λάδι. Θα πάει το βραστό...σύννεφο!»

Mother: Θα μεταλάβεις την Μεγάλη εβδομάδα;
Me: Μπα...
Mother: Όχι να μεταλάβεις Άγιες μέρες που είναι!
Me: Άντε να μεταλάβω...
Mother: Μ. Σάββατο να πας να σου πιαστεί καλύτερα...
Me: Sir Yes, Sir!
Μother: Και Μ. Πέμπτη θα κανονίσω να πας να εξομολογηθείς.
Me: Παρακαλώ...;;;
Mother: Ε θα πείς, αν έχεις κακολογήσει εις βάρος κάποιου, αν έχεις κάνει πονηρές σκέψεις κτλ...
Me: Άστο καλύτερα
Mother: Γιατί αγόρι μου..; Τι έκανες και ντρέπεσαι;
Me: Και αν έχω κάνει παρτούζα και το πω στον παπά-Χαράλαμπο και μου μείνει στα χέρια;;;
Mother (Συγχυσμένη): Αυτό κάνω πως δεν το άκουσα...
Me: Εδώ δεν μπορεί να με ακούσει η ίδια μου η μάνα, θα με ακούσει ο Θεός;; λέω χαριτολογώντας
Mother: Ο Θεός είναι μεγάλος, εγώ «Όχι!»... λέει φεύγοντας και αποφεύγοντας την συνέχεια της συζήτησης και ξεσπώ σε γέλια.


Θυμάμαι πέρυσι το Πάσχα ήμουν χωρισμένος με το μωρό και στην νηστεία είχα αποφασίσει να μην απέχω μόνο από λάδι, γαλακτοκομικά, κρεατικά, αλλά και από σεξ μέχρι και από την μαλακία!!! Τα κατάφερνα μια χαρά... Ώσπου την Μ. Πέμπτη είχε έρθει ένας Θείος μου Παπάς στην εκκλησία μας, του υποσχέθηκα ότι θα πάω στην λειτουργία και επειδή όταν δίνω υπόσχεση την τηρώ, πήγα. Κάποια στιγμή με φώναξε στο Ιερό να τον βοηθήσω στις προετοιμασίες... Μπαίνω μέσα και τι να δω; Ένα μανούλι... κόλαση!!!

«Πίσω μου σε έχω σατανά....!!!» λέω από μέσα μου και σταυροκοπιέμαι. Με βλέπει που σταυροκοπιέμαι και σταυροκοπιέται και αυτός!! Περνάνε κάτι λεπτάκια και γω εκεί... κολλημένος! Ώσπου λες και ήμουν στο Bar Me;, στο DaDa;, στο Enola;, στο Scape;, ενα πράμα...πηγαίνω μπροστά του, του συστήνομαι και του πιάνω κουβέντα! Που αυτά δεν τα κάνω ούτε σε Gay Club!!!! Ρωτήστε και τον Geminicious

Αν το έλεγα άραγε αυτό στον εξομολόγο μου, τι θα μου έλεγε; «Αφορισμός» και λίγα λέω! Και κάνω μια μίνι απολογισμό των πομπών μου... Πώ-πώ! Οχι απλά «αφορισμός»... στην πυρά θα με στέλνανε, λες και ήμουν καμιά μάγισσα

Κοιτώ τον ουρανό... «Σ’χώραμε Θεέ μου...»

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

πλάκα είχε η συζήτηση με τη μάνα. εγώ πάλι δεν θα πήγαινα για εξομολόγηση γιατί δε θα μου έφτανε ο χρόνος. θα μου λεγε και ο παπάς στο τέλος: "αγάπη μου, αφού θα πας που θα πας στην κόλαση, γιατί δεν το φχαριστιέσαι τώρα τουλάχιστον και παιδεύεσαι με νηστείες και αποχές από σεξ;"

the boy with the arab strap είπε...

εξομολογηση μπορεις να κανεις σε οποιον θες ο θεος σε ακουει δεν χρειαζεται μεσολαβητες , ο διαλογος πολυ καλος , τετοιες αγιες μερες συμβαινουν αυτα που δεν περιμενεις , καλα να περασεις και εφετος το πασχα !!!

GeminiCious είπε...

Ρε ελφ, ρε ελφ, Ελα εγω να Σ'ΕΞολομολογησω... Και ναι, μεσα στα κλαμπ εισαι κυρια. Ποτε θα ερθεις Σαλονικη να θυμηθουμε τον περσινο Μαη?? Σε λεω τρελη επιτυχια:)
Φιλια στα μουτρα :Ρ

^elfakos^ είπε...

@Scatterbrain Καλα και γω ήθελα κανένα μήνα να τα πώ... Θα επερνα κ το τηλ του κ όποτε θυμομουν κάτι... «Πατερ ξεχασα να σου πώ, το έκανα καιδεαεροπλανο π.χ»

@OFF και εγώ την ιδια άποψη έχω. Οταν μπαίνω στην εκκλησία «τα λέω» με το Θεούλη και ξαλαφρώνω... Καλό Πάσχα σου εύχομαι...

@Geminicious Αχ φίλη θέλω πολύ να έρθω αλλά αδυνατώ αυτές τις μέρες... 100% μετά το Πάσχα όμως θα έρθω να ξαναζησουμε μεγάλες....Στιγμές!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν νιωσεις την αναγκη να πας σε ενα πνευματικο να μιλησεις θα το καταλαβεις.
Ναι η αληθεια ειναι οτι θεμα νηστεια θρησκεια και τα λοιπα ειναι λεπτο και περιεργο.
Ο καθενας οπως νιωθει εξξαλου παντε λεμε οτι η αξιοπρεπεια ειναι υποθεση της καρδιας και οχι του ηθους
θα εχουμε καλο πασχα φετος στο υποσχομαι!

DiViNe__ είπε...

Ααα είναι ωραία αυτά! Εγώ δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ, και ούτε το κόβω να γίνεται στο άμεσο μέλλον. Για πιο μετά δεν ξέρω, θα δούμε :p

Μανάρι στο ιερό;;; Απαπαπαπαπα του διαβόλου πράγματα !

^elfakos^ είπε...

@ Aunt Donna Ετσι πρέπει να λέμε... Όχι απαισιοδοξα πράγματα... Βοηθάει λένε. Τώρα όσο αναφορά το θέμα. Πνευματικού φοβάμαι γιατί θα με κρίνει χωρίς να με ξέρει... Προτιμώ να μιλήσω σε κάποιον που με ξέρει ήδη καλύτερα και από τον εαυτό μου δηλ ο Θεός (για εμένα) παρά σε έναν πνευματικό που δεν μπορεί να έρθει στη θέση μου

@ Divine_ μου, το τι μωρό ήταν... Δεν λέγεται...! Για να φτάσω εγώ σε σημείο να κάνω την 1η κίνηση και μέσα στο Ιερο... Φαντάσoυ!!!!

mahler76 είπε...

με το να του μιλήσεις μόνο δεν παίζει αφορισμός. Αν έγινε και κάνα ξεκώλιασμα τότε να πώ.

^elfakos^ είπε...

@ Mahler76 Εδώ μιλάμε για ΤΑ Ξεκωλιασματα!!!! Να φανταστείς 1η γυμνασίου είχα την 1η μου σεξουαλικη εμπειρία...

mahler76 είπε...

@^elfakos^
μαρή από παιδί σε γαμάνε? έλεος χαχαχαχα

^elfakos^ είπε...

@ mahler76 Ναι... και τι κατάλαβα...;;; Μαλακίες!!!

mahler76 είπε...

dude...:(