Container Icon

«Καρμικό Διαζύγιο»


Γεια σας-Γεια σας...

Χαθήκαμε..., για την ακρίβεια εγώ χάθηκα μιας και όλο αυτό το διάστημα συνέβησαν αρκετά πράγματα που με λύγισαν αλλά... δεν με γκρέμισαν! Και ο λόγος που δεν έγραφα τόσο καιρό είναι αφενός μεν γιατί δεν είχα τη διάθεση αλλά και την διάθεση να έβρισκα, θα γκρίνιαζα και δεν θα με βοηθούσε σε κάτι.

So, here I am dancing like ΔΕ ΧΕΡΟΚΕΪΝ...

Όοολες αυτές τις μέρες, γκομενικά δεν έπαιξε κάτι σοβαρό, εκτός από ένα ραντεβουδάκι (μέσω internet) αλλά μη φανταστείτε και πολλά... κάτι φιλάκια και δρόμο. Δεν ήθελα να το προχωρήσω γιατί κατά βάθος ήξερα πως ότι κάνω το κάνω για επιβεβαίωση  και το σταμάτησα πριν προχωρήσει και έχουμε άλλα...

Πριν λίγες μέρες τα πίναμε με την κολλητή μου, και πιάνουμε το θέμα των καρμικών σχέσεων.
-«Καρμικές Σχέσεις... Δηλαδή...;;;» ρωτάω
-«Χοντρικά, είναι οι σχέσεις που μπορεί να σε ακολουθούν από τις προηγούμενες ζωές, είτε γιατί θέλουν να δώσουν είτε γιατί θέλουν να πάρουν» απαντάει
-«I beg your pardon» (μιλούσε η ξανθιά που κρύβω ώρες ώρες)
«Ρε παιδί μου, πες πως είχες μια σχέση στην προηγούμενη ζωή, η οποία σε έβλαψε... συναισθηματικά, σε πλήγωσε... και πόνεσες πολύ..»
-«Ναι»
-«Ε, σε αυτή τη ζωή θα σε αποζημιώσει κάνοντας σου καλό... & το αντίθετο. Αν εσυ του έκανες κακό, σε αυτή τη ζωή θα "πάρει" από εσένα»
-«Απαπα! Και δεν μου λες, αυτό μπορεί να πάει για πολλές ζωές..; Δηλαδή μια να παίρνω εγώ, μια εκείνος κ.ο.κ;»
-«Φυσικά..»
-«Και πως το σταματάω... όλο αυτό το πάρε δώσε;;;»
-«Χωρίζεις Καρμικά...»
-«Για πες πως το κάνω...»
-«Λοιπόν... αφού συγκεντρωθείς 100% σε αυτό, φαντάσου πως είσαι απ’ έξω από ένα δωμάτιο, με κάθε λεπτομέρεια! (τι χρώμα έχει η πόρτα, το χερούλι κλπ) Άνοιξε την πόρτα και μπες μέσα. Αφού μπεις πρέπει πάλι να φανταστείς τι έπιπλα έχει, που τα έχει, χρώμα τοίχων κ.ο.κ. Μετά φαντάσου πως το πρόσωπο που θες να χωρίσεις κάθετε σε μια καρέκλα και πως από το πόδι σας υπάρχει μια αλυσίδα που σας δένει.
Μόλις την δείς σπάστη με κάθε τρόπο (π.χ με ενα τσεκούρι, με μια βαριά). Αφού η αλυσίδα σπάσει φαντάσου πως εξαφανίζετε το πρόσωπο και εκεί που ήταν έχει εμφανιστεί ένα αντικείμενο (οτι γουστάρεις) το οποίο είναι . Και μόλις το καθορίσεις πες στο αντικείμενο... «Αν μου έκανες κακό σε συγχωρώ, αν σου έκανα εγώ σου ζητώ να με συγχωρέσεις». Πιάσ’ το και πέτα το έτσι ώστε να σπάσει. Σήκω και φαντάσου (πάλι) με κάθε λεπτομέρεια πως βγαίνεις από το δωμάτιο και μόλις κλείσεις την πόρτα πίσω σου, άνοιξε τα μάτια σου! That’s it!

-«Αυτό μόνο;;; παιχνιδάκι...» αναφωνώ

Το ίδιο βράδυ κιόλας ξεκίνησα να το κάνω... αλλά λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, με πήρε ο ύπνος. Το επόμενο βράδυ ξαναπροσπάθησα και ξανακοιμήθηκα...  «Δύσκολος ο χωρισμός» σκέφτηκα το πρωί της 3ης μέρας! Όσπου βρήκα το χρόνο και το έκανα την μέρα και ομολογώ πως ξαλάφρωσα... Δεν ξέρω αν έπιασε ή όχι... θα σας το πω στην επόμενη μου ζωή...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS