Container Icon

^Όμορφη Μέρα...

Καλημερούδια-Καλημερούδια

    Τι πρωινό & αυτό … ; Ηλιόλουστο! Τα σιχαίνομαι τον τελευταίο καιρό τα ηλιόλουστα πρωινά. Εγώ είμαι του Λονδρέζικου καιρού … Μουνταμάρα και βροχή 4 ever. Σήμερα ειδικά τον σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο γιατί είμαι μες το κέφι και την χαρά. Έχω ξαναφορέσει -μετά από αρκετό διάστημα- τη χαζοχαρούμενη φάτσα μου. Η κολλητή μου, -που επιτέλους την είδα χθες και τα είπαμε μετά από αρκετό διάστημα- με έφτυνε να μη με ματιάσει & χαθούν τα κέφια μου. Ούτε καν η ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη δεν μπόρεσε να με πτοήσει.

    Κοντοζυγώνει ο καιρός που θα επισκεφθώ την πρωτεύουσα, έτσι για να μην ακούω και κουβέντες από την Κατσίκι -η οποία, διεκδικεί τον ρόλο της Λιλικάς Καλλίτση (της Πατρινιάς Κομμώτριας-Χρέη στο Ι.Κ.Α. 3,5 χρόνια)-. Το ανέβαλα συνέχεια, μία οι δουλειές εδώ, μία η αποφυγή των αναμνήσεων, λίγο του ότι σιχάθηκα το γκάζι και δεν θέλω να ξαναπάω για ποτό εκεί … (μόνο για καφέ) ε … δεν ήθελα και πολύ ο άνθρωπος.

    ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Καταγγέλλω την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Είμαι έξαλλος, έχω βγει από τα ρούχα μου, από την ταραχή έχει βγει η ρίζα! Κατεβάζω προχθές να δω HELLCATS. Βλέπω το 1ο επεισόδιο … έχει καλώς, προχωράω στο 2ο … καλά πάμε, Ε ΣΤΟ 3ο επεισόδιο τα νεύρα μου γίνανε πλιγούρι!!! Είναι δυνατόν να μου Βάζουν τον Gale Harold καθηγητή Νομικής & str8?? Εντάξει τον είδα πέρυσι στις Desperate Housewives που έκανε τον αλλοδαπό str8 Καναδό (νομίζω), -τον οποίο και απέλασαν thank God- ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ. Ε όχι να τον βλέπω ως 40άρη δικηγόρο, που τα ξημερώματα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του με σετ πιτζάμας φορεμένο! Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Iker Casillas (Θεός!!) ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

    Πρόσφατα λοιπόν που βγήκα για καφέ με ένα φίλο, παρατήρησα πως το κύριο θέμα της παρέας δίπλα μας ήταν τα γκομενικά. Στο δρόμο για την τουαλέτα άκουσα να λέει μια κοπέλα στην φίλη της: "Μαλάκα μου απάντησε!! Τι να γράψω; πες κανένα καλό …" (Άσπρα τα στήθη σου σαν γάλατα, γαργάλα τα-γαργάλα τα, μου ήρθε να απαντήσω αλλά κρατήθηκα). Μπήκα λοιπόν σε μια πειραματική διαδικασία την ώρα που έκανα την ανάγκη μου. Δεν θα άνοιγα θέμα γκομενικό με το φιλαράκι για να δω τι άλλα πράγματα μπορούμε να πούμε. Ξεκίνησα λοιπόν με αθλητικά, μετά έπιασα την πολιτική επικαιρότητα, λίγο την εκλογολογία … Ε σε 30' ανοίξαμε το τάβλι (10-0 τον πήρα …) & φυσικά πιάσαμε τα γκομενικά!!!!

    Αμάν παραλίγο να το ξεχάσω …  Κατέβασα μια υπέροχη ταινία. Λέγετε Loose Cannons (Mine Vaganti o original τίτλος), είναι ιταλικής προελεύσεως, μας μιλάει για έναν gay που επιστρέφει σπίτι του για να ανακοινώσει στους δικούς του την σεξουαλική του προτίμηση, με σκοπό να τον διώξουν & να "απελευθερωθεί" από τα δεσμά της οικογένειας του. Την ώρα λοιπόν, που πάει να το ανακοινώσει στο δείπνο τον περιμένει μια έκπληξη … μια έκπληξη που στέλνει τον πατέρα του στο νοσοκομείο και εκείνον «κολλημένο» στην οικογενειακή επιχείρηση. Μια υπέροχη Δραματό-ρομαντική-κωμωδία καλογυρισμένη, με φοβερές ατάκες και ταλαντούχους ηθοποιούς! Μη τη χάσετε!

    That's all Folks… cu Soon!! Smoutch!


 & Κάτι που σας το αφιερώνω για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας...



       

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

το χειμωνα προτιμω τις συννεφιασμενες μερες .
καλη σου μερα !

mahler76 είπε...

τρελή και αλλοπαρμένη, πως να πάει καλά η μέρα με το τραγούδι του σιχαμερού Ακατονόμαστου????

^elfakos^ είπε...

@ the boy with th arab strap:
Δεν είναι τέλεια η συννεφιά....;;;;; :)

@ mahler76:
Χαχαχα, μια χαρά ήταν η μέρα μου... Όσο για τον Μιχάλη, παρόλο που είναι παλιοχαρακτήρας τα τραγούδια του μου αρέσουν...

sCaTterBraiN είπε...

καλημέρα και καλό μήνα!
:-)

Katsiki είπε...

Τον χαρακτηρισμό που μου έδωσες δεν θα τον σχολιάσω γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος!!!

Αυτό που θα σχολιάσω είναι... τι έκανες;;; Βαρέθηκες το Γκάζι;;; Θα πας μόνο για καφέ;;; Ποιος ήρθε;;;; Χμμμ ποιος έφυγε χθες απ το Sodade στις 6;;;; Αχ αχ κατσε να δεις ποιος; ΕΣΥ;;;;; :P

mahler76 είπε...

Ξεβρακώθηκες elfako!!!

^elfakos^ είπε...

e allo mia sto toso... & allo ka8e mera ekei! :P