Container Icon

^La vie est belle




Αχ, la vie est belle, la vie en rose...

Τι όμορφο πρωινό ειν' το σημερινό καλέ; Μη ρωτάς γιατί..., γιατί Φεύγω. Α, δεν θα σου πω που πάω, αν θες να μάθεις σήκωσε το τηλέφωνο, πληκτρολόγησε τον αριθμό μου και ρώτα με! Αν δεν έχεις τον αριθμό μου... δεν θα μάθεις ποτέ!

Έχω αρκετή ώρα που σηκώθηκα & έχω ήδη φτιάξει ήδη ένα 2πλό cappucino (με μπόλικο αφρόγαλα και κανέλα). Βγαίνοντας λοιπόν στην βεράντα, κρατώντας την τέλεια κόκκινη κούπα  μου (Το κόκκινο το εγκαυματί) στο ένα χέρι και στο άλλο το τσιγάρο μου αγναντεύω την θέα... Αχ που άλλου στην μονοκατοικία που χτίζεται απέναντι μου. Και εκεί που κοιτάω τον πολιτικό μηχανικό (30-35 ετών) με το τζινάκι του, το κόκκινο καρώ πουκάμισο (που ταιριάζει με την κούπα μου) να δείχνει τα σχέδια στον αρχι-χτίστη, ταυτόχρονα κοιτώ και τα μαστόρια & την ίδια στιγμή θυμάμαι τα λόγια της Φλώρας Μπαρμπαρίτσα στην κυρία Μίνα...

Φλώρα: «Αχ, ξέρεις που σπούδασα εγώ τη ζωή; Στην οικοδομή!!!»
Μίνα: «Τι δουλειά είχες εσύ βρε Φλώρα στην οικοδομή...;»
Φλώρα: «Όταν ήμουν μικρή, απέναντι μας χτιζόταν μια πολυκατοικία & γω καθόμουν με τις ώρες και χάζευα τα μαστόρια που πηγαίναν πάνω-κάτω, πάνω-κάτω...! »

Κάπου εδώ θα ήθελα να καταγγείλω την «φίλη» Κατσίκι! Και την καταγγέλω γιατί έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα! Ξέρει το αδύνατο μου σημείο και μου το πατάει δίχως οίκτο! Εγώ λοιπόν, 3 πράγματα κοιτώ σε έναν άντρα. Το ύψος του, τα χέρια του & αν είναι Κύπριος! Τους γνωρίζει λοιπόν, τους κάνει μια χαψιά και έρχεται ευθαρσώς και μου το λέει!!! Αυτή, αν συνεχίσει έτσι, θα χει πάρει την έχει πάρει ολόκληρη τη νήσο! (Μέσα και τα κατεχόμενα). Τελικά είχε δίκιο για εσένα ο “u know who”... Είσαι μια φίλη φίδι! Αλλά μια ζωή τον υποστήριζες, έπρεπε να το περιμένω αυτό! :P

Πριν ξεκινήσω λοιπόν, ρίχνω μια ματιά στο ζώδιο μου... :

Δελεαστικές ερωτικές προτάσεις

Είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε τώρα που ο Ερμής σχηματίζει αυτό το υπέροχο τρίγωνο και είστε σε θέση να κάνετε τις σχέσεις σας πιο αρμονικές. Η διέλευση αυτή φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και προτάσεις για συνεργασίες ή για αισθηματικές σχέσεις. Εάν έχετε σταθερό σύντροφο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να βελτιώσετε την σχέση σας συζητώντας μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να έχετε πολύ καλές γνωριμίες ή μπορεί να σας κάνουν δελεαστικές ερωτικές προτάσεις. Γενικά έχετε την ευκαιρία να κάνετε τώρα επιτυχημένες προσπάθειες βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής. Στείλτε μια κάρτα, ένα e-mail ή ένα SMS στο αγαπημένο σας πρόσωπο, εκφράζοντάς του την αγάπη σας.

ΤΕΛΕΙΑ!

Τι άλλο θέλω;;;, Τίποτα! Κλείνω laptop, παίρνω κλειδιά, κινητά, τσιγάρα, τα ρούχα μου & έφυγα... Να έχεται ένα όμορφο Σ/Κ... Φιλούθκια!!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

^Βλέπω κάτι όνειρα, που με τρομάζουν & Ξυπνάω...^

Η κουλαμάρα δεν πάει στα βουνά, πάει και στους κάμπους!

Αχ από τότε που ξεκίνησα την αντιβίωση βλέπω όλο κουλά όνειρα. Σήμερα το κακό παράγινε! Είδα λοιπόν πως είχα συναινέσει να εισέλθω εις γάμο κοινωνία! Ναι καλέ τάχα πως θα παντρευόμουν μια φίλη, η οποία μου εξομολογήθηκε τον έρωτα της και ταυτόχρονα με ζήτησε σε γάμο & εγώ είπα “I do”!

Ο γάμος θα γινόταν στο δημαρχείο, ημέρα Παρασκευή, ημερομηνία δεν θυμάμαι! Οι μέρες κυλούσαν, εκείνη ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μέχρι να έρθει η Πέμπτη (την επομένη παντρευόμανε) όπου σπίτι μου, γινόταν πανικός! Ετοίμαζαν τα γλυκά που κάνουν όταν έχουν γάμο, τα αδέρφια μου με πείραζαν και εγώ απλά περιφερόμουν με ένα ποτήρι Dimple on the rocks (15άρι).

Και τσουπ σκάει η νύφη από το πουθενά.
Και να σκέφτομαι πως να της πω, πως δεν θέλω να παντρευτώ...;
«Και αν την πληγώσω;»
«Και ποιος ακούει τους πάντες να με βρίζουν;»

& Ως από μηχανής Θεός έρχεται ο κουμπάρος - Geminicious για συμπαράσταση. Καθόμαστε στο δωμάτιο μου, και του λέω πως δεν θέλω να παντρευτώ & πως πρέπει να με βοηθήσει. Και μπαίνει και η “νύφη”... με βλέπει χάλια και ρωτάει τι συμβαίνει.

«Άκου να δεις Λια (πχ), ο Γάμος δεν μπορεί να γίνει.» Λέει η Κουμπάρος!
«Γιατί τι άλλαξε;» με ζωγραφισμένη την έκπληξη στο πρόσωπο της!
«Δεν σε θέλω. Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί σου.» πετάγομαι
«Εγώ που είμαι τι πρέπει να πω...;» απαντάει! (Άκου θράσος)
«Και που ήσουν κυρία μου 2 βδομάδες εξαφανισμένη;;;;» πετάγεται έξαλλη η κουμπάρος!
«Αν ήσουν ερωτευμένη, θα ήσουν εδώ...» συμπληρώνω.
«Πες μου μια αντρίκια απάντηση! Και θα φύγω!» ρωτάει ανεβάζοντας τους τόνους
«Είμαι gay» απαντώ.
«Ορίστε;;;;;;;;»
«Και συ gay;;, Ήμαρτον πια, πόσοι είστε!?» ρωτάει αγανακτισμένη...
«Καλέ σου λέει, πως αν οι πούστηδες πολλαπλασιάζονταν, η Ελλάδα θα λεγόταν Κίνα!» συμπληρώνει η κουμπάρος.
Με κοιτάει, κοιτάει τον Geminicious, σκάει ένα χαμόγελο, με αγκαλιάζει και με αποχαιρετά λέγοντας πως το μυστικό μου θα είναι ασφαλές!

Χαλάει ο γάμος και είμαστε στο αμάξι με τον Geminicious και πάμε Θεσ/νίκη για να προλάβουμε το DragShow στο enOla! Καθώς πάμε, έχουμε κατεβασμένα τα παράθυρα του αυτοκινήτου μου και ακούμε το παρακάτω τραγουδάκι... Κλείνοντας λέω στο Geminicious: «Έτσι είμαστε φίλη.... Τα δίνουμε κάποτε όλα, μα ποτέ δεν είμαστε κανενός!» 

^Παράλογο^ ;;;;;;;;

Καλό Μήνα να έχουμε!!!



  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS