Container Icon

Λίγα Λόγια για το ταξιδάκι...

Freedooooom:


Άλλος αέρας ο Ευρωπαϊκός! Σε ανανεώνει, σε απογειώνει! Με το που πάτησα το πόδι μου ήταν λες και βγήκα απ’ την ντουλάπα! Με την πρώτη βόλτα ήθελα να δω πως είναι να λες σε κάποιον την σεξουαλική ταυτότητα σου δίχως δεύτερη σκέψη!
Το ίδιο βράδυ λοιπόν βγήκαμε με την παρέα μου, οι οποίοι δεν ξέρανε για εμενα. Πάμε λοιπόν να πάρουμε το μετρό και για καλή μου τύχη το βαγόνι που ήμασταν δεν είχε άλλη θέση και πήγα δυο βαγόνια πιο πίσω και έκατσα. Δίπλα μου έχω εναν κυριούλη στην πένα ντυμένο. «Do you speak English?» ρωτώ. «Νo» μου λέει, «Ωραία, να σας πω λοιπόν πως μου αρέσουν τα αγόρια... και δη τα ψηλά αγόρια!»
«Βας;;;» με ρωτάει στα γερμανικά... «Όπως τα λέω! τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!!!» Με φωνάζει η παρέα μου, πηγαίνω μπροστά και κατεβαίνουμε!


Χαμένοι στη μετάφραση:


Σε μια από τις βόλτες μας, περάσαμε μπροστά από μια, ας το πούμε καντίνα... κοιτάω μέσα και βλέπω ένα παιδί σαν τα κρύα τα νερά. Μου χαμογελάει και κοιτώ αριστερά-δεξιά. Προσπερνώ και συνεχίζω. Μετα απο λίγο διψάσαμε και με στείλανε να πάρω μπύρες. Πηγαίνω λοιπόν στην καντίνα «5 beers». Μου λέει κάτι στα γερμανικά και ξαναχαμογελάει. «Ύπαγε οπίσω μου σατανά!» λέω & βγάζω τα λεφτά από την τσέπη! «Βας;;;» συνεχίζει με το χαμόγελο εκεί! «Nothing, just thinking...» «Νο Εnglish, Duetch!» απαντάει. «Duetch, δεν ξέρω εγώ όμως... και μεταξύ μας καλύτερα, μη μας κολάζεις παντρεμένο άντρα!» πέρνω τις μπύρες & αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά!


Με τέτοιους φίλους...τι τους θες τους εχθρούς:


Night club... ώρα 3.00 π.μ εκεί που πίνω την μπύρα μου (Ναι, ναι, str8-acting για τα καλά!) ένας έγχρωμος με κοζάρει απο μακριά. Τον κοιτάω για λίγο και γυρίζω πλάτη. Μετά από 15’ νιώθω ένα χέρι πίσω μου (Στην πλάτη μωρή!) «Can u tell me your name?» ρωτάει. Πριν προλάβω να απαντήσω ορμάει το φιλαράκι μου τον σπρώχνει, τον βρίζει και το παιδί όπου φύγει-φύγει! «Το χάσαμε το κορμι πατριώτη...». Όχι ότι αν έμενε θα άνοιγα συζήτηση (Όχι εξαιτίας του χρώματος του, εξαιτίας του ότι δεν ξέραν οι άλλοι για μένα!!) Απλά δεν θα έφευγε με αυτόν τον τρόπο!


Τύφλα να χει ο Τομ..ο Κρούζ καλέ!!


Οι Ελληνίδες του εξωτερικού έχουν ξεφύγει. Μη μυρίσουν νέο αίμα ορμάνε σαν τις λυσσάρες! 4 στον αριθμό παρακαλώ...ναι-ναι! Όλη την ώρα σχόλια τύπου: «Τυχερή η κοπέλα σου...»,«Και γιατί ναι μην είσαι ελεύθερος...»!!! Το αποκορύφωμα: «Εσεις οι άντρες όταν πίνετε βγάζετε κάτι πολύ μπρουτάλ!!!». Και απαντώ: «Εσεις οι γυναίκες, οταν πίνετε δεν ξέρετε τι λέτε!!»


Διάλογοι:


Φιλαράκι Α: Πω-πω ΜΟΥΝΙΑ! πρέπει να γαμήσουμε σήμερα!!!
Φιλαράκι Β: Ναι μαλάκα ΔΕΝ γίνεται αλλιώς!!! ^elfakos^, διάλεξε μια και συ...
Φιλαράκι Α: Ναι, Ναι πρέπει να δοκιμάσει το εγχώριο προϊόν!
Φιλαράκι Γ: Αυτόν αφήστε τον...μόνο αυτος γαμάει κάτω στην Ελλάδα μάγκες. Εμείς να δούμε πότε!!!
Φιλαράκια Α+Β: Σωστοοοός!!!
^elfakos^: Μάγκες τυχερά είναι αυτά. [LooooooooooooooL]


Μέσα στο πολυκατάστημα στο τμήμα με τα σακάκια... περνάει ενας πωλητής τρέχοντας και με χτυπάει λίγο στον ώμο με τον ώμο του...
Υπάλληλος: Sorry!!!!
^elfakos^: τι Sorry μωρή; με ξέρανες!! 
Υπάλληλος Βας?
^elfakos^: άθλια... 


Συμπεράσματα:


Καλό το εξωτερικό αλλά αν δεν ξέρουν για εσένα είναι πράμα ασήκωτο! Τους βλέπεις όλους να είναι ο εαυτός τους & συ... υποκρίνεσαι. Μοιάζεις με ένα παιδάκι νηστικό που την έχει στήσει έξω από Ζαχαροπλαστείο & κοιτά την βιτρίνα με τα γλυκά & φαντασιώνεται πως να καταβροχθίζει. Μα όταν έρχονται τα άλλα παιδάκια και το ρωτάνε...«Πεινάς;» απαντάει «Όχι, απλά χαζεύω για να περάσει η ώρα»! 





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 σχόλια:

DiViNe__ είπε...

πωπω... όμορφο το ταξιδάκι μου ακούγεται. Τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω ακούγεται ωραίο :)
Αντε και στα δικά μας που φεύγουμε σε λίγες μέρες... αν και να σου πω την αλήθεια φοβάμαι αυτό που λες ... οτι θα είναι όλοι ελεύθεροι εκτός από εμένα :/

^elfakos^ είπε...

Ναι, τέλειο ήταν... Αλλά την επόμενη φορά θα πάω με σχετικά άτομα για να μπορώ να είμαι πιο...άνετα!!!