Container Icon

Πόρνη Πανσέληνος...

Ναι OK μας γάμησε το φεγγάρι... Μας γάμησε και μας κέρασε... Ευτυχώς αυτή τη νύχτα συνέβησαν και ευχάριστα...


Ελλάδα-Σουηδία σημειώσατε 2. Τι εννοώ...; (Όσοι ζήσανε εμένα με τον πρώην μου καλό είναι να αλλάξουν παράγραφο Ή να πιάνουν το κεφάλι του γιατί αμφιβάλλω αν θα τους μείνει τρίχα...) Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο πρώην. Μιλάμε συχνα... πριν λίγες μέρες τσακωνόμασταν αλλά πλέον καταντήσαμε Σουηδία. Κυρία μου γίναμε φιλαράκια. Μου ανοίχτηκε μου είπε τα γκομενικά του... και εγώ τον συμβούλευα!!! Να δεις τι συμβουλές έδινα η ντάνα...(με την καλή έννοια!!) Να δεις τι όμορφα μου μιλούσε!! Βέβαια ήταν λίγο weird... από τα “Αγάπη μου”, τα “Μωούι μου”, τα “Έρωτα μου” να ακούω απλά το όνομα μου... but it’s ok! Τον αγαπάω τόσο πολυ αυτόν τον άνθρωπο που δεν θέλω να καταντήσουμε δυο ξένοι... και αφού δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα μας, δεν βλέπω το λόγο να μην είμαστε “φίλοι”. Ναι πλέον μπορώ να το πω, το κεφάλαιο αυτό τελείωσε... :)

Και εκεί που όλα δείχνανε να μπαίνουν σε μια τάξη, μου έρχεται η κεραμίδα. Το Μπαρμανάκι... Έχει γκόμενα! Το τι αστροπελέκι με βάρεσε... δεν λέγεται...!!! Σεισμός 9.9 της κλίμακας ρίχτερ! ΟΧΙ κυρία μου δεν το δέχομαι... πως τον αφήνεις να αλωνίζει έτσι στα δικά μας “χωράφια”; Γιατί δεν του έχεις σφιγμένα τα λουριά; Γιατί δεν του βάζεις μια βέρα, ένα κρεμαστό στο λαιμο με το όνομα σου, ή στην τελική μια ταμπέλα στο κούτελο που να γράφει ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ;;; Τετάρτη βράδυ και κατέβασα μισό μπουκάλι Jameson!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Τίποτα δεν ακούω... Εγώ σε αυτή την πόλη δεν μένω!!! .- Να πάω να δουλέψω σε φάμπρικα, στο νταμάρι, μέχρι και σε στεγνό-καθαριστήριο σε Αθήνα ή Θεσ/νίκη παρά εδώ πέρα! Μπαίνω στο romeo της πόλης μου και νιώθω πως είμαι στο λύκειο και συνεδριάζουμε το 15μελές...!!!

Και μιας και είπα romeo, εδώ και λίγες μέρες μιλάω με ένα παιδί... αλλά είναι παιδί! Δεν μπορώ άλλο τα παιδιά... έναν άντρα θέλω! Να ξέρει τι θέλει και ποιός είναι! Δεν έχω χρόνο αγάπη μου να σε μεγαλώνω... θελώ να με μεγαλώνεις!! Θέλω ντάντεμα, θέλω τρέλα, θέλω πράγματα ανέβασμενα... Θέλω να μαθαίνω από εκείνον, και όχι εκείνος από εμένα...

Pffff και τώρα τι...; Όχι δεν αναφέρομαι στο σκηνικό με το Μπαρμανάκι, αυτός ούτως ή άλλος, αύριο θα χει μπεί στην blacklist και όλα καλά (δεν σκάμε παραπάνω... μια βραδιά και πολύ του είναι!). Ευτυχώς πλησιάζει η εξεταστική και θα μπορέσω να ξεφύγω λίγες μέρες από εδώ πέρα. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα και μέχρι να φύγω από αυτή την πόλη, εμένα ποιός θα μου χαρίσει το "αντίδοτο"...;

FUCK!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου...

Παρασκευή Βράδυ. Του Αγίου Γεωργίου (Μεγάλη η Χάρη του)...
Katsiki & Geminicious χώρισαν ταυτόχρονα...
«2 σε 1» σκέφτομαι. How thoughtful αναρωτιέμαι... Αντί να χωρίζουν με μια βδομάδα διαφορά και εγώ να είμαι σε εγρήγορση για δυο βδομάδες το κάνανε ταυτόχρονα (να μπερδεύουμε που λένε...). Όχι δεν παραπονιέμαι απλά είναι τα λόγια του Κατσικιού λίγο πριν βγω έξω...

Είμαι έξω που λέτε και μιλάμε με sms και πιο πριν με τηλέφωνα και προσπαθώ να τους κάνω να ξεχαστούν. Βρίσκομαι στη γιορτή ενός φίλου μου και κάποια στιγμή το κινητό δονείται στην τσέπη μου. «Θα το δω σε λίγο...» λέω από μέσα μου. Μετά απο 2’ ξαναχτυπάει... «Η ειδοποίηση θα είναι που δεν διάβασα το sms» (Motorola σου λέει).

Μετά απο 2’ λεπτά ανοίγω το κινητό... «2 νέα μηνύματα». Κατσίκι & Geminicious... Πρώτα ανοίγω του Geminicious. «Πίνω και μεθώ φίλη... απόψε χώρισα με το αγόρι μου :( »... Αναμενόμενο αυτό, πάμε και στο Κατσίκι... «Θα σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε... στο παίχνιδι αυτό κανείς δεν κέρδισε».
«Δεν πάμε καλά... » Σχολιάζω, βγαίνω έξω και την παίρνω τηλέφωνο.
«Καλά μωρή... συνενοημένες είστε και μου στέλνετε ταυτόχρονα sms με καψουροτράγουδα...»
«Ε είδες μωρή... τα κάνουμε ταυτόχρονα να μη σε κουράζουμε συνέχεια!»
«Να σας πάω στους Ολυμπιακούς μωρή στο: «Συγχρονισμένο Χωρισμό...» Θα σας προπονήσω εγώ... το έχουμε το χρυσό!!!»

Βρίσκομαι σε ένα μπαράκι με την κολλητή μου και άλλη μια φίλη μας και πίσω μας έχουμε μια αντροπαρέα και ακριβώς πίσω μου ένα τσόλι... ΚΟΛΑΣΗ!! Με τα πολλά αρχίζουν τα σφηνάκια να πηγαινοέρχονται γνωρίζουμε τα παιδιά πίσω μας, γνωρίζω και το τσόλι... Θεός! Η τεστοστερόνη με είχε μεθύσει... και την κολλητή μου την μέθυσαν τα σφηνάκια. Κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει πως θέλει να πάρει τηλέφωνο τον πρώην της. Αρχίζω και εγώ με το καλό να της εξηγώ πως δεν πρέπει να φανεί αδύναμη, πως μιλάει το ποτό, πως θα την «γυρίσει πίσω» μια τέτοια κίνηση και θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο... κτλ.

Κάποια στιγμή πάω wc και έρχεται και το τσόλι μαζί μου. Είχε άλλον ένα που περίμενε να μπεί & έτσι πιάσαμε την κουβέντα.
«Είσαι μόνος σου;» με ρωτάει την ώρα που ο μπροστινός μου μπαίνει στο μπάνιο...
«Μόνος σαν το λεμόν-ος» απαντώ...
«Και εγώ, πάμε για κανένα καφεδάκι αύριο...»
«Πάμε...»
Εκείνη την ώρα βγήκε και ο μπροστινός μου και πάω να μπω εγω.
«Θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου;;;»
«Περίμενα να τελειώσω και στο δίνω»
Μπαίνω λοιπόν μέσα και μόλις βγαίνω... μου ζητάει να περιμένω να «τελειώσει» και αυτός για να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και μόλις βγαίνει με παίρνει τηλέφωνο το Geminicious.
Αρχίζω να μιλάω μαζί του και το τσόλι περιμένει... και περιμένει... και περιμένει...
«Τελείωνε...» μου κάνει με νόημα...
«Φύγε...» του απαντώ με νεύρα... (επειδή μου ζήτησε να το κλείσω)

Μετά από κανένα 5-λεπτο κλείνουμε και πάω μέσα. Εκείνη την ώρα βλέπω την κολλητή μου να κρατάει το κινητό στο χέρι.
«Δεν θα πάρεις...» της λέω
«Έεεελα... σε παρακαλώ...»
«ΌΧΙ!»

Με πλησιάζει το τσόλι, «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ»...
«Έλα μου...;;;»
«Μου πες οτι είσαι μόνος...» απαντάει και πριν προλάβω να σταυρώσω λέξη σηκώνεται και πάει έξω.
Βγαίνω λοιπόν να πάρω το Geminicious, να το καθησυχάσω και να κόψω κίνηση τι γίνεται με τον τσόλι (που μιλούσε στο κινητό)

Μπαίνοντας μέσα το τσόλι με κοιτά νευριασμένα, και βλέπω την κολλητή μου να μιλάει με τον μπάρμαν...
«Ωραία, βρήκε να ασχοληθεί με κάτι & να ξεχαστεί...»
Γυρνάω προς την παρέα που ήταν το τσόλι, και τους βλέπω να φοράνε τα μπουφάν τους... Κοιτάζω το τσόλι, έρχονται μας χαιρετάνε και εκείνος με καληνυχτίζει με ένα γνέψιμο από μακριά...

Του κάνω νόημα να έρθει, έρχεται...
«Τι ζώδιο είσαι...;;»
«Σκορπιός... γιατί...;;;»
«Έτσι εξηγείτε... καλό βράδυ!»
Και γυρνάω πλάτη...

Μετά από μισή ώρα, φεύγουμε και εμείς... Πάω τα κορίτσια σπίτι τους, και λίγο πριν κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου η κολλητή μου, μου λέει:
«Α, ο μπάρμαν μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και εγω του έδωσα το δικό σου...»
Κλείνει την πόρτα και μπαίνει τρέχοντας στο σπίτι της...

Με το που ξάπλωσα με πήρε τηλέφωνο, το σηκώνω, του είπα ότι κάνει λάθος, και πως δεν υπάρχει κοπέλα με τέτοιο όνομα εδώ που καλεί.. αλλά δεν με πίστεψε! Και από τότε με παίρνουν με απόκρυψη ακούνε την φωνή μου και το κλείνουν... και πάντα τα ξημερώματα...

pffff What a Night....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το τεκνό μετα του ωφελίμου

Εδώ έχουμε ξεφύγει!

Ξεκινήσαμε το απογευματάκι και πήγαμε για καφέ στη Βαλαωρίτου. Στο αστικό είχαμε μια κουλή δίπλα μας! Δικιά μας, από ότι μου είπε μετά η GeminiCious! Κατεβήκαμε, κάτσαμε, ήπιαμε το καφεδάκι μας και αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα για ψώνια στην Τσιμισκή! Όχι, δεν εννοούμε καλλυντικά, φορέματα, ή τρόφιμα αλλά αγοράκια. Το τι τσόλι είδαμε ΔΕΝ λέγεται...

Και έτσι όπως περπατάμε την Τσιμισκή, βλέπουμε ένα ΤΣΟΛΑΡΟ με δύο μουντζά και μια fanta λεμονάδα 2lt (ήταν guest star). Δεν θέλαμε και πολύ τον παίρνουμε στο κατώπι. Πέρνει μια κάθετη προς την Λ. Νίκης και μόλις φτάνουν παραλία και περιμένουν να περάσουν απέναντι στην παραλία φτάνουμε σε πεδίο βολής.
Στήνουμε αφτί να ακούσουμε τι λένε... «It’s gonna be too heavy with this in my bag» λέει το μουτζό στο τσόλι που της δίνει την λεμονίτα!

Και συνεχίζουμε να τον παίρνουμε στο κυνήγι...  βγάζω και γω το κινητό και... τσούπ σας το παραθέτω...




Για κακή μας τύχη, καθήσανε στο λιμάνι να δουν τη θέα και να μυρίσουν την αυγουλίλα του Θερμάικου & εμείς πήραμε το δρόμο για το σπίτι...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Θεσσαλονίκη μου Here I come!


Ε ναι η μέρα που περίμενα επιτέλους έφτασε... Σε λίγες ώρες ξεκινώ για Θεσσαλονίκη!

Αχ Geminicious θα περάσουμε τέλεια τα 2 μας...

Μακάρι να ήταν και η Κατσίκι μαζί μας... αλλά άστο καλύτερα γιατί σε 3 μέρες θα μας μιλούσε για 7+ άτομα που γνώρισε, θα χάσουμε το λογαριασμό και θα θυμώνει που ενώ εμείς θα νομίζουμε ότι μιλάει για τον Αργύρη (π.χ), αυτή θα μιλάει για τον Μανώλη (ξανά-πχ)! Ή όπως το άλλο το θεϊκό, ήμασταν σε ένα μαγαζί και η αθεόφοβη ήταν «ραντεβού» με 3 γκόμενους ταυτόχρονα!! LoL!!

Καλά τι όνειρο ήταν και αυτό χθες;; Ήμουν λέει συνθέτης και συνέθεσα το You & not Tokio από Marquess feat. Alexandra Ungureanu (Σας το παραθέτω να μη το ψάχνετε στο youtube.) 



Σύμφωνα με το όνειρο μου, έγραψα εγώ τη μουσική η Christina Aguilera τους στίχους και λέει ότι είχα φωνή και το τραγουδήσαμε μαζί! Μόλις το γράψαμε στο studio αρχίσαμε να μπαλαμουτιαζώμαστε και να την πηδάω! (Τον είχα & 22cm!!!) Και μου άρεσε και από πάνω...

Χριστέ μου δεν είμαι καλά, οι str8 δυνάμεις με καταλαμβάνουν σιγά σιγά!  

Τις προάλλες;;; Ήμουν έξω για ποτό ο δόλιος με την κολλητή μου και δίπλα μας ήταν μια μουτζω-παρέα! Ήταν και μια μούτζα ΘΕΑ! Μιλάμε εντυπωσιάστηκα αμέσως! Και την χάζευα, και με κοιτούσε και αυτήν... thnk god δεν έκανα καμιά μαλακία. (Ευχαριστώ φίλη Κατσίκι για την βοήθεια)

Γιαυτό ας πάρω μια τζούρα κανονικότητας στην ωραία Θεσσαλονίκη γιατί δεν μας βλέπω καλά...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τέλεια-τέλεια-τελεία...My heart is beating τέλεια-τέλεια-τέλεια!

Καλημέεερα σας!!!

Τι χαρά είναι και αυτή η σημερινή...;;; Πετάω σας λέω!! Δεν ξέρω γιατί... ή μάλλον ξέρω! Όλα πάνε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α... Όλα παίρνουν σιγά σιγά στο δρόμο τους και είμαι πολύ αισιόδοξος!!

Όχι δεν αναφέρομαι στον barmanako, αυτός είναι στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας. Έχω να πάω κάτι μέρες... Και να σας πω την αλήθεια δεν πολυ-καίγομαι για τον εξής λόγο: Δεν θέλω να μου χαλάσει τίποτα και κανένας αυτή την εσωτερική ηρεμία αλλά και την ευτυχία...

Είχα 2 χρόνια να αφιερώσω χρόνο στα φιλαράκια μου... αλλά και στους συγγενείς μου. Έτσι λοιπόν την επόμενη εβδομάδα Θεού θέλοντος & καιρού επιτρέποντος πάω Θεσσαλονίκη στον Geminicious αλλά και για να πραγματοποιήσω 2 επαγγελματικά ραντεβού (τρομάρα μου).

Μόλις γίνει αυτό, κάπου στις 20/4, ±4 μέρες κατεβαίνω Αθήνα. Εκεί θα γίνει Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ!! Όχι ΔΕΝ πρόκειται να πατήσω το πόδι μου στο Γκάζι, μιας και όπως σας προανέφερα δεν υπάρχει λόγος να έχουμε μπλεξίματα (με την καλή έννοια, που λέει και Λαζόπουλος) αλλά και σε οποιοδήποτε gay-friendly μαγαζί της πρωτευούσης!!! Φιλενάδα Κατσίκι αν είσαι Αθήνα τότε, θα έχω περισσότερο χρόνο για «εμάς»!! ;)

Τι άλλο...;;;; χμ... Α, η δίαιτα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο...

Καλέ ναι..! Από τη χαρά μου έχω να σας πω πως έβαλα κήπο. Πήγα προχθές αγόρασα σπόρους για μαρούλια, κρεμύδια, ρόκα, μαντζουράνα, μανιτάρια και άλλα ζαρζαβατικά. Σήμερα θα πάρω και τριανταφυλλιές και διάφορα άλλα λουλούδια για την μπροστά αυλή... Α, θα βάλω και καμιά 20αριά ρίζες Αμπέλια να βγάζουμε κανένα σταφύλι να τρώμε βρε αδερφέ!

Αυτά εν ολίγης. Σας κλείνω μπαίνω για μπάνιο, πάω το αμάξι στο συνεργείο να του βάλω ένα gadget-άκι, να πάω για καφέ στην κολλητή, και να επιστρέψω να ασχοληθώ με τον κήπο μου!! Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα και αν δεν ανεβάσω κάτι new στο blog... να έχετε ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο.

Φιλάκιαααααα....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πασχαλινό τσιλιμπούρδισμα!

Αχ, έφτασε και η μέρα της Ανάστασης...

Είπα λοιπόν πριν μπω για μπάνιο να κάτσω να σας γράψω μιας και έχουμε μέρες να τα πούμε. Τα άσχημα νέα είναι οτι χώρισα. Τα καλά νέα είναι πως είμαι μια χαρά!! Είμαι συνέχεια με την παρέα μου, περνάω φανταστικά, γελάω, τσιλιμπουρδίζω... Αχ la vie est belle (Η ζωή είναι ωραία)!

Που λέτε, τον τελευταίο καιρό συχνάζω σχεδόν κάθε μέρα σε ένα μπαράκι. Εκεί δουλεύει και ενα μπαρμανάκι...κόλαση! Καθόμουν και τον χάζευα ώρες... (στις αρχές) ώσπου μια μέρα πάω να του πάρω παραγγελία (χωρίς να έχω πονηρό σκοπό), «Μπορώ να παραγγείλω;» ρωτώ
Και μου ξυνίζει τα μούτρα και μου λέει «Περίμενε να έρθει η κοπέλα» και φεύγει!

^elfakos^-Barman= 0-1

Θόλωσα!!!

«Θα σε φτιάξω εσένα..» λέω από μέσα μου & αποχωρώ

Ε, από τότε όποτε πάμε, καθόμαστε πάντα στο μπαρ, έρχεται να μας πάρει παραγγελία αλλά εγώ ή πάω τουαλέτα ή χαιρετάω γνωστούς σε διπλανά τραπέζια. Όταν λοιπόν επιστρέφω παραγγέλνω από τον άλλο μπάρμαν ή τη barwoman. Τις πρώτες φορές δε το καταλάβαινε αλλά μετά με κοιτούσε με απορία. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον.

Το επόμενο σχέδιο μου, ονομαζόταν «Το μουνί μου να φας!»

Έκατσα λοιπόν και γνώρισα σιγά σιγά όλο το προσωπικό. Μέχρι και το μεγάλο αφεντικό... αλλά σε αυτόν αδιαφορία μεν αλλά καρα-κάρφωμα δε! Προχθές λοιπόν ήμουν με την κολλητή μου και τα πίναμε. Αρχίζουμε τον χαβαλέ με την μπαργούμαν, προστέθηκε στην παρέα μας και ο άλλος ο μπάρμαν, μαζί και ο dj σκάει και το big boss και ξεκινάμε τα σφηνάκια. Να τους λέω μαλακίες να ξεκαρδίζονται, ταυτόχρονα να κοιτώ με την άκρη του ματιού μου τον άλλον να μας κοιτάει καθώς βάζει ποτά. Τον βλέπω πλησιάζει... και κατευθείαν σηκώνομαι και πάω τουαλέτα. Με το που επιστρέφω είχε μπει στο παρεάκι και χαχάνιζε αλλά συνέχεια κοιτούσε προς τις τουαλέτες (από ότι έμαθα μετά από την κολλητή μου). Πλησιάζω βγάζω λεφτά, παραγγέλνω άλλα 7 σφηνάκια -και φυσικά την ώρα που το πίνουμε κοιταζόμαστε στα μάτια- πληρώνω αρπάζω και την κολλητή και φεύγουμε. Γυρνάει με κοιτάει με ένα βλέμμα κουταβιού και μου λέει «Από τόσο νωρίς;...καθίστε λίγο ακόμα...!»
«Λυπάμαι πρέπει να φύγουμε...» γυρίζω πλάτη και βγαίνω έξω

^elfaks^-Barman=1-1


Χθές λοιπόν βγήκαμε για καφέ το απόγευμα και πήγαμε πάλι εκεί. (Για την ακρίβεια βρήκα την παρέα μου εκεί) Πηγαίνω και ήταν εκεί για καφέ λίγο πριν πιάσει δουλειά
«Ωραία σήμερα θα δούμε αποτελέσματα...» Σκέφτομαι.
Κάθομαι στο τραπέζι και βλέπω τα παιδιά από το προσωπικό απέναντι να μου σηκώνουν το χέρι να πάω από εκεί.
Σηκώνομαι και πηγαίνω με το γυαλί στο πρόσωπο (Θεά...), με τουπέ (κούνια που με κούναγε) και λίγο πριν φτάσω ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!! «Αα- δεν θα τα πάμε καλά...» (λέω από μέσα μου) και με πιάνει νευρικό γέλιο!Παίρνω λοιπόν τα κομμάτια μου και «σέρνομαι» στο τραπέζι μας...

^elfakos-barman^=1-2

Χθες το βράδυ λοιπόν πάμε εκεί & μας βάζει ο υπεύθυνος να κάτσουμε στο bar (όπου μας είχαν κρατημένο μπουκάλι μη κάτσει κανείς άλλος). Έρχεται να μας πάρει παραγγελία, παραγγέλνει η κολλητή μου, γυρνάει σε εμένα και με χαμόγελο μου λέει «Το γνωστό;» {έβρεξα το βρακί μου από τη χαρά, αλλά έμεινα στο 1.83 (ύψος) μου }. «Να σου πω σε λίγο...;» (Και καλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω). «Φώναξε με όταν αποφασίσεις» με το ίδιο χαμόγελο! Του κλείνω το μάτι..«Οκ»
Περνάνε δύο λεπτά, φωνάζω τον άλλον τον μπάρμαν και παραγγέλνω το γνωστό μου (Θεά!!). Γυρνάει, βλέπει το σκηνικό και μου ρίχνει ένα βλέμμα... να με πνίξει ενα πράμα

^elfakos^-barman= 2-2

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Το ένιωθα! Κάποια στιγμή παραγγέλνω 2ο ποτό αλλά όχι στο μωράκι...στον άλλον. Έρχεται λοιπόν με το ποτό μου (το καλό μου) και μου λέει «Στην υγειά σου...». «Α, να σαι καλά.» Φεύγει και επιστρέφει.
«Έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου;»
«Ορίστε;» έκανα πως εξεπλάγην
«Δεν έχεις παραγγείλει ούτε μια φορά από εμένα... γιατί; Σου έκανα κάτι;»

^elfakos^-Barman= 3-2

«Έχω παραγγείλει... μια φορά»
«Και...;»
«Και μου ξύνισες τα μούτρα... έτσι και εγώ είπα να μη σε πόλυ ενοχλώ»
«Δεν το θυμάμαι αυτό το σκηνικό!»
«Ε το θυμάμαι εγώ για σένα»
«Συγνώμη βρε συ, δεν έχω κάτι μαζί σου...ίσα ίσα! Σε συμπαθώ πάρα πολύ!!»
«Να σαι καλά... και εγώ σε συμπαθώ πολύ!»
Βάζει δύο σφηνάκια...
Μου συστήνεται και πάω να πω το δικό μου... «Ξέρω πως σε λένε, ρώτησα τα παιδιά πριν καιρό.» (Μαλάκας εγώ)
τσουγκρίζουμε και πριν πιούμε μου λέει: «Από δω και πέρα θα παραγγέλνεις από εμένα... σύμφωνοι;»
«Σύμφωνοι»

^elfakos^-Barman=4-2

Αχ και σήμερα θα είμαστε πάλι εκεί... μας περιμένει! Αχ-αχ-αχ... ανυπομονώ να έρθει η ώρα της εξόδου... Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε σύντομα απο πρώτο χέρι!!!
Όπως και να έχει... Σας Εύχομαι καλή Ανάσταση και Χριστώς ανέστη...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS