Container Icon

^La vie est belle




Αχ, la vie est belle, la vie en rose...

Τι όμορφο πρωινό ειν' το σημερινό καλέ; Μη ρωτάς γιατί..., γιατί Φεύγω. Α, δεν θα σου πω που πάω, αν θες να μάθεις σήκωσε το τηλέφωνο, πληκτρολόγησε τον αριθμό μου και ρώτα με! Αν δεν έχεις τον αριθμό μου... δεν θα μάθεις ποτέ!

Έχω αρκετή ώρα που σηκώθηκα & έχω ήδη φτιάξει ήδη ένα 2πλό cappucino (με μπόλικο αφρόγαλα και κανέλα). Βγαίνοντας λοιπόν στην βεράντα, κρατώντας την τέλεια κόκκινη κούπα  μου (Το κόκκινο το εγκαυματί) στο ένα χέρι και στο άλλο το τσιγάρο μου αγναντεύω την θέα... Αχ που άλλου στην μονοκατοικία που χτίζεται απέναντι μου. Και εκεί που κοιτάω τον πολιτικό μηχανικό (30-35 ετών) με το τζινάκι του, το κόκκινο καρώ πουκάμισο (που ταιριάζει με την κούπα μου) να δείχνει τα σχέδια στον αρχι-χτίστη, ταυτόχρονα κοιτώ και τα μαστόρια & την ίδια στιγμή θυμάμαι τα λόγια της Φλώρας Μπαρμπαρίτσα στην κυρία Μίνα...

Φλώρα: «Αχ, ξέρεις που σπούδασα εγώ τη ζωή; Στην οικοδομή!!!»
Μίνα: «Τι δουλειά είχες εσύ βρε Φλώρα στην οικοδομή...;»
Φλώρα: «Όταν ήμουν μικρή, απέναντι μας χτιζόταν μια πολυκατοικία & γω καθόμουν με τις ώρες και χάζευα τα μαστόρια που πηγαίναν πάνω-κάτω, πάνω-κάτω...! »

Κάπου εδώ θα ήθελα να καταγγείλω την «φίλη» Κατσίκι! Και την καταγγέλω γιατί έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα! Ξέρει το αδύνατο μου σημείο και μου το πατάει δίχως οίκτο! Εγώ λοιπόν, 3 πράγματα κοιτώ σε έναν άντρα. Το ύψος του, τα χέρια του & αν είναι Κύπριος! Τους γνωρίζει λοιπόν, τους κάνει μια χαψιά και έρχεται ευθαρσώς και μου το λέει!!! Αυτή, αν συνεχίσει έτσι, θα χει πάρει την έχει πάρει ολόκληρη τη νήσο! (Μέσα και τα κατεχόμενα). Τελικά είχε δίκιο για εσένα ο “u know who”... Είσαι μια φίλη φίδι! Αλλά μια ζωή τον υποστήριζες, έπρεπε να το περιμένω αυτό! :P

Πριν ξεκινήσω λοιπόν, ρίχνω μια ματιά στο ζώδιο μου... :

Δελεαστικές ερωτικές προτάσεις

Είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε τώρα που ο Ερμής σχηματίζει αυτό το υπέροχο τρίγωνο και είστε σε θέση να κάνετε τις σχέσεις σας πιο αρμονικές. Η διέλευση αυτή φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και προτάσεις για συνεργασίες ή για αισθηματικές σχέσεις. Εάν έχετε σταθερό σύντροφο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βελτιώσετε την σχέση σας συζητώντας μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να έχετε πολύ καλές γνωριμίες ή μπορεί να σας κάνουν δελεαστικές ερωτικές προτάσεις. Γενικά έχετε την ευκαιρία να κάνετε τώρα επιτυχημένες προσπάθειες βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής. Στείλτε μια κάρτα, ένα e-mail ή ένα SMS στο αγαπημένο σας πρόσωπο, εκφράζοντάς του την αγάπη σας.

ΤΕΛΕΙΑ!

Τι άλλο θέλω;;;, Τίποτα! Κλείνω laptop, παίρνω κλειδιά, κινητά, τσιγάρα, τα ρούχα μου & έφυγα... Να έχεται ένα όμορφο Σ/Κ... Φιλούθκια!!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

17 σχόλια:

karkinos7 είπε...

Πανέμορφο Σ/Κ να έχεις!!!
Την Καλημέρα μου!!!

mahler76 είπε...

ε αφού γκαβλώνεις τόσο στις οικοδομές να έρθεις που με τον καινούριο χρόνο θα κάνω επιστασία σε μία.

Επίσης η συνάδελφος Katsiki το έχει με τους Τουρκαλάδες οπότε τι περιμένεις από άνθρωπο που δίνει την υφαλοκρηπίδα του στα ωκεανογραφικά του Κεμάλ?

ιμερος είπε...

καλη σου μερα !!!

^elfakos^ είπε...

mahler76 it's a deal! θα μαι εκει! Όσο για την Κατσίκι... τι να πω... είναι ανω ποταμών!!

ιμερος & Καρκινος7 Καλημέρα σας :)

Katsiki είπε...

Απλά σε οικτίρω! Και το μόνο που έχω να πω, όχι ψέμματα 2 θα πω...

Πρώτον, αγάπη μου και τον αριθμό σου να έχουμε δεν είσαι και εγγύηση ότι θα το σηκώσεις! [ή ότι θα πάρεις πίσω έστω!!!!!!]

Δεύτερο και τελευταίο, χθές έκανα βόλτα στο Γκάζι και όπου και να πήγαινα δίπλα μου ήταν κια μια παρέα Κυπραίων, όταν ξαναβρεθούμε μην μου ζητήσεις να σου γνωρίσω κανέναν!!! ΚΑΝΕΝΑΝ!

Με εκτίμιση, -ή και όχι-
η φίλι φίδι...

^elfakos^ είπε...

@ Katsiki
Άι μαρή, αφού στο τηλ έχουμε να μιλήσουμε καιρό... μόνο μεσω fb ή skype μιλάμε!!
(Ασε π μ έπεσε καφές στο κιν και το ακουστικό δεν αποδίδει όπως πριν... 35 ευρώ ζημιά!)
Να ειδες κάτι τέτοια μ λές και με φουτοκωλιάζεις! ΌΤΑΝ βγαίνουμε μαζί γτ δεν έχουμε κυπριους γύρω μας???? Ε?! ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΗΠΩΣ?!

ΜΕ αγάπη, η φίλΗ σου... :P

Katsiki είπε...

Μάλλον θα φταις εσύ! Πως εχω εγω τον Κυπριομαγνήτη, ε εσύ έχει τον Κυπριοδιώχτη!

^elfakos^ είπε...

ΓΤ μωρή...;;; Εχω ήδη 1 στα 1! Δεν έτυχε να γνωρίσω 2ο Κύπριο!!!! Αμέσως να χύσεις το δηλητήριο σου! Ας είναι όμως, εγώ Σ'ΑΓΑΠΑΩ! :)

Katsiki είπε...

Τι είναι ένα μπροστά σε τόσες χιλιάδες;;;
Έτσι είμα μαρη εγώ χύνω όπου βρω! :P

mahler76 είπε...

άλλο είναι το θέμα, τι βρίσκεται και οι 2 στις Κυπρίες και μουσκεύεται τα βρακάκια σας και μόνο στην σκέψη? ποιο χάλιες άντρες δεν έχω δεί που για να το λέω εγώ που είμαι τελείως μπάζο φαντάσου.

GeminiCious είπε...

Απαπαπα Σκαστε κλωσες! :Ρ
Η δε φιλη Κατσικη δεν ειναι ρατσιστρια, δεν κανει διακρισεις! Εχει καιρο μπροστα της να παρει ολες τις φυλές (και τις φίλες:Ρ). Γενικα την βλεπω σε κανα χρονο στον ΟΗΕ, μεχρι και νομπελ ειρηνης θα παρει με τον κωλο της οοοουπς κοπο της ηθελα να πω :Ρ
Οσο για τη φιλη Μπλεφω εχω να δηλωσω πως πρεπει να κουνισει το χαριτωμενο κωλαρακι της, να ερθει Σαλονικη ή Αθηνα διοτι απτη νεα σεζον η φιλη Σισσυ θα κανει την εκπομπη "Αγροτισσα μονη ψαχνει" με μοναδικη πρωταγωιστρια εσενα φιλη και σε βλεπω με κανα μπαρμπα ή με την λεωνη διοτι με την απελπισια που τη δερνει ολα πιθανα απ'αυτη. (κουτσομπολια: Προχτες εμαθα οτι προσπαθουσε να ανοιξει τις πορτες με την οπισθεν μπας και χασει οτι πολυτιμοτερο της χαρισε η φυση αλλα εις ματιν[και φρυδιν μη σε πω], ναι, και ακουγονται φημες οτι βγαινει τα βραδια στη γειτωνια της και κυνηγαει να τη βιασει οποιο δυσμοιρο αρσενικο βρεθει στο διαβα της). Αυτα λοιπον...ΕΙδατε με συνχισατε και σας εκραξα και μιας κ εχω 2 μηνες να γραψω ποστ το εκανα σε ενα κομμεντ....φιλακια μπουλες :Ρ

^elfakos^ είπε...

@ mahler76 κάνεις λάθος, είναι πανέμορφοι, έχουν τεράστια πουλιά & ξέρουν να πηδανε!

@ Katsiki Μετά λες εμένα πως χρειάζομαι σεξ & πως είμαι ξυνή...

@ Geminicious η Φίλη σου ^μπέλφω^ δεν κουνάει την ουρά της γιατί είναι καψουρεμένη! Της φίλης ^μπέλφως^ δεν της λείπει το σεξ, αφενώς μεν γτ ειναι χορτασμένη, αφετέρου γτ προτιμάει να το κάνει με την καψούρα της... ΕΠΙΣΗΣ, εχω να προσθέσω πως προτιμώ να το κάνω με πιγκουίνο παρά με την Λεώνη!. Ευχαριστώ!

GeminiCious είπε...

Μπελφω, καλη μου φιλιναδα(αλα κλαμα βγηκε απτον παραδεισο),
Πρωτα εχω να σου πω οτι και τα αλογα ειναι πανεμορφα, εχουν αναμφισβητητα τεραστια πουλια και σιγουρα ξερουν να πηδανε, αλλα αγαπη μου καλη, αν και φιλοζωος, ΟΧΙ αλλα ζωα, Enough!
Επισης, οσο καψουρα και αν εισαι την κουνας την ουριτσα σου εκει που πρεπει, ξερω τι λεω. Ασχετα αν εσυ δειχνεις τον ουρανο και κατι αλλες (κουλες) κοιτουν το δαχτυλο. Και αυτο δεν ηταν καρφι :Ρ Δεν εχεις καταλαβει κατι ή το καταλαβες και δεν το αξιοποιεις οοοσο πρεπει... "Ο τροχος γυρισε και το αγγουρι παγωσε...Τωρα εμεις το τρωμε και δροσιζομαστε ενω αλλες ζοριζονται..." και αυτο ηταν καρφι!
#Οτι ανεβαινει κατεβαινει μια μερα...# Στα ταρταρα λοιπον :Ρ
(δεν το παρατραβηξα ε? :Ρ )

mahler76 είπε...

@^elfakos^
ok είναι η αλήθεια πως δεν διαλέγω άντρα με αυτά ακριβώς τα κριτήρια, αλλά έλεος, τα τεράστια πουλιά και τα καλά γαμήσια αφορούν τους Βούλγαρους όχι τους Κυπρίους.

^elfakos^ είπε...

απαπαπα ΟΧΕΤΟΣ!!! Εχεις εμπνευση απαγευματιάτικα ε? ΘΕΑ! ΘΕΑ, ΘΕΑ, ΘΕΑ!

GeminiCious είπε...

ΛΟΛ που και να μη ειχα κεφια σημερα και να ειχα νευρα :Ρ
Και ενα μικρο ανεκδοτακι: "Τι διαφορα εχει ο οργασμος ενος πιγκουινου απ'αυτον της Λεωνης?" Οποιος το βρει κερδιζει μπουκαλι στο Μαζωνακη :Ρ

Ιθάκη-man είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θεοί δεν παίζεστε!

@ mahler: Άτε τωρά που εν σου αρέσκουν οι Κυπραίοι μα εν για να με φουτουνιάσεις; Θκιάολε! Εννα μας φκάλλεις τζαι σκάρτους τωρα;

@ Ξωτικόπουλε: Καλά εν τζαι εν ότι είμαστεν τζαι καρακούκλοι ούλλοι, έσσει Κυπραίους (πχ εγώ) που εν θωρκούμαστε σιόρ!

Πάντως εθίξετε με, έπρεπε να σκεφτείτε ότι ήταν να το δω! Αντροπή! :p