Container Icon

s1ngle ^elf.... No MoRe!!!!

Ναι, καλά διαβάσατε...

Δεν προλαβαίνω να σας πω λεπτομέριες, μόνο το ότι ζω απίστευτες στιγμές... Βρήκα επιτέλους αυτό που έψαχνα! Τελικά υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να μου γαμήσει τον εγκέφαλο... Με την καλή έννοια...!! Τα υπόλοιπα σύντομα!!

Το παρακάτω τραγούδι του το αφιερώνω με όλη τη σημασία των στίχων...

 

Καλό Μήνα να έχουμε... :*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^La vie est belle




Αχ, la vie est belle, la vie en rose...

Τι όμορφο πρωινό ειν' το σημερινό καλέ; Μη ρωτάς γιατί..., γιατί Φεύγω. Α, δεν θα σου πω που πάω, αν θες να μάθεις σήκωσε το τηλέφωνο, πληκτρολόγησε τον αριθμό μου και ρώτα με! Αν δεν έχεις τον αριθμό μου... δεν θα μάθεις ποτέ!

Έχω αρκετή ώρα που σηκώθηκα & έχω ήδη φτιάξει ήδη ένα 2πλό cappucino (με μπόλικο αφρόγαλα και κανέλα). Βγαίνοντας λοιπόν στην βεράντα, κρατώντας την τέλεια κόκκινη κούπα  μου (Το κόκκινο το εγκαυματί) στο ένα χέρι και στο άλλο το τσιγάρο μου αγναντεύω την θέα... Αχ που άλλου στην μονοκατοικία που χτίζεται απέναντι μου. Και εκεί που κοιτάω τον πολιτικό μηχανικό (30-35 ετών) με το τζινάκι του, το κόκκινο καρώ πουκάμισο (που ταιριάζει με την κούπα μου) να δείχνει τα σχέδια στον αρχι-χτίστη, ταυτόχρονα κοιτώ και τα μαστόρια & την ίδια στιγμή θυμάμαι τα λόγια της Φλώρας Μπαρμπαρίτσα στην κυρία Μίνα...

Φλώρα: «Αχ, ξέρεις που σπούδασα εγώ τη ζωή; Στην οικοδομή!!!»
Μίνα: «Τι δουλειά είχες εσύ βρε Φλώρα στην οικοδομή...;»
Φλώρα: «Όταν ήμουν μικρή, απέναντι μας χτιζόταν μια πολυκατοικία & γω καθόμουν με τις ώρες και χάζευα τα μαστόρια που πηγαίναν πάνω-κάτω, πάνω-κάτω...! »

Κάπου εδώ θα ήθελα να καταγγείλω την «φίλη» Κατσίκι! Και την καταγγέλω γιατί έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα! Ξέρει το αδύνατο μου σημείο και μου το πατάει δίχως οίκτο! Εγώ λοιπόν, 3 πράγματα κοιτώ σε έναν άντρα. Το ύψος του, τα χέρια του & αν είναι Κύπριος! Τους γνωρίζει λοιπόν, τους κάνει μια χαψιά και έρχεται ευθαρσώς και μου το λέει!!! Αυτή, αν συνεχίσει έτσι, θα χει πάρει την έχει πάρει ολόκληρη τη νήσο! (Μέσα και τα κατεχόμενα). Τελικά είχε δίκιο για εσένα ο “u know who”... Είσαι μια φίλη φίδι! Αλλά μια ζωή τον υποστήριζες, έπρεπε να το περιμένω αυτό! :P

Πριν ξεκινήσω λοιπόν, ρίχνω μια ματιά στο ζώδιο μου... :

Δελεαστικές ερωτικές προτάσεις

Είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε τώρα που ο Ερμής σχηματίζει αυτό το υπέροχο τρίγωνο και είστε σε θέση να κάνετε τις σχέσεις σας πιο αρμονικές. Η διέλευση αυτή φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και προτάσεις για συνεργασίες ή για αισθηματικές σχέσεις. Εάν έχετε σταθερό σύντροφο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βελτιώσετε την σχέση σας συζητώντας μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να έχετε πολύ καλές γνωριμίες ή μπορεί να σας κάνουν δελεαστικές ερωτικές προτάσεις. Γενικά έχετε την ευκαιρία να κάνετε τώρα επιτυχημένες προσπάθειες βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής. Στείλτε μια κάρτα, ένα e-mail ή ένα SMS στο αγαπημένο σας πρόσωπο, εκφράζοντάς του την αγάπη σας.

ΤΕΛΕΙΑ!

Τι άλλο θέλω;;;, Τίποτα! Κλείνω laptop, παίρνω κλειδιά, κινητά, τσιγάρα, τα ρούχα μου & έφυγα... Να έχεται ένα όμορφο Σ/Κ... Φιλούθκια!!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^Βλέπω κάτι όνειρα, που με τρομάζουν & Ξυπνάω...^

Η κουλαμάρα δεν πάει στα βουνά, πάει και στους κάμπους!

Αχ από τότε που ξεκίνησα την αντιβίωση βλέπω όλο κουλά όνειρα. Σήμερα το κακό παράγινε! Είδα λοιπόν πως είχα συναινέσει να εισέλθω εις γάμο κοινωνία! Ναι καλέ τάχα πως θα παντρευόμουν μια φίλη, η οποία μου εξομολογήθηκε τον έρωτα της και ταυτόχρονα με ζήτησε σε γάμο & εγώ είπα “I do”!

Ο γάμος θα γινόταν στο δημαρχείο, ημέρα Παρασκευή, ημερομηνία δεν θυμάμαι! Οι μέρες κυλούσαν, εκείνη ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μέχρι να έρθει η Πέμπτη (την επομένη παντρευόμανε) όπου σπίτι μου, γινόταν πανικός! Ετοίμαζαν τα γλυκά που κάνουν όταν έχουν γάμο, τα αδέρφια μου με πείραζαν και εγώ απλά περιφερόμουν με ένα ποτήρι Dimple on the rocks (15άρι).

Και τσουπ σκάει η νύφη από το πουθενά.
Και να σκέφτομαι πως να της πω, πως δεν θέλω να παντρευτώ...;
«Και αν την πληγώσω;»
«Και ποιος ακούει τους πάντες να με βρίζουν;»

& Ως από μηχανής Θεός έρχεται ο κουμπάρος - Geminicious για συμπαράσταση. Καθόμαστε στο δωμάτιο μου, και του λέω πως δεν θέλω να παντρευτώ & πως πρέπει να με βοηθήσει. Και μπαίνει και η “νύφη”... με βλέπει χάλια και ρωτάει τι συμβαίνει.

«Άκου να δεις Λια (πχ), ο Γάμος δεν μπορεί να γίνει.» Λέει η Κουμπάρος!
«Γιατί τι άλλαξε;» με ζωγραφισμένη την έκπληξη στο πρόσωπο της!
«Δεν σε θέλω. Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί σου.» πετάγομαι
«Εγώ που είμαι τι πρέπει να πω...;» απαντάει! (Άκου θράσος)
«Και που ήσουν κυρία μου 2 βδομάδες εξαφανισμένη;;;;» πετάγεται έξαλλη η κουμπάρος!
«Αν ήσουν ερωτευμένη, θα ήσουν εδώ...» συμπληρώνω.
«Πες μου μια αντρίκια απάντηση! Και θα φύγω!» ρωτάει ανεβάζοντας τους τόνους
«Είμαι gay» απαντώ.
«Ορίστε;;;;;;;;»
«Και συ gay;;, Ήμαρτον πια, πόσοι είστε!?» ρωτάει αγανακτισμένη...
«Καλέ σου λέει, πως αν οι πούστηδες πολλαπλασιάζονταν, η Ελλάδα θα λεγόταν Κίνα!» συμπληρώνει η κουμπάρος.
Με κοιτάει, κοιτάει τον Geminicious, σκάει ένα χαμόγελο, με αγκαλιάζει και με αποχαιρετά λέγοντας πως το μυστικό μου θα είναι ασφαλές!

Χαλάει ο γάμος και είμαστε στο αμάξι με τον Geminicious και πάμε Θεσ/νίκη για να προλάβουμε το DragShow στο enOla! Καθώς πάμε, έχουμε κατεβασμένα τα παράθυρα του αυτοκινήτου μου και ακούμε το παρακάτω τραγουδάκι... Κλείνοντας λέω στο Geminicious: «Έτσι είμαστε φίλη.... Τα δίνουμε κάποτε όλα, μα ποτέ δεν είμαστε κανενός!» 

^Παράλογο^ ;;;;;;;;

Καλό Μήνα να έχουμε!!!



  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^Όμορφη Μέρα...

Καλημερούδια-Καλημερούδια

    Τι πρωινό & αυτό … ; Ηλιόλουστο! Τα σιχαίνομαι τον τελευταίο καιρό τα ηλιόλουστα πρωινά. Εγώ είμαι του Λονδρέζικου καιρού … Μουνταμάρα και βροχή 4 ever. Σήμερα ειδικά τον σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο γιατί είμαι μες το κέφι και την χαρά. Έχω ξαναφορέσει -μετά από αρκετό διάστημα- τη χαζοχαρούμενη φάτσα μου. Η κολλητή μου, -που επιτέλους την είδα χθες και τα είπαμε μετά από αρκετό διάστημα- με έφτυνε να μη με ματιάσει & χαθούν τα κέφια μου. Ούτε καν η ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη δεν μπόρεσε να με πτοήσει.

    Κοντοζυγώνει ο καιρός που θα επισκεφθώ την πρωτεύουσα, έτσι για να μην ακούω και κουβέντες από την Κατσίκι -η οποία, διεκδικεί τον ρόλο της Λιλικάς Καλλίτση (της Πατρινιάς Κομμώτριας-Χρέη στο Ι.Κ.Α. 3,5 χρόνια)-. Το ανέβαλα συνέχεια, μία οι δουλειές εδώ, μία η αποφυγή των αναμνήσεων, λίγο του ότι σιχάθηκα το γκάζι και δεν θέλω να ξαναπάω για ποτό εκεί … (μόνο για καφέ) ε … δεν ήθελα και πολύ ο άνθρωπος.

    ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Καταγγέλλω την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Είμαι έξαλλος, έχω βγει από τα ρούχα μου, από την ταραχή έχει βγει η ρίζα! Κατεβάζω προχθές να δω HELLCATS. Βλέπω το 1ο επεισόδιο … έχει καλώς, προχωράω στο 2ο … καλά πάμε, Ε ΣΤΟ 3ο επεισόδιο τα νεύρα μου γίνανε πλιγούρι!!! Είναι δυνατόν να μου Βάζουν τον Gale Harold καθηγητή Νομικής & str8?? Εντάξει τον είδα πέρυσι στις Desperate Housewives που έκανε τον αλλοδαπό str8 Καναδό (νομίζω), -τον οποίο και απέλασαν thank God- ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ. Ε όχι να τον βλέπω ως 40άρη δικηγόρο, που τα ξημερώματα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του με σετ πιτζάμας φορεμένο! Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Iker Casillas (Θεός!!) ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

    Πρόσφατα λοιπόν που βγήκα για καφέ με ένα φίλο, παρατήρησα πως το κύριο θέμα της παρέας δίπλα μας ήταν τα γκομενικά. Στο δρόμο για την τουαλέτα άκουσα να λέει μια κοπέλα στην φίλη της: "Μαλάκα μου απάντησε!! Τι να γράψω; πες κανένα καλό …" (Άσπρα τα στήθη σου σαν γάλατα, γαργάλα τα-γαργάλα τα, μου ήρθε να απαντήσω αλλά κρατήθηκα). Μπήκα λοιπόν σε μια πειραματική διαδικασία την ώρα που έκανα την ανάγκη μου. Δεν θα άνοιγα θέμα γκομενικό με το φιλαράκι για να δω τι άλλα πράγματα μπορούμε να πούμε. Ξεκίνησα λοιπόν με αθλητικά, μετά έπιασα την πολιτική επικαιρότητα, λίγο την εκλογολογία … Ε σε 30' ανοίξαμε το τάβλι (10-0 τον πήρα …) & φυσικά πιάσαμε τα γκομενικά!!!!

    Αμάν παραλίγο να το ξεχάσω …  Κατέβασα μια υπέροχη ταινία. Λέγετε Loose Cannons (Mine Vaganti o original τίτλος), είναι ιταλικής προελεύσεως, μας μιλάει για έναν gay που επιστρέφει σπίτι του για να ανακοινώσει στους δικούς του την σεξουαλική του προτίμηση, με σκοπό να τον διώξουν & να "απελευθερωθεί" από τα δεσμά της οικογένειας του. Την ώρα λοιπόν, που πάει να το ανακοινώσει στο δείπνο τον περιμένει μια έκπληξη … μια έκπληξη που στέλνει τον πατέρα του στο νοσοκομείο και εκείνον «κολλημένο» στην οικογενειακή επιχείρηση. Μια υπέροχη Δραματό-ρομαντική-κωμωδία καλογυρισμένη, με φοβερές ατάκες και ταλαντούχους ηθοποιούς! Μη τη χάσετε!

    That's all Folks… cu Soon!! Smoutch!


 & Κάτι που σας το αφιερώνω για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας...



       

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

The Rise of the ^elf

PART II




    Την Τελευταία μου μέρα εκεί βγήκα μια βόλτα μόνος μου το βράδυ να πάρω λίγο αέρα. Πήρα λοιπόν μια μπύρα (τις σιχαίνομαι…!!), τα τσιγάρα μου και άραξα στο λιμάνι. Εκεί που καθόμουν και κάπνιζα δίπλα μου είχα ένα ζευγαράκι που τσακωνόταν γιατί κάποιος έστειλε sms στην κοπέλα και το είδε ο φίλος της. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ την πρώτη φορά, άρχισα να γελάω με τα χάλια τους. Αλλά για να μη με καταλάβουν και να μην προδοθώ πήρα την φίλη κατσίκι και ξεκινήσαμε την κουβέντα.
   
    Μετά από μιάμιση ώρα πήγα σπίτι και θυμήθηκα το ζευγαράκι που τσακωνόταν, το σκηνικό με την κοπέλα, την ψυχολογία μου όλο το καλοκαίρι, μια κουβέντα που είχα με την κολλητή μου και αναρωτήθηκα τι κάνω λάθος…;;; και κυρίως πως το διορθώνω  «Ένα τρόπος μένει για να το μάθουμε…, πάτο πιάσαμε, παρακάτω δεν πάει άρα….»
«Άρααα…;;;;;;» Αναρωτιέμαι και χαμογελώ
«Μηδενίζουμε το κοντέρ ρε βλάκα & πάλι απ' την αρχή» λέω φωναχτά

    Το επεξεργάζομαι λίγες ώρες, τα φέρνω τα φέρνω απο κεί και βγάζω το πόρισμα. Το τρίπτυχο «Άνθρωπος, χαρακτήρας, σεξ» αλλάζει και γίνεται «σεξ & βλέπουμε». Δεν αφήνω λοιπόν το χρόνο να περάσει έτσι και κανονίζω με ένα παιδί που είχαμε γνωριστεί για να… μου δείξει τη συλλογή του με τα "γραμματόσημα του"

ΕρΩτΗσΗ 1η: Γνωρίζατε εσείς ότι το σεξ μπορεί να κρατήσει 1 ώρα και 35 λεπτά (!!!) και μάλιστα χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό…;;(!!!!!!!!!!)

ΕρΩτΗσΗ 2η: Γνωρίζατε ότι ο τρόπος σεξ που βλέπουμε στις ταινίες (στάσεις κυρίως), είναι πραγματοποιήσιμες και στα δικά μας κρεβάτια!?

ΕρΩτΗσΗ 3η: Το ότι οι αλλαγές στάσεων γινόταν το πολύ με 3 κινήσεις οφείλεται στην εμπειρία του παρτενέρ ή πρέπει να πάρω και γω μερικά credits;;;

ΕρΩτΗσΗ 4η: Το εξαιρετικό κρεβάτι, είναι θέμα ηλικίας ή θέμα παραστάσεων…;

    Και το ωραίο συνεχίστηκε και όταν αράξαμε στο σαλόνι. Ήξερε ότι θα έφευγα από Θεσσαλονίκη και μου λέει:

«Μείνε και σήμερα…»
«Δεν γίνεται έχω κλείσει εισιτήριο»
«Μείνε, θέλω να σε βγάλω έξω. Να πάμε για φαγητό, για ποτό… και να κοιμηθούμε το βράδυ αγκαλιά… αφού πρώτα επαναλάβουμε τα σημερινά!»
Γελάω.
«Ρομαντική ψυχή…» Απαντάω ειρωνικά, δίχως να δείξω ότι η φράση «Θέλω να σε βγάλω έξω, Να πάμε για φαγητό, για ποτό» με έστειλε αδιάβαστο. Ακούστηκε πολύ… όμορφο, βγαλμένο από ταινία!
«Κάθε άλλο, δεν είμαι έτσι… και στο κρεβάτι είμαι πιο άγριος»
«Και αυτό το λες για καλό;»
«Ναι, δεν μου έβγαινε να βρίσω… μου βγαίνανε πιο τρυφερά πράγματα με εσένα»
«Γιατί εγώ ακουγόμουν τρυφερός…;;;»
«Όχι δεν ακουγόσουν, αλλά η φάτσα σου μου το έβγαζε…»
«Την επόμενη φορά θα φοράω μάσκα γριάς μάγισσας!»
Γελάει
«Σκέφτεσαι να έρθεις μόνιμα…;»
«Όχι…»
«Πότε θα ξαναέρθεις…;»
«Δεν ξέρω….»
«Θες να τα λέμε όταν θα έρχεσαι;;;»
«Φυσικά! Θέλω να το ξαναζήσω το σημερινό»
Γελάει
«Ξέρεις μπορούσα να συνεχίσω μέχρι το μεσημέρι…»
«Ξέρεις αν σε άφηνα να συνεχίσεις μέχρι το μεσημέρι, εγώ δεν θα μπορούσα να καθίσω για ένα μήνα»
Με αρπάζει στην αγκαλιά του και μου λέει:
«Κάνε ένα τσιγάρο στην αγκαλιά μου, και φύγε αν θες»
Χουχουλιάζω και με τρόπο διστακτικό του λέω:
«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι…; Δεν ψάχνω σχέση, δεν θέλω σχέση. Ήρθα να περάσουμε καλά και θα φύγω. Μη περιμένεις τηλέφωνα, μηνύματα από εμένα»
«Μη μου το χαλάς, ούτε εγώ είμαι τύπος του τηλεφώνου… απλά θα ήθελα να τα λέμε όταν έρχεσαι»
«Θα δούμε»
«Να σε πάω με τη μηχανή σπίτι;»
«Όχι, θα περπατήσω»
«Γιατί ρε, δεν είναι κόπος….»
«Με ρωτάς αν μπορώ να καθήσω στη σέλα …; LoL»
«Χαχαχαχα, καλά όπως θέλεις»

    Χαιρετηθήκαμε, και με το που βγήκα στον δρόμο τραγουδούσα των U2 το It's a beautifull day… Όλα ήταν όμορφα, οι περαστικοί, τα δέντρα, οι κόρνες των αυτοκινήτων ακουγόταν σαν κελάηδημα εξωτικών πουλιών και εγώ πετούσα, δεν περπατούσα… (Σα να φορούσα σερβιέτακι με φτερά ενα πράμα)

Συμπεράσματα:

Ό Άντρας με "Α" κεφαλαίο ξέρει ακριβώς πως να σου φερθεί. πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ.
Ο Έμπειρος άντρας μπορεί να αντιληφθεί τι θέλεις χωρίς καν να του πεις εσύ κάτι.
Ο Άντρας με "Α" είναι και Κύριος με Κ κεφαλαίο
O Άντρας με "Α" είναι (τις περισσότερες φορές) και ώριμος.
Η Ηλικία του, παίζει ρόλο για τα παραπάνω,
Νομίζω πως οι ηλικίες που με εκφράζουν είναι 30+… Νομίζω πως έχω περισσότερα να κερδίσω και να μάθω.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^Μια Τρελή-Τρελή εβδομάδΑ^

Part I: The Down of the ^elf….


    Χμ, τώρα που τα βλέπω τα γεγονότα από μια απόσταση και πιο καθαρά, συνειδητοποιώ πως η ζωή είναι τόσο απλή… μα τόσο απλή! Εμείς την κάνουμε πολύπλοκη με τους μελοδραματισμούς μας, τα κόμπλεξ μας, και τα πιστεύω μας. Και έρχεται μια τοσοδούλα μικρή στιγμή, που σου αναιρεί σχεδόν τα πάντα.

Πάρτε παράδειγμα εμένα.

    Πέρασα ένα καλοκαίρι ήρεμο. Είχα αποφασίσει πως δεν είμαι έτοιμος, όχι μόνο για γνωριμία αλλά ούτε καν για σεξ. Μπορεί να μην ήμουν κολλημένος με τον πρώην μου, μπορεί να μην ήμουν ερωτευμένος αλλά τον αγαπούσα πραγματικά και πίστευα πως το κενό που άφησε ήταν αδύνατο να το καλύψει κάποιος. Όταν γνώριζα κάποιον στην πόλη μου που "ίσως ήταν" δεν είχα όρεξη να μπω στη διαδικασία να το κυνηγήσω. Για σχέση ΔΕΝ το συζητάμε αφού επιτέλους είχα βρει την πολυπόθητη ηρεμία που σαν τρελός έψαχνα (μιας και σχέση και ηρεμία δεν συμβαδίζουν) και τέλος το σεξ που ειλικρινά στην φιλοσοφία μου ήταν 3ο στη κατάταξη (άνθρωπος, χαρακτήρας, κρεβάτι), άρα και 3η προτεραιότητα μου. Υπήρχε ένα άτομο που ήξερα πως μαζί του μπορούσα να νιώσω πράγματα & πως μαζί του μπορούσα να έχω μια υποτυπώδη ηρεμία. Αλλά αφενός μεν ήμουν τόσο ξενερωμένος με τους άντρες αφετέρου εναντιωνόταν στα πιστεύω μου, συγκροούοταν με τα κόμπλεξ μου & δεν μου το επέτρεπαν οι μελοδραματισμοί μου… (Χριστέ μου ΠΟΣΟ χαζογκόμενα!!!;;;;)

    Και ενα απόγευμα θλιμμένο μαζεύω τα πράγματα μου και πάω στη Φίλη Geminicious. Τα πράγματα ξεκίνησαν normal τις πρώτες μέρες εκεί αλλά γρήγορα κάπου στο ενδιάμεσο η όποια διάθεση μου, έδωσε τη θέση της στα νεύρα. Καλύτερος μου φίλος τα βράδια ήταν το Jameson, το Tanqueray, και τα σφηνάκια κίτρινης τεκίλας. Την 3η βραδιά μου εκεί, το αλκοόλ από τα νεύρα μου δεν με έπιανε. Έπινα & έπινα αλλά τίποτα. Ώσπου φύγαμε από το ένα μαγαζί και πήγαμε σε άλλο (gay). Αλλά και εκεί τα ίδια μέχρι που… την είδα. Ήταν με την παρέα της και με κοίταζε ενώ ταυτόχρονα χόρευε. Πλησιάζω και γω χορεύοντας και της συστήνομαι.
«Είσαι str8/bi/gay?»
«Εσύ τι πιστεύεις…» την ρωτώ,
«Str8.»
Χαμογελάω…
«Bi…? Γιατί gay δεν σε κάνω!»
«Μη κολλάς σε ταμπέλες…» απαντώ, καθώς την σφίγγω πάνω μου και συνεχίζουμε τον χορό.

    Ένιωθα τόσο χαλαρός, που το αλκοόλ άρχισε να με πιάνει… Κάποια στιγμή  εκεί που χορεύαμε αρχίσαμε να φιλιόμαστε & όλα βουβάθηκαν ξαφνικά. Ένιωθα πως ήμουν εγώ και αυτή μόνοι μας στο μαγαζί, να κουνιόμαστε χωρίς να παίζει μουσική… (Μα καλά τι είχε αυτό το Gin?) Συνήλθα όμως γρήγορα, όταν με τα οπίσθια της και την τριβή κατάλαβα πως προσπαθούσε να με καυλώσει. Για λίγο περίμενα να δω αν θα το καταφέρει, αλλά δεν… (totally Gay ο elfakos σας) Μετά από αρκετή ώρα και πολλά γλωσσόφιλα καληνυχτίσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το πως και το γιατί . Και πήγα να βρω την Geminicious.

Highlight Διάλογος:

Στο μαγαζί παίζει το chica bomb των Βalan & Φουρέιρα και έρχεται χορεύοντας ή Geminicious….
Geminicious: ^eflakoooooo, αν ήμουν η Έλενα Φουρέιρα, Τι θα μου έκανεεεεες….; (μες το νάζι και την γλύκα)
^elfakos^: Ισιωτική…..!!!!

    Καθόμουν λοιπόν σουρωμένος στο σκαμπό μου, η φίλη πηγαινοερχόταν (νομίζω)… γνώρισα και ένα ψηλό παλικάρι!!! Αλλά δεν θυμάμαι πως τον λένε, τι λέγαμε και τι απέγινε. Το υπόλοιπο της βραδιάς ανήκει δικαιωματικά στην φίλη.
    Το επόμενο απόγευμα, το ξύπνημα ήταν δύσκολο. Θυμάμαι είχα ξυπνήσει, αλλά δεν άνοιγα τα μάτια μου. Δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτά που συνέβησαν την προηγούμενη μέρα. Ένιωθα τύψεις καταρχήν γιατί "εκμεταλλεύτηκα" μια κοπέλα που δεν μου έφταιγε σε τίποτα αλλά και επειδή το κεφάλι μου ήταν καζάνι από τα ξύδια. Με την πρώτη γουλιά καφέ, μου ήρθε το ίδιο συναίσθημα που είχα όταν φίλησα για 1η φορά άντρα. Ένιωθα βρόμικος, ότι "αμάρτησα" κατά κάποιο (gay) τρόπο, αλλά πιο πολύ για το τι είπα ψέματα στην κοπέλα για εμένα. Δεν με χωρούσε το σπίτι, πήγαινα πέρα-δώθε και τραβούσα τα μαλλιά μου, τα τσιγάρα γινόταν το ένα πίσω από το άλλο, θυμήθηκα την εποχή που πήγαινα με κοπέλες και ταυτόχρονα πήγαινα και με άντρες. Βγήκα έξω για τσιγάρα, και μέχρι το περίπτερο συναντούσα μόνο κοπέλες (Βαλτές ήταν?). Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, τα νεύρα μου και μπήγω τα κλάματα… Τα έβαλα με έμενα, την γκαντεμιά μου και τις άθλιες επιλογές μου. Σκουπίστηκα & περίμενα λίγο μέχρι να φύγει η κοκκινίλα από το κλάμα και γύρισα σπίτι.
    Το ερώτημα «που βαδίζω» ήταν το κυρίαρχο στο μυαλό μου.  Δεν είχα ένα σταθερό σημείο αναφοράς…. «Έλα να δούμε ένα dvd με τσόλια» Μου λέει η φίλη. «Μπα δεν είμαι se mood για τσόντες…» «Δεν είναι τσόντα, είναι το  behind the scenes από τη φωτογράφιση των aussiebum…». Κάποια στιγμή και ενώ τα τσόλια με τα μαγιό κάναν πάρτυ στην τηλεόραση, πιάνω τον εαυτό μου να έχει ξεχαστεί. Λέω στον εαυτό μου, «Χμ., τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν σου αρέσουν οι γυναίκες (1000%) & πως έχεις ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπάνε… Να το σημείο αναφοράς σου»
   
….To Be Continued



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^Το Καλοκαίρι μου...^

Pffff What a beautiful summer!

Χαιρετώ χαιρετώ και ξαναχαιρετώ τα πλήθη!

Πως τα περάσατε στις διακοπές σας…; Εγώ  η ρ ε μ α 
Δεν πήγα πουθενά, μονοήμερες εκδρομές σε παραθαλάσσιες περιοχές
και κυρίως στην πόλη μου.
Απέφυγα τα μεγάλα αστικά κέντρα, εκτός ενός 2ημέρου του Ιουλίου που φιλοξενήθηκα στην φίλη Κατσίκι στη πρωτεύουσα. Α και ένα τριημεράκι στο εξοχικό μου στο βουνό με καλή str8 παρέα…

Άντρες γιοκ, ρομάντσα γιοκ, σεξ γιοκ!

Εδώ που είμαι πρέπει ή να χρεωθείς την «πουστροσύνη σου», ή να γαμηθείς στο romeo! Και δεν ήμουν διατεθειμένος να κάνω τίποτα από τα δύο!
Αφιέρωσα το καλοκαίρι μου σε οικογένεια και φίλους.
Ο κήπος μου μεγάλωσε και έχω μπόλικα ζαρζαβατικά! Να φανταστείτε έχουμε από αρχές Ιουνίου να πάμε λαϊκή! Μοναδικό μου παράπονο που δεν πήρα ένα «γαβ-γαβ» (σκυλάκι) :(  Άλλα είπα περιμένω να βρεθεί ένα σωστό παλικάρι και να μου το κάνει δώρο! (δηλαδή ποτέ…)

Και μιας και ανέφερα τη λέξη σεξ -γιατί μόνο ως λέξη το θυμάμαι- κάθε βράδυ ο γείτονας μου το κάνει! Κάθε βράδυ λοιπόν είναι βραδιές θερινού κινηματογράφου. Την αράζω στη βεράντα μου, με το lap-i-topi  μου, τα τσιγάρα μου και το ποτό και ακούω μπας και το θυμηθώ! Εν το by the way, ο γείτονας Νεότατος, 28 ετών, λογοδοσμένος μένει με την μούτζα του στην διπλανή μονοκατοικία… & Καύλαρος.

Αλλά αρκετά γέμισαν οι μπαταρίες, αρκετή ηρεμία είχα(;)
Θέλω φασαρία, και ξεφόρτιση!

«Ξεφορτίστε με-ξεφορτίστε με και δυο …. ρίχτε με!»

Το ότι δεν παίχτηκε κάτι το καλοκαίρι δεν με χάλασε, εξάλλου ήταν επιλογή μου. Με την κολλητή μου μαλακιστήκαμε όσο δεν πάει και πρόσφατα περάσαμε μια από τις ωραιότερες μου βραδιές ever

3:00 πμ, εγώ, η κολλητή μου και τα μπυρόνια μας, σε ένα παρκάκι πάνω στο βουνό, κάπου στην Ελλάδα. Το ποτάμι δίπλα μας στα 3 μέτρα, τζιτζίκια να ακούγονται από τα πλατάνια, και ραδιοφωνάκι. Αράξαμε σε μια καφετέρια η οποία είχε κλείσει και έχουμε αράξει στα τραπέζια δίπλα στο ποτάμι…

Μιλούσαμε για ώρες και για τα πάντα, ώσπου η κουβέντα για τους άντρες ήρθε κάπως έτσι:

Εκεί που καθόμασταν ένα αυτοκίνητο έχει παρκάρει παραποταμίως, πίσω μας μέσα σε κάτι δέντρα.
«Μα καλά, πως μπήκε το αμάξι εκεί πέρα;»
«Έχει δρομάκι λίγο πιο κάτω…»
«Και συ που το ξέρεις…;»
«Ε, έχω έρθει εδώ ξανά…»
«Και τι έκανες εσύ εδώ!!!:::»
«Δεν ήρθα πάντως για ψάρεμα! Παρσί ήταν!»
«Με ποιόν ρέε…;»
«Ε, μη νομίζεις δεν ολοκληρώθηκε!»
«Γιατί…;»
«Ε, ενεργοποιήθηκε ο μαλακό-μαγνήτης μου!»
«Δηλαδή…;;»
«Εκεί που τον τσιμπουκώνω, με σταματάει και μου λέει πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Των ρωτάω γιατί και μου λέει πως πρώτη φορά το κάνει με μικρότερο του & πως θέλει ο άντρας να είναι 50+»
«ΣΟΚ! και μετά τι έκανες…;»
«Άφησα μούσι, έβαψα τους κρόταφους μου γρι και απέκτησα ρυτίδες!»
«ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μιλάμε ο μαλακό-μαγνήτης σου αφήνει ιστορία!»
«Και ποιος ήταν…;;; Τον ξέρω;»
«Ναι ο …… »
«ΣΟΚ εις το τετράγωνο»
«Έχει καιρό;»
«Ουυυ 5ετία σίγουρα!»
«Άρε ψυχούλα, τι έχουν δει και εσένα τα μάτια σου…»
«Και κανείς δεν μου κολλάει βαρέα και ανθυγιεινά!!!»

Και ξεκινήσαμε κουβέντα για τους μαλάκες που ήρθαν στις ζωές μας, αλλά και για αυτούς που θα έρθουν. Δεν χρειάζεται να σας ποιο ποιος νίκησε στο «πόσους μαλάκες είχες»… Εγώ!

Αλλά δεν βαριέσαι, και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Σημασία έχει κάποια στιγμή (όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα) να τον αναγνωρίζεις τον μαλάκα. Και όταν γίνεσαι εσύ ο μαλάκας πρέπει να το παραδέχεσαι!

Κλείνοντας θα σας πω πως από δω και πέρα θα τα λέμε σε εβδομαδιαία βάση, Καλό φθινόπωρο να έχουμε (η αγαπημένη μου εποχή) και θα ήθελα να κλείσω με ένα τραγούδι που ο στίχος με εκφράζει απόλυτα!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

«Ζω ένα δράμα»

Αδέλφια μου, Αλήτες, Πουλιά

Χάθηκα για 2η φορά αλλά δικαιολογούμε λόγω εξεταστικής & λόγο μη παροχής Internet. Όχι δεν μου το έκοψαν απλά επειδή είμαι στην πόλη που σπούδαζα δεν μπορώ να βρω ούτε μια γραμμή να «κλέψω». Προσπαθώ λοιπόν να σας γράψω μέσω κινητού... και ο Θεός βοηθός! 
Κουράστηκα! Κουράστηκα! Κουράστηκα! Είμαι με τον κολλητό μου εδώ (μένουμε μαζί) και όλη την ώρα μου μιλάει για γκόμενες! «Τι μουνί περνάει;;;!!!», «Πώ-πω ένα κωλαράκι...», «Αχ να είχα μια τώρα μαζί μου να μου τον παίξει» και διάφορα τέτοια! Σε σημείο που έφτασα να δηλώσω, πως έτσι και φύγω από εδώ (still gay) θα γίνω ο αντίστοιχος Ηρώδης των μουτζών!  
Και να πω οτι δεν ξέρει για εμένα να το δεχτώ... αλλά ξέρει! Επίτηδες, δεν το κάνει 1000%... ξέρω και ξέρει πως ποτέ δεν θα του την έπεφτα. Το μόνο που μπορούσα να κάνω, είναι να περάσω στην αντεπίθεση! Μούτζα αυτός... Τσόλια ΕΓΩ! Με το βου έβλεπα και ‘γω ομορφιές άρχιζα: «Αχ να σε είχα τώρα μέσα μου παιδαρά μου», «Πιάσε με γορίλα πέτα με στα φύλλα...», «Πάμε να σου μάθω να παίζεις τρίλιζα...» κ.α 
Ώσπου βγήκαμε σε ένα μπαρ, και γνώρισα ένα μπαρμανάκι (κακό ιστορικό με αυτό το επάγγελμα) και ήμουν στο σημείο να τον πάω σπίτι και να το κάνω δίπλα του!!!! (Θα σας τα πω άλλη φορά)
Και σαν να μην έφταναν αυτά θέλησε και να με αλλάξει! «Ρε, δοκίμασε μουνί και δεν θα χάσεις...». «Δοκίμασα καλέ μου, δοκίμασα!! Είδα τι μου άρεσε και τι όχι και επέλεξα... Εσύ πως ξέρεις τι σου αρέσει όταν έχεις δοκιμάσει μόνο μουνί;;». Και να επιμένει ότι το μουνί είναι καλύτερο.... «Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει ρεεε» να λέει «Αν αφήσεις όμως το μουνί καιρό, βρωμάει σαν χταπόδι» να απαντώ!
Και άρχισα τα καλιαρντά, μπας και σταματήσει τα καφριλίκια αλλά αυτός εκεί... Ώσπου περίμενα ένα βράδυ να ξαπλώσει και έβαλα να δω το shelter (gay movie). 
«Κάτσε να δούμε ταινία» του λέω
«Τι υπόθεση ;;»
«Love story μεταξύ της ξανθιάς και του καστανού... έρχεται ο κολλητός του και την πηδάει και αυτός τους πιάνει!!» (Για να κάτσει να τη δει)
Άιντε και πέφτει το πρώτο γλωσσόφιλο μεταξύ των αγοριών... Εκεί να τον δεις!! Άλλαξε 1000 χρώματα, άρχισε τα μπινελίκια και απαντώ
«Έτσι νιώθω και εγώ με τον τρόπο που μιλάς για τις γκόμενες. Θαύμασε τες σαν άνθρωπος. Δεν θες σε εμένα να αποδείξεις ότι είσαι γαμιάς, αλλά σε αυτές πως δεν είσαι κάφρος...»
Από τότε λοιπόν ηρέμησε... ηρέμησα και γω... Τα υπόλοιπα στο νέο post μου σύντομα! Φιλιά!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^Sexy-Dream Team^




Εν όψη  Παγκοσμίου κυπέλλου είπα να κάνω μια δική μου ενδεκάδα... ΔΗΛΑΔΗ, η πιό hot ενδεκάδα... αυτού του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στη Ν. Αφρική...
Σε σύστημα 4-2-3-1
Ξεκινάμε λοιπόν...
ΤΕΡΜΑΤΟΦΤΥΛΑΚΑΣ (Goalkeeper)
IKER CASILLAS (Εθνική Ισπανίας, Real Madrid)
Το μωρό μου, ο έρωτας μου, ο άνδρας που αν μου έλεγε: “Μπες στην βουλή την ώρα της συνεδρίασης, ανέβα στο βήμα, δήλωσε... -Μαμά, Μπαμπά, αδέλφια μου αλήτες, πουλιά τον παίρνω!! ...και εγώ θα σε παντρευτώ”, θα το έκανα.... από ΕΧΘΕΣ κιόλας!!! 


Από το δεξί άκρο της άμυνας προς τα αριστερά...
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ (Defender Right)
ΓΙΟΥΡΚΑΣ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ (Εθνική Ελλάδας, Παναθηναϊκός)
O άξιος εκπρόσωπος της Ελλάδας μας, ο Έλληνας θεός που κατά καιρούς έχει ακούσει πολλά αλλά δεν μας νοιάζει... Αν τον δείτε στους δρόμους της Αθήνας με την κόκκινη Ferrari να τον σταματήσετε και να του δώσετε τα συγχαρητήρια μου!!


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ (Central Defender)
Gerard Pique (Εθνική Ισπανίας, Barcelona) 
Το παιδί μπορεί (κατά 90%) να είναι δικιά μας, σύμφωνα με αυτά που είδαμε πρόσφατα στις φωτογραφίες που διέρρευσαν (τα πίτσι-πίτσι με τον {ιου} Zlatan Ibrahimovic). Είναι δεν είναι εμείς δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε οτί είναι «τεκνός ήλιος καλοκαιρινός» & «τσόλι»!!!!


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ (Central Defender)
John Terry (Εθνική Αγγλίας, Chelsea)
Εδώ η εμπειρία, συναντιέται με την αλητεία, παίρνουν μια πουτανιά γλύκας, 5γρ ρυτίδας (όσο πρέπει) και αρκετό μπόι και δημιουργείται αυτό το μανάρι. Μόνο και μόνο που ξέρεις πως απάτησε την γυναίκα του με την γυναίκα του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην Chelsea, Wayne Bridge - την οποία και γκάστρωσε - σε συνδυασμό με το ότι εδώ και χρόνια ακούγεται πως έχει κρυφή σχέση με τον κολλητό-συμπαίκτη του Frank Lampard... σου κάνει κάτι πολύ... αααχ! Εμένα τουλάχιστον


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ (Defender Left)
Fabio Grosso (Εθνική Ιταλίας, Juventus)
Έψαξα, Έψαξα, και ξανα-έψαξα καλύτερο του Fabio Grosso ΔΕΝ βρήκα... όχι ότι τρελαίνομαι αλλά στην αναβροχή καλό είν’ και το χαλάζι... Γενικά το παγκόσμιο Κύπελλο πάσχει από Αριστερούς Μπακ...



ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ (Defensive Midfielders)



O ανταγωνισμός μεγάλος, οι θέσεις 2, οι υποψήφιοι πάααρα πολλοί!!! Κάνω την καρδιά μου πέτρα, ζητώ συγχώρεση από τους υποψήφιους που «κόπηκαν» και Ξεκινώ...
***Μεγάλη απώλεια αυτή του David Beckham

Danniel De Rossi (Εθνική Ιταλίας, Roma)
Ο Καυτός γείτονας μας, αυτό το παιδί το μούρλια, που είναι παντρεμένος με μία μούτζα (έχουν και μια κορούλα -ζωή να έχει- ), η οποία όταν βγαίνει φωτογραφία είναι λες και το make up της το έβαλε σοβατζής...αλλά ουδείς άσφαλτος που είπε και η λαίδη...


Xabi Alonso (Εθνική Ισπανίας, Real Madrid)
Αχ, Αχ, Αχ, Αχ... Εδώ μιλάμε για μωρό μεγατόνων! Άφησε το ψυχρό Liverpool και μετακόμισε στην όμορφη Μαδρίτη για λογαριασμό της Real. Το δερματάκι του πήρε χρώμα και η άσπρη φανέλα της Real του πάει και με το παραπάνω. Πρόσωπο με γωνίες και βλέμμα θανάσιμο... για να μην αναφερθώ στα δάχτυλα του...


ΔΕΞΙ ΧΑΦ  (Winger Right) 

Cristiano Ronaldo (Εθνική Πορτογαλίας, Real Madrid) 
Ο Κριστιάνο μας, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Ποδοσφαίρου (94.000.000 Euros Παρακαλώ), Το ωραιότερο κορμί αυτή τη στιγμή, και ο πιο αμφιλεγόμενος ποδοσφαιριστής... Λένε πως είναι ομοφυλόφιλος (τους πιστεύω) αλλά εκτός του ότι κάθε μήνα του προσάπτουν και μια καινούρια σχέση (με μουτζά), εκείνος είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- σπίτι-προπόνηση-μπουρδέλο-σπίτι! (Μα καλά τέτοιο παιδί, έχει ανάγκη από αγοραίο έρωτα?)


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ (Winger Left) -με δυσκολία- 

Joe Cole (Εθνική Αγγλίας, Chelsea)
Μια χαμένη κυριακή, τ’ ακρογιάλι είχα πάρει... & όπως ήμουν σκεφτικός... ήρθε ένα παλικάρι... ....& είχε 2 ματάκια μπλε, μπλε και πως να τα θυμάμαι... χρώμα πέλαγος καλέ, τέτοια μάτια δεν ξεχνάνε... εδώ μιλάμε για κουκλί, αλλά 1.75 (κοντός μεν σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου) αλλά σε αυτή τη θέση συνήθως, τέτοια ύψη συναντάς...


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (Attacking Central Midfielder) 

Ricardo Izecson dos Santos Leite ή αλλιώς Kaka (Εθνική Βραζιλίας, ReaL Madrid)
Το καλό παιδί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, παλαιότερα δήλωσε πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής, θα γινόταν παπάς, δεν εγκρίνει τις προγαμιαίες σχέσεις και πρίν παντρευτεί την γυναίκα του δήλωνε πως ήταν παρθένος και πως περίμενε να «ολοκληρώσει» αφού παντρευόταν... Παρόλα αυτά, είναι ένας γλύκας...


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (Striker)
Lucas Podolski (Εθνική Γερμανίας, Köln) 
Πολωνός στην καταγωγή, αλλά μεγαλωμένος στην Γερμανία, ταλέντο το οποίο κατά ένα περίεργο τρόπο αποδίδει μόνο όταν παίζει με την εθνική Γερμανίας! Έρωτας μεγάλος... 


Προπονητή, ΔΕΝ ΒΑΖΩ γιατί αν τους δείτε πιθανό να ξενερώσετε... θα σας βάλω όμως τον διαιτήτη που όποτε τον βλέπω... παθαίνω αμόκ!!! ιδού...

Massimo Busacca

Ελβεττός γεννημένος σε μια Ιταλόφωνη Πόλη/Περιοχή (;) της Ελβετίας, 41 ετών και είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^It's a beautifull DaY^

Καλημέρα και καλό μήνα!

Αααχ μπήκε και το καλοκαιράκι...

Αυτή τη φορά δεν έχω παράπονα να μοιραστώ μαζί σας...

Έχω μόνο χαρά να μοιραστώ!!! ΝΑΙ!! Είμαι χαρούμενος!! Πολύ χαρούμενος!!! Πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενος!! Είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι... & το καλό είναι πως δεν ευθύνεται κάποιος, για αυτή την ευτυχία, παρα μόνο εγώ!!

Τον τελευταίο καιρό ξυπνάω με το χαμόγελο και κοιμάμαι με αυτό!
Νιώθω τόσο όμορφα!!
                       

         ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κατάλαβα πως δεν μου λείπει κάτι... δεν μου λείπει τίποτα! Στα 2 χρόνια σχέσης έζησα σχεδόν τα πάντα... πίκρες, χαρές, τα μέγιστα συναισθήματα μα και τα χειρότερα! Αγάπησα και αγαπήθηκα...

Και μετά χωρίσαμε... και το κεφάλαιο το έκλεισα! Οριστικά & αμετάκλητα... και προχώρησα...

Προχώρησα και κάποιος «μπήκε» στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ενίοτε τον επανέφερα και όποτε «απομακρυνόμασταν» τον ξανά έβαζα στο «κουτάκι». Και ξαφνικά μπήκε στο μπροστινό μέρος του μυαλού μου & αποφάσισα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου... Ώσπου μου συνέβη κάτι, που «τεχνικά» μου απαγόρευε οποιαδήποτε κίνηση μαζί του. Και ήταν άδικο... αλλά that’s life! Αλλά είπαμε δεν μεμψιμοιρώ, δεν κλαίγομαι και δεν κατηγορώ κανέναν...

Και μπήκε στο κουτάκι... και θα βγεί όποτε & αν το αποφασίσει εκείνος...
Σε καμία περίπτωση όμως δεν στεναχωρήθηκα...

Πρόσφατα ήμουν στη Θεσσαλονίκη στον φίλο μου τον Geminicious!!! Πέρασα άλλη μια φορά καταπληκτικά... κοτσομπολέψαμε όσο δεν πάει, γελάσαμε, καλιαρτνέψαμε, (ειδικά όταν ήταν και ο σύζυγος του... ΤΟ ΓΕΛΙΟ) γενικά αφήσαμε μύθο (πάλι)!! Μέχρι και χριστουγεννιάτικη ταινία είδαμε, Μάη μήνα!

Στο δρόμο για το γυρισμό σκεφτόμουν πόσο καλούς φίλους έχω... και ευτυχώς ή δυστυχώς τους έχω διάσπαρτους... Θεσ/νίκη, Αθήνα, στην πόλη μου...


                                                     ...και ξαφνικά ένιωσα τόσο πλήρης...


Και από τότε, δεν υπάρχει κανένας άντρας στο μυαλό μου. Κανένα «σχέδιο», κανένας μελλοντικός έρωτας, τίποτα απολύτως...

Το καλοκαίρι μου λοιπόν είναι αφιερωμένο σε αυτούς και μόνο! Και Αθήνα θα κατέβω στο Κατσικάκι μου, και με μια πάαααρα πολύ καλή φίλη μου (που χαθήκαμε ένα διάστημα) θα αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο, με το Geminicious φυσικά αφού θα με έχει all the time εκεί... αλλά και με την κολλητή μου εδώ, που κάθε φορά που βγαίνουμε για καφέ πονάνε τα στομάχια μας από το γέλιο!!

Καλό μήνα λοιπόν & είθε να έχουμε ένα τρελό καλοκαίρι... με την καλή έννοια!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

«Καρμικό Διαζύγιο»


Γεια σας-Γεια σας...

Χαθήκαμε..., για την ακρίβεια εγώ χάθηκα μιας και όλο αυτό το διάστημα συνέβησαν αρκετά πράγματα που με λύγισαν αλλά... δεν με γκρέμισαν! Και ο λόγος που δεν έγραφα τόσο καιρό είναι αφενός μεν γιατί δεν είχα τη διάθεση αλλά και την διάθεση να έβρισκα, θα γκρίνιαζα και δεν θα με βοηθούσε σε κάτι.

So, here I am dancing like ΔΕ ΧΕΡΟΚΕΪΝ...

Όοολες αυτές τις μέρες, γκομενικά δεν έπαιξε κάτι σοβαρό, εκτός από ένα ραντεβουδάκι (μέσω internet) αλλά μη φανταστείτε και πολλά... κάτι φιλάκια και δρόμο. Δεν ήθελα να το προχωρήσω γιατί κατά βάθος ήξερα πως ότι κάνω το κάνω για επιβεβαίωση  και το σταμάτησα πριν προχωρήσει και έχουμε άλλα...

Πριν λίγες μέρες τα πίναμε με την κολλητή μου, και πιάνουμε το θέμα των καρμικών σχέσεων.
-«Καρμικές Σχέσεις... Δηλαδή...;;;» ρωτάω
-«Χοντρικά, είναι οι σχέσεις που μπορεί να σε ακολουθούν από τις προηγούμενες ζωές, είτε γιατί θέλουν να δώσουν είτε γιατί θέλουν να πάρουν» απαντάει
-«I beg your pardon» (μιλούσε η ξανθιά που κρύβω ώρες ώρες)
«Ρε παιδί μου, πες πως είχες μια σχέση στην προηγούμενη ζωή, η οποία σε έβλαψε... συναισθηματικά, σε πλήγωσε... και πόνεσες πολύ..»
-«Ναι»
-«Ε, σε αυτή τη ζωή θα σε αποζημιώσει κάνοντας σου καλό... & το αντίθετο. Αν εσυ του έκανες κακό, σε αυτή τη ζωή θα "πάρει" από εσένα»
-«Απαπα! Και δεν μου λες, αυτό μπορεί να πάει για πολλές ζωές..; Δηλαδή μια να παίρνω εγώ, μια εκείνος κ.ο.κ;»
-«Φυσικά..»
-«Και πως το σταματάω... όλο αυτό το πάρε δώσε;;;»
-«Χωρίζεις Καρμικά...»
-«Για πες πως το κάνω...»
-«Λοιπόν... αφού συγκεντρωθείς 100% σε αυτό, φαντάσου πως είσαι απ’ έξω από ένα δωμάτιο, με κάθε λεπτομέρεια! (τι χρώμα έχει η πόρτα, το χερούλι κλπ) Άνοιξε την πόρτα και μπες μέσα. Αφού μπεις πρέπει πάλι να φανταστείς τι έπιπλα έχει, που τα έχει, χρώμα τοίχων κ.ο.κ. Μετά φαντάσου πως το πρόσωπο που θες να χωρίσεις κάθετε σε μια καρέκλα και πως από το πόδι σας υπάρχει μια αλυσίδα που σας δένει.
Μόλις την δείς σπάστη με κάθε τρόπο (π.χ με ενα τσεκούρι, με μια βαριά). Αφού η αλυσίδα σπάσει φαντάσου πως εξαφανίζετε το πρόσωπο και εκεί που ήταν έχει εμφανιστεί ένα αντικείμενο (οτι γουστάρεις) το οποίο είναι . Και μόλις το καθορίσεις πες στο αντικείμενο... «Αν μου έκανες κακό σε συγχωρώ, αν σου έκανα εγώ σου ζητώ να με συγχωρέσεις». Πιάσ’ το και πέτα το έτσι ώστε να σπάσει. Σήκω και φαντάσου (πάλι) με κάθε λεπτομέρεια πως βγαίνεις από το δωμάτιο και μόλις κλείσεις την πόρτα πίσω σου, άνοιξε τα μάτια σου! That’s it!

-«Αυτό μόνο;;; παιχνιδάκι...» αναφωνώ

Το ίδιο βράδυ κιόλας ξεκίνησα να το κάνω... αλλά λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, με πήρε ο ύπνος. Το επόμενο βράδυ ξαναπροσπάθησα και ξανακοιμήθηκα...  «Δύσκολος ο χωρισμός» σκέφτηκα το πρωί της 3ης μέρας! Όσπου βρήκα το χρόνο και το έκανα την μέρα και ομολογώ πως ξαλάφρωσα... Δεν ξέρω αν έπιασε ή όχι... θα σας το πω στην επόμενη μου ζωή...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πόρνη Πανσέληνος...

Ναι OK μας γάμησε το φεγγάρι... Μας γάμησε και μας κέρασε... Ευτυχώς αυτή τη νύχτα συνέβησαν και ευχάριστα...


Ελλάδα-Σουηδία σημειώσατε 2. Τι εννοώ...; (Όσοι ζήσανε εμένα με τον πρώην μου καλό είναι να αλλάξουν παράγραφο Ή να πιάνουν το κεφάλι του γιατί αμφιβάλλω αν θα τους μείνει τρίχα...) Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο πρώην. Μιλάμε συχνα... πριν λίγες μέρες τσακωνόμασταν αλλά πλέον καταντήσαμε Σουηδία. Κυρία μου γίναμε φιλαράκια. Μου ανοίχτηκε μου είπε τα γκομενικά του... και εγώ τον συμβούλευα!!! Να δεις τι συμβουλές έδινα η ντάνα...(με την καλή έννοια!!) Να δεις τι όμορφα μου μιλούσε!! Βέβαια ήταν λίγο weird... από τα “Αγάπη μου”, τα “Μωούι μου”, τα “Έρωτα μου” να ακούω απλά το όνομα μου... but it’s ok! Τον αγαπάω τόσο πολυ αυτόν τον άνθρωπο που δεν θέλω να καταντήσουμε δυο ξένοι... και αφού δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα μας, δεν βλέπω το λόγο να μην είμαστε “φίλοι”. Ναι πλέον μπορώ να το πω, το κεφάλαιο αυτό τελείωσε... :)

Και εκεί που όλα δείχνανε να μπαίνουν σε μια τάξη, μου έρχεται η κεραμίδα. Το Μπαρμανάκι... Έχει γκόμενα! Το τι αστροπελέκι με βάρεσε... δεν λέγεται...!!! Σεισμός 9.9 της κλίμακας ρίχτερ! ΟΧΙ κυρία μου δεν το δέχομαι... πως τον αφήνεις να αλωνίζει έτσι στα δικά μας “χωράφια”; Γιατί δεν του έχεις σφιγμένα τα λουριά; Γιατί δεν του βάζεις μια βέρα, ένα κρεμαστό στο λαιμο με το όνομα σου, ή στην τελική μια ταμπέλα στο κούτελο που να γράφει ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ;;; Τετάρτη βράδυ και κατέβασα μισό μπουκάλι Jameson!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Τίποτα δεν ακούω... Εγώ σε αυτή την πόλη δεν μένω!!! .- Να πάω να δουλέψω σε φάμπρικα, στο νταμάρι, μέχρι και σε στεγνό-καθαριστήριο σε Αθήνα ή Θεσ/νίκη παρά εδώ πέρα! Μπαίνω στο romeo της πόλης μου και νιώθω πως είμαι στο λύκειο και συνεδριάζουμε το 15μελές...!!!

Και μιας και είπα romeo, εδώ και λίγες μέρες μιλάω με ένα παιδί... αλλά είναι παιδί! Δεν μπορώ άλλο τα παιδιά... έναν άντρα θέλω! Να ξέρει τι θέλει και ποιός είναι! Δεν έχω χρόνο αγάπη μου να σε μεγαλώνω... θελώ να με μεγαλώνεις!! Θέλω ντάντεμα, θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανέβασμενα... Θέλω να μαθαίνω από εκείνον, και όχι εκείνος από εμένα...

Pffff και τώρα τι...; Όχι δεν αναφέρομαι στο σκηνικό με το Μπαρμανάκι, αυτός ούτως ή άλλος, αύριο θα χει μπεί στην blacklist και όλα καλά (δεν σκάμε παραπάνω... μια βραδιά και πολύ του είναι!). Ευτυχώς πλησιάζει η εξεταστική και θα μπορέσω να ξεφύγω λίγες μέρες από εδώ πέρα. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα και μέχρι να φύγω από αυτή την πόλη, εμένα ποιός θα μου χαρίσει το "αντίδοτο"...;

FUCK!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου...

Παρασκευή Βράδυ. Του Αγίου Γεωργίου (Μεγάλη η Χάρη του)...
Katsiki & Geminicious χώρισαν ταυτόχρονα...
«2 σε 1» σκέφτομαι. How thoughtful αναρωτιέμαι... Αντί να χωρίζουν με μια βδομάδα διαφορά και εγώ να είμαι σε εγρήγορση για δυο βδομάδες το κάνανε ταυτόχρονα (να μπερδεύουμε που λένε...). Όχι δεν παραπονιέμαι απλά είναι τα λόγια του Κατσικιού λίγο πριν βγω έξω...

Είμαι έξω που λέτε και μιλάμε με sms και πιο πριν με τηλέφωνα και προσπαθώ να τους κάνω να ξεχαστούν. Βρίσκομαι στη γιορτή ενός φίλου μου και κάποια στιγμή το κινητό δονείται στην τσέπη μου. «Θα το δω σε λίγο...» λέω από μέσα μου. Μετά απο 2’ ξαναχτυπάει... «Η ειδοποίηση θα είναι που δεν διάβασα το sms» (Motorola σου λέει).

Μετά απο 2’ λεπτά ανοίγω το κινητό... «2 νέα μηνύματα». Κατσίκι & Geminicious... Πρώτα ανοίγω του Geminicious. «Πίνω και μεθώ φίλη... απόψε χώρισα με το αγόρι μου :( »... Αναμενόμενο αυτό, πάμε και στο Κατσίκι... «Θα σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε... στο παίχνιδι αυτό κανείς δεν κέρδισε».
«Δεν πάμε καλά... » Σχολιάζω, βγαίνω έξω και την παίρνω τηλέφωνο.
«Καλά μωρή... συνενοημένες είστε και μου στέλνετε ταυτόχρονα sms με καψουροτράγουδα...»
«Ε είδες μωρή... τα κάνουμε ταυτόχρονα να μη σε κουράζουμε συνέχεια!»
«Να σας πάω στους Ολυμπιακούς μωρή στο: «Συγχρονισμένο Χωρισμό...» Θα σας προπονήσω εγώ... το έχουμε το χρυσό!!!»

Βρίσκομαι σε ένα μπαράκι με την κολλητή μου και άλλη μια φίλη μας και πίσω μας έχουμε μια αντροπαρέα και ακριβώς πίσω μου ένα τσόλι... ΚΟΛΑΣΗ!! Με τα πολλά αρχίζουν τα σφηνάκια να πηγαινοέρχονται γνωρίζουμε τα παιδιά πίσω μας, γνωρίζω και το τσόλι... Θεός! Η τεστοστερόνη με είχε μεθύσει... και την κολλητή μου την μέθυσαν τα σφηνάκια. Κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει πως θέλει να πάρει τηλέφωνο τον πρώην της. Αρχίζω και εγώ με το καλό να της εξηγώ πως δεν πρέπει να φανεί αδύναμη, πως μιλάει το ποτό, πως θα την «γυρίσει πίσω» μια τέτοια κίνηση και θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο... κτλ.

Κάποια στιγμή πάω wc και έρχεται και το τσόλι μαζί μου. Είχε άλλον ένα που περίμενε να μπεί & έτσι πιάσαμε την κουβέντα.
«Είσαι μόνος σου;» με ρωτάει την ώρα που ο μπροστινός μου μπαίνει στο μπάνιο...
«Μόνος σαν το λεμόν-ος» απαντώ...
«Και εγώ, πάμε για κανένα καφεδάκι αύριο...»
«Πάμε...»
Εκείνη την ώρα βγήκε και ο μπροστινός μου και πάω να μπω εγω.
«Θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου;;;»
«Περίμενα να τελειώσω και στο δίνω»
Μπαίνω λοιπόν μέσα και μόλις βγαίνω... μου ζητάει να περιμένω να «τελειώσει» και αυτός για να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και μόλις βγαίνει με παίρνει τηλέφωνο το Geminicious.
Αρχίζω να μιλάω μαζί του και το τσόλι περιμένει... και περιμένει... και περιμένει...
«Τελείωνε...» μου κάνει με νόημα...
«Φύγε...» του απαντώ με νεύρα... (επειδή μου ζήτησε να το κλείσω)

Μετά από κανένα 5-λεπτο κλείνουμε και πάω μέσα. Εκείνη την ώρα βλέπω την κολλητή μου να κρατάει το κινητό στο χέρι.
«Δεν θα πάρεις...» της λέω
«Έεεελα... σε παρακαλώ...»
«ΌΧΙ!»

Με πλησιάζει το τσόλι, «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ»...
«Έλα μου...;;;»
«Μου πες οτι είσαι μόνος...» απαντάει και πριν προλάβω να σταυρώσω λέξη σηκώνεται και πάει έξω.
Βγαίνω λοιπόν να πάρω το Geminicious, να το καθησυχάσω και να κόψω κίνηση τι γίνεται με τον τσόλι (που μιλούσε στο κινητό)

Μπαίνοντας μέσα το τσόλι με κοιτά νευριασμένα, και βλέπω την κολλητή μου να μιλάει με τον μπάρμαν...
«Ωραία, βρήκε να ασχοληθεί με κάτι & να ξεχαστεί...»
Γυρνάω προς την παρέα που ήταν το τσόλι, και τους βλέπω να φοράνε τα μπουφάν τους... Κοιτάζω το τσόλι, έρχονται μας χαιρετάνε και εκείνος με καληνυχτίζει με ένα γνέψιμο από μακριά...

Του κάνω νόημα να έρθει, έρχεται...
«Τι ζώδιο είσαι...;;»
«Σκορπιός... γιατί...;;;»
«Έτσι εξηγείτε... καλό βράδυ!»
Και γυρνάω πλάτη...

Μετά από μισή ώρα, φεύγουμε και εμείς... Πάω τα κορίτσια σπίτι τους, και λίγο πριν κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου η κολλητή μου, μου λέει:
«Α, ο μπάρμαν μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και εγω του έδωσα το δικό σου...»
Κλείνει την πόρτα και μπαίνει τρέχοντας στο σπίτι της...

Με το που ξάπλωσα με πήρε τηλέφωνο, το σηκώνω, του είπα ότι κάνει λάθος, και πως δεν υπάρχει κοπέλα με τέτοιο όνομα εδώ που καλεί.. αλλά δεν με πίστεψε! Και από τότε με παίρνουν με απόκρυψη ακούνε την φωνή μου και το κλείνουν... και πάντα τα ξημερώματα...

pffff What a Night....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το τεκνό μετα του ωφελίμου

Εδώ έχουμε ξεφύγει!

Ξεκινήσαμε το απογευματάκι και πήγαμε για καφέ στη Βαλαωρίτου. Στο αστικό είχαμε μια κουλή δίπλα μας! Δικιά μας, από ότι μου είπε μετά η GeminiCious! Κατεβήκαμε, κάτσαμε, ήπιαμε το καφεδάκι μας και αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα για ψώνια στην Τσιμισκή! Όχι, δεν εννοούμε καλλυντικά, φορέματα, ή τρόφιμα αλλά αγοράκια. Το τι τσόλι είδαμε ΔΕΝ λέγεται...

Και έτσι όπως περπατάμε την Τσιμισκή, βλέπουμε ένα ΤΣΟΛΑΡΟ με δύο μουντζά και μια fanta λεμονάδα 2lt (ήταν guest star). Δεν θέλαμε και πολύ τον παίρνουμε στο κατώπι. Πέρνει μια κάθετη προς την Λ. Νίκης και μόλις φτάνουν παραλία και περιμένουν να περάσουν απέναντι στην παραλία φτάνουμε σε πεδίο βολής.
Στήνουμε αφτί να ακούσουμε τι λένε... «It’s gonna be too heavy with this in my bag» λέει το μουτζό στο τσόλι που της δίνει την λεμονίτα!

Και συνεχίζουμε να τον παίρνουμε στο κυνήγι...  βγάζω και γω το κινητό και... τσούπ σας το παραθέτω...




Για κακή μας τύχη, καθήσανε στο λιμάνι να δουν τη θέα και να μυρίσουν την αυγουλίλα του Θερμάικου & εμείς πήραμε το δρόμο για το σπίτι...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Θεσσαλονίκη μου Here I come!


Ε ναι η μέρα που περίμενα επιτέλους έφτασε... Σε λίγες ώρες ξεκινώ για Θεσσαλονίκη!

Αχ Geminicious θα περάσουμε τέλεια τα 2 μας...

Μακάρι να ήταν και η Κατσίκι μαζί μας... αλλά άστο καλύτερα γιατί σε 3 μέρες θα μας μιλούσε για 7+ άτομα που γνώρισε, θα χάσουμε το λογαριασμό και θα θυμώνει που ενώ εμείς θα νομίζουμε ότι μιλάει για τον Αργύρη (π.χ), αυτή θα μιλάει για τον Μανώλη (ξανά-πχ)! Ή όπως το άλλο το θεϊκό, ήμασταν σε ένα μαγαζί και η αθεόφοβη ήταν «ραντεβού» με 3 γκόμενους ταυτόχρονα!! LoL!!

Καλά τι όνειρο ήταν και αυτό χθες;; Ήμουν λέει συνθέτης και συνέθεσα το You & not Tokio από Marquess feat. Alexandra Ungureanu (Σας το παραθέτω να μη το ψάχνετε στο youtube.) 



Σύμφωνα με το όνειρο μου, έγραψα εγώ τη μουσική η Christina Aguilera τους στίχους και λέει ότι είχα φωνή και το τραγουδήσαμε μαζί! Μόλις το γράψαμε στο studio αρχίσαμε να μπαλαμουτιαζώμαστε και να την πηδάω! (Τον είχα & 22cm!!!) Και μου άρεσε και από πάνω...

Χριστέ μου δεν είμαι καλά, οι str8 δυνάμεις με καταλαμβάνουν σιγά σιγά!  

Τις προάλλες;;; Ήμουν έξω για ποτό ο δόλιος με την κολλητή μου και δίπλα μας ήταν μια μουτζω-παρέα! Ήταν και μια μούτζα ΘΕΑ! Μιλάμε εντυπωσιάστηκα αμέσως! Και την χάζευα, και με κοιτούσε και αυτήν... thnk god δεν έκανα καμιά μαλακία. (Ευχαριστώ φίλη Κατσίκι για την βοήθεια)

Γιαυτό ας πάρω μια τζούρα κανονικότητας στην ωραία Θεσσαλονίκη γιατί δεν μας βλέπω καλά...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τέλεια-τέλεια-τελεία...My heart is beating τέλεια-τέλεια-τέλεια!

Καλημέεερα σας!!!

Τι χαρά είναι και αυτή η σημερινή...;;; Πετάω σας λέω!! Δεν ξέρω γιατί... ή μάλλον ξέρω! Όλα πάνε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α... Όλα παίρνουν σιγά σιγά στο δρόμο τους και είμαι πολύ αισιόδοξος!!

Όχι δεν αναφέρομαι στον barmanako, αυτός είναι στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας. Έχω να πάω κάτι μέρες... Και να σας πω την αλήθεια δεν πολυ-καίγομαι για τον εξής λόγο: Δεν θέλω να μου χαλάσει τίποτα και κανένας αυτή την εσωτερική ηρεμία αλλά και την ευτυχία...

Είχα 2 χρόνια να αφιερώσω χρόνο στα φιλαράκια μου... αλλά και στους συγγενείς μου. Έτσι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα Θεού θέλοντος & καιρού επιτρέποντος πάω Θεσσαλονίκη στον Geminicious αλλά και για να πραγματοποιήσω 2 επαγγελματικά ραντεβού (τρομάρα μου).

Μόλις γίνει αυτό, κάπου στις 20/4, ±4 μέρες κατεβαίνω Αθήνα. Εκεί θα γίνει Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ!! Όχι ΔΕΝ πρόκειται να πατήσω το πόδι μου στο Γκάζι, μιας και όπως σας προανέφερα δεν υπάρχει λόγος να έχουμε μπλεξίματα (με την καλή έννοια, που λέει και Λαζόπουλος) αλλά και σε οποιοδήποτε gay-friendly μαγαζί της πρωτευούσης!!! Φιλενάδα Κατσίκι αν είσαι Αθήνα τότε, θα έχω περισσότερο χρόνο για «εμάς»!! ;)

Τι άλλο...;;;; χμ... Α, η δίαιτα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο...

Καλέ ναι..! Από τη χαρά μου έχω να σας πω πως έβαλα κήπο. Πήγα προχθές αγόρασα σπόρους για μαρούλια, κρεμύδια, ρόκα, μαντζουράνα, μανιτάρια και άλλα ζαρζαβατικά. Σήμερα θα πάρω και τριανταφυλλιές και διάφορα άλλα λουλούδια για την μπροστά αυλή... Α, θα βάλω και καμιά 20αριά ρίζες Αμπέλια να βγάζουμε κανένα σταφύλι να τρώμε βρε αδερφέ!

Αυτά εν ολίγης. Σας κλείνω μπαίνω για μπάνιο, πάω το αμάξι στο συνεργείο να του βάλω ένα gadget-άκι, να πάω για καφέ στην κολλητή, και να επιστρέψω να ασχοληθώ με τον κήπο μου!! Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα και αν δεν ανεβάσω κάτι new στο blog... να έχετε ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο.

Φιλάκιαααααα....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πασχαλινό τσιλιμπούρδισμα!

Αχ, έφτασε και η μέρα της Ανάστασης...

Είπα λοιπόν πριν μπω για μπάνιο να κάτσω να σας γράψω μιας και έχουμε μέρες να τα πούμε. Τα άσχημα νέα είναι οτι χώρισα. Τα καλά νέα είναι πως είμαι μια χαρά!! Είμαι συνέχεια με την παρέα μου, περνάω φανταστικά, γελάω, τσιλιμπουρδίζω... Αχ la vie est belle (Η ζωή είναι ωραία)!

Που λέτε, τον τελευταίο καιρό συχνάζω σχεδόν κάθε μέρα σε ένα μπαράκι. Εκεί δουλεύει και ενα μπαρμανάκι...κόλαση! Καθόμουν και τον χάζευα ώρες... (στις αρχές) ώσπου μια μέρα πάω να του πάρω παραγγελία (χωρίς να έχω πονηρό σκοπό), «Μπορώ να παραγγείλω;» ρωτώ
Και μου ξυνίζει τα μούτρα και μου λέει «Περίμενε να έρθει η κοπέλα» και φεύγει!

^elfakos^-Barman= 0-1

Θόλωσα!!!

«Θα σε φτιάξω εσένα..» λέω από μέσα μου & αποχωρώ

Ε, από τότε όποτε πάμε, καθόμαστε πάντα στο μπαρ, έρχεται να μας πάρει παραγγελία αλλά εγώ ή πάω τουαλέτα ή χαιρετάω γνωστούς σε διπλανά τραπέζια. Όταν λοιπόν επιστρέφω παραγγέλνω από τον άλλο μπάρμαν ή τη barwoman. Τις πρώτες φορές δε το καταλάβαινε αλλά μετά με κοιτούσε με απορία. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον.

Το επόμενο σχέδιο μου, ονομαζόταν «Το μουνί μου να φας!»

Έκατσα λοιπόν και γνώρισα σιγά σιγά όλο το προσωπικό. Μέχρι και το μεγάλο αφεντικό... αλλά σε αυτόν αδιαφορία μεν αλλά καρα-κάρφωμα δε! Προχθές λοιπόν ήμουν με την κολλητή μου και τα πίναμε. Αρχίζουμε τον χαβαλέ με την μπαργούμαν, προστέθηκε στην παρέα μας και ο άλλος ο μπάρμαν, μαζί και ο dj σκάει και το big boss και ξεκινάμε τα σφηνάκια. Να τους λέω μαλακίες να ξεκαρδίζονται, ταυτόχρονα να κοιτώ με την άκρη του ματιού μου τον άλλον να μας κοιτάει καθώς βάζει ποτά. Τον βλέπω πλησιάζει... και κατευθείαν σηκώνομαι και πάω τουαλέτα. Με το που επιστρέφω είχε μπει στο παρεάκι και χαχάνιζε αλλά συνέχεια κοιτούσε προς τις τουαλέτες (από ότι έμαθα μετά από την κολλητή μου). Πλησιάζω βγάζω λεφτά, παραγγέλνω άλλα 7 σφηνάκια -και φυσικά την ώρα που το πίνουμε κοιταζόμαστε στα μάτια- πληρώνω αρπάζω και την κολλητή και φεύγουμε. Γυρνάει με κοιτάει με ένα βλέμμα κουταβιού και μου λέει «Από τόσο νωρίς;...καθίστε λίγο ακόμα...!»
«Λυπάμαι πρέπει να φύγουμε...» γυρίζω πλάτη και βγαίνω έξω

^elfaks^-Barman=1-1


Χθές λοιπόν βγήκαμε για καφέ το απόγευμα και πήγαμε πάλι εκεί. (Για την ακρίβεια βρήκα την παρέα μου εκεί) Πηγαίνω και ήταν εκεί για καφέ λίγο πριν πιάσει δουλειά
«Ωραία σήμερα θα δούμε αποτελέσματα...» Σκέφτομαι.
Κάθομαι στο τραπέζι και βλέπω τα παιδιά από το προσωπικό απέναντι να μου σηκώνουν το χέρι να πάω από εκεί.
Σηκώνομαι και πηγαίνω με το γυαλί στο πρόσωπο (Θεά...), με τουπέ (κούνια που με κούναγε) και λίγο πριν φτάσω ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!! «Αα- δεν θα τα πάμε καλά...» (λέω από μέσα μου) και με πιάνει νευρικό γέλιο!Παίρνω λοιπόν τα κομμάτια μου και «σέρνομαι» στο τραπέζι μας...

^elfakos-barman^=1-2

Χθες το βράδυ λοιπόν πάμε εκεί & μας βάζει ο υπεύθυνος να κάτσουμε στο bar (όπου μας είχαν κρατημένο μπουκάλι μη κάτσει κανείς άλλος). Έρχεται να μας πάρει παραγγελία, παραγγέλνει η κολλητή μου, γυρνάει σε εμένα και με χαμόγελο μου λέει «Το γνωστό;» {έβρεξα το βρακί μου από τη χαρά, αλλά έμεινα στο 1.83 (ύψος) μου }. «Να σου πω σε λίγο...;» (Και καλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω). «Φώναξε με όταν αποφασίσεις» με το ίδιο χαμόγελο! Του κλείνω το μάτι..«Οκ»
Περνάνε δύο λεπτά, φωνάζω τον άλλον τον μπάρμαν και παραγγέλνω το γνωστό μου (Θεά!!). Γυρνάει, βλέπει το σκηνικό και μου ρίχνει ένα βλέμμα... να με πνίξει ενα πράμα

^elfakos^-barman= 2-2

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Το ένιωθα! Κάποια στιγμή παραγγέλνω 2ο ποτό αλλά όχι στο μωράκι...στον άλλον. Έρχεται λοιπόν με το ποτό μου (το καλό μου) και μου λέει «Στην υγειά σου...». «Α, να σαι καλά.» Φεύγει και επιστρέφει.
«Έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου;»
«Ορίστε;» έκανα πως εξεπλάγην
«Δεν έχεις παραγγείλει ούτε μια φορά από εμένα... γιατί; Σου έκανα κάτι;»

^elfakos^-Barman= 3-2

«Έχω παραγγείλει... μια φορά»
«Και...;»
«Και μου ξύνισες τα μούτρα... έτσι και εγώ είπα να μη σε πόλυ ενοχλώ»
«Δεν το θυμάμαι αυτό το σκηνικό!»
«Ε το θυμάμαι εγώ για σένα»
«Συγνώμη βρε συ, δεν έχω κάτι μαζί σου...ίσα ίσα! Σε συμπαθώ πάρα πολύ!!»
«Να σαι καλά... και εγώ σε συμπαθώ πολύ!»
Βάζει δύο σφηνάκια...
Μου συστήνεται και πάω να πω το δικό μου... «Ξέρω πως σε λένε, ρώτησα τα παιδιά πριν καιρό.» (Μαλάκας εγώ)
τσουγκρίζουμε και πριν πιούμε μου λέει: «Από δω και πέρα θα παραγγέλνεις από εμένα... σύμφωνοι;»
«Σύμφωνοι»

^elfakos^-Barman=4-2

Αχ και σήμερα θα είμαστε πάλι εκεί... μας περιμένει! Αχ-αχ-αχ... ανυπομονώ να έρθει η ώρα της εξόδου... Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε σύντομα απο πρώτο χέρι!!!
Όπως και να έχει... Σας Εύχομαι καλή Ανάσταση και Χριστώς ανέστη...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Νηστεία & εξομολόγηση...



Ουφ τι μήνας και αυτός...

Οδεύει προς το τέλος...Thank GoD δηλαδή! Αυτός ο Μάρτης να μην έρχεται ποτέ. Εντάσεις, νεύρα, τσακωμούς, χωρισμούς... Και πέρυσι τέτοιο καιρό ξανά τα ίδια...

Έρχεται και το Πάσχα και μιας και ξεκίνησα δίαιτα είπα να το συνδυάσω με την νηστεία. Εκεί που πίναμε που λέτε τον καφέ στη veranta με την μαμά της λέω: «Έχω τόσες μέρες αποχή από κρέας, την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και από γαλακτοκομικά και λάδι. Θα πάει το βραστό...σύννεφο!»

Mother: Θα μεταλάβεις την Μεγάλη εβδομάδα;
Me: Μπα...
Mother: Όχι να μεταλάβεις Άγιες μέρες που είναι!
Me: Άντε να μεταλάβω...
Mother: Μ. Σάββατο να πας να σου πιαστεί καλύτερα...
Me: Sir Yes, Sir!
Μother: Και Μ. Πέμπτη θα κανονίσω να πας να εξομολογηθείς.
Me: Παρακαλώ...;;;
Mother: Ε θα πείς, αν έχεις κακολογήσει εις βάρος κάποιου, αν έχεις κάνει πονηρές σκέψεις κτλ...
Me: Άστο καλύτερα
Mother: Γιατί αγόρι μου..; Τι έκανες και ντρέπεσαι;
Me: Και αν έχω κάνει παρτούζα και το πω στον παπά-Χαράλαμπο και μου μείνει στα χέρια;;;
Mother (Συγχυσμένη): Αυτό κάνω πως δεν το άκουσα...
Me: Εδώ δεν μπορεί να με ακούσει η ίδια μου η μάνα, θα με ακούσει ο Θεός;; λέω χαριτολογώντας
Mother: Ο Θεός είναι μεγάλος, εγώ «Όχι!»... λέει φεύγοντας και αποφεύγοντας την συνέχεια της συζήτησης και ξεσπώ σε γέλια.


Θυμάμαι πέρυσι το Πάσχα ήμουν χωρισμένος με το μωρό και στην νηστεία είχα αποφασίσει να μην απέχω μόνο από λάδι, γαλακτοκομικά, κρεατικά, αλλά και από σεξ μέχρι και από την μαλακία!!! Τα κατάφερνα μια χαρά... Ώσπου την Μ. Πέμπτη είχε έρθει ένας Θείος μου Παπάς στην εκκλησία μας, του υποσχέθηκα ότι θα πάω στην λειτουργία και επειδή όταν δίνω υπόσχεση την τηρώ, πήγα. Κάποια στιγμή με φώναξε στο Ιερό να τον βοηθήσω στις προετοιμασίες... Μπαίνω μέσα και τι να δω; Ένα μανούλι... κόλαση!!!

«Πίσω μου σε έχω σατανά....!!!» λέω από μέσα μου και σταυροκοπιέμαι. Με βλέπει που σταυροκοπιέμαι και σταυροκοπιέται και αυτός!! Περνάνε κάτι λεπτάκια και γω εκεί... κολλημένος! Ώσπου λες και ήμουν στο Bar Me;, στο DaDa;, στο Enola;, στο Scape;, ενα πράμα...πηγαίνω μπροστά του, του συστήνομαι και του πιάνω κουβέντα! Που αυτά δεν τα κάνω ούτε σε Gay Club!!!! Ρωτήστε και τον Geminicious

Αν το έλεγα άραγε αυτό στον εξομολόγο μου, τι θα μου έλεγε; «Αφορισμός» και λίγα λέω! Και κάνω μια μίνι απολογισμό των πομπών μου... Πώ-πώ! Οχι απλά «αφορισμός»... στην πυρά θα με στέλνανε, λες και ήμουν καμιά μάγισσα

Κοιτώ τον ουρανό... «Σ’χώραμε Θεέ μου...»

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η μέρα των Ερωτευμένων...

Με έχει κακομάθει ο σύζυγος! Το μωρό μου το γλυκό, το ανεπανάληπτο, το μοναδικό!

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Είχε άδεια 15 μέρες και είχε ήδη ξοδέψει τις 3.

Ημέρα Παρασκευή:

Μιλάμε στο τηλέφωνο, ρίχνουμε ένα καυγά έτσι για το καλό της μέρας! Μετά ηρεμούμε και αρχίζουμε τις ζουζουνιές! (Μέλια-Σορόπια  και τα σχετικά)

«Θα έρθω αύριο, θα ξεκινήσω με το απογευματινό, το ξημερώματα θα είμαι εκεί» μου λέει!

«Ναι Μωούι (Όπως λέμε Μωρούλι χωρίς το “ρ”) απαντώ

Ημέρα Σάββατο. ώρα 17:30 μμ

«Έλα, Δεν έχει απογευματινό λεωφορείο έχει αύριο το μεσημέρι!»

«Δεν πειράζει αγάπη μου, έλα αύριο..»

«Ρε μωρό μου, θα την χάσουμε και την αυριανή μέρα αν φτάσω αύριο βράδυ... και μετά θα έχουμε λιγότερες μέρες! Λέω να μην έρθω, είναι και τόσες ώρες ταξίδι...»

Κατσουφιάζω αλλά είχε δίκιο. Δεν μπορούσα να τον φέρω με το ζόρι... 9 ώρες ταξίδι δεν είναι λίγες.

«Εντάξει αγάπη μου...» Απαντώ λες και ήμουν κανένα κουτάβι που το έδιωξαν απο το σπίτι.

Και αρχίζει το show!

«Απλά εντάξει;;»

«Ε, τι να πω ρε αγάπη μου... αν δεν μπορείς μην έρχεσαι»

Και αρχίζει ένας καυγάς -Γιατί δεν επέμεινα να ανέβει και πως η συμπεριφορά μου του έδειξε ότι τον γράφω στα @@ μου!

Μετά απο 4 ώρες στο τηλέφωνο, 4 ώρες καυγά (Αν μας ακούνε στην cosmote παρακαλώ να επεμβαίνουν και να πέρνουν θέση για το ποιός έχει δίκιο κάθε φορά που τσακωνόμαστε!!) Κλείνουμε το τηλέφωνο μισο-τσακωμένοι. Τελικά θα ανέβαινε με το απογευματινό!! Εκείνος θα έβγαινε και μου ζήτησε το πρωί να το ξυπνήσω 10:00-10:30. Πέφτω για ύπνο.

Ημέρα Κυριακή 06:30 π.μ

Έχω σηκωθεί κάνω το espress-άκι μου και αποφασίζω πως θέλω να του κάνω το τραπέζι (εκτός απ’ το κρεβάτι). Ανοίγω το ψυγείο να δω τι έχω... χμ, μια σόδα! Πρέπει να ψωνίσω σκέφτομαι. Ψάχνω συνταγές και η ώρα έχει πάει 9:30. «Ας τον ξυπνήσω από τώρα να πάρει τηλέφωνο να κλείσει και εισιτήριο. Το τηλεφωνώ αλλά δεν το σηκώνει! Ξανά & Ξανά & Ξανά! «Ποιός ξέρει τι έχει κατεβάσει και δεν ξυπνάει!» σκέφτομαι μετά από λίγο ξανα-προσπαθώ αλλά δεν το σηκώνει! Σκοτεινές σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου. «Λες να μην μπορέσει να ξυπνήσει και να χάσει το λεωφορείο;» «Λες να γύρισε τύφλα απ’ έξω», «ΤΥΦΛΑ;... Έχει γούστο να ξενοκοιμήθηκε!!!» Πιάνω το κεφάλι μου, το ψαχουλεύω καλά!

«Ηρεμία... Don’t Panic» σκέφτομαι και ανάβω τσιγάρο

Κοιτώ τις συνταγές... «Αν ξυπνήσει, θα βγώ να ψωνίσω, αν όχι...» κατσουφιάζω!

Ξανατηλεφωνώ. Τουτ-τουτ-τουτ «Ο συνδρομητής που καλέσατε είναι απασχολημένος» λέει η Πέμυ! Με απέρριψε!

Ξύπνησε!!!! Νααι!!!! Αλλά γιατί με απέρριψε;;;

SMS:
«Ξύπνησα έλεος. Δε μπορώ να μιλήσω. μιλάμε σε 15 λεπτά.»

Απάντηση

«Καλημέρα μωούι, μη ξεχάσεις να κλείσεις Εισιτήριο» Κάνω τον Αλέκο

Μετά από 10’ με παίρνει τηλέφωνο.

«Έλεος ρε μωρό μου, στον ύπνο σου με έβλεπες;;» Μισο-νυσταγμένος

«Ε, μου είπες να σε ξυπνήσω το πρωί» απαντώ α λα Βουγιουκλάκη

«Καλά βγήκα να πάρω τσιγάρα, θα σε  τηλ. μόλις μπω σπίτι» Και κλείνουμε το τλέφωνο. «Γάιδαρε!» σκέφτομαι.

Μετά απο 4’ χτυπά το θυροτηλέφωνο. «Ωχ, λες να είναι ο σπιτονοικοκύρης; είχε πει πως θα περνούσε να δείξει το σπίτι σε μία.»

«Παρακαλώ;;;» Ρωτάω

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. «Κανένας που μοιράζει Flyers θα είναι» λέω και δεν ανοίγω!

Ξανά χτυπάει... Ξανά ρωτώ: «Παρακαλώ;» Ξανά σιωπή και φυσικά δεν ανοίγω.

Πάω να φύγω Ντριιιιιιν... «Α είναι και επίμονη η deliverου» λέω και τα παίρνω!

«ΟΡΙΣΤΕ!:!:!»
«Ψιτ» μου απαντά...
«ΝΑΙ;;;» συνεχίζω
«Ψιτ»
Ααα δεν θα φάω τη μέρα μου μαζί σου... και ανοίγω!

Ακούω βήματα απο τη σκάλα, κοιτάω από το ματάκι της πόρτας και βλέπω το μωρό μου να ανεβαίνει κρατώντας το σάκο του και μια τούρτα στο χέρι!
Αγκαλιές, φιλιά, μέλια, σορόπια (Αυτός, γιατί εγώ είχα μείνει στήλη άλατος).
Τα άλλα είναι xXx οπότε τα πηδάμε.

Ήπιαμε καφεδάκι, βγήκαμε ψωνίσαμε... και του μαγείρεψα Κοτόπουλο με πορτοκάλι και πατάτες ογκρατέν. Φάγαμε και την τούρτα την οποία σας παραθέτω (Τέλεια;;;)





Γενικά δεν πιστεύω στην μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Σιχαίνομαι τα αρκουδάκια, και ότι συνοδεύει αυτή η μέρα. Είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν πως δεν χρειάζεται η 14η Φεβρουαρίου για να γιορτάσεις τον έρωτα σου. Αλλά τη φετινή τη γιόρτασα για 2 λόγους.

α) Γιατί είχα να το δω το μωρό μου 1 μήνα και μου είχε λείψει

β) Στην επέτειο μας (22/2) για τα 2 χρόνια «μαζί», δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να ήμαστε μαζί (κλαψ, κλαψ) και ήθελα να κάνω κάτι “εορτάσιμο”...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS