Container Icon

...So SaD...





Τα νεύρα μου, τα χάπια μου & ένα ταξί να φύγω...


Δεν είμαι καλά σας λέω... 


Θέλω να γκρινιάξω... 


Αλλά τι μου φταίνε οι φίλοι μου...; Αρκετά έχουν στο κεφάλι τους!


Θα τα γράψω και δεν ξέρω αν θα τα δημοσιεύσω...


Ας γράψω όμως τα καλά...


Είμαι καλά με το μωρό μου! Έχουμε να τσακωθούμε μεεεεέρες τώρα, είμαστε σαν σε μήνα του μέλιτος! Τι να σου λέω, γλύκες, έρωτες, μέλια, κτλ. 


Με την Εξεταστική τα πάω καλά... Στρώθηκα στο διάβασμα και έχω πατήσει γκάζι...


Τέλος με τα καλά... Πάμε στα σκατά


Ψυχολογία “0”... Δεν έχω όρεξη για τίποτα! Έχω αφήσει το μαλλί να μακραίνει, δεν με νοιάζει πως βγαίνω έξω (Οοόταν βγαίνω), με έχω παραμελήσει & αδιαφορώ για τα ΠΑΝΤΑ που μου συμβαίνουν! Ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους που αγαπώ αλλά όχι για εμένα!


Προχθές εκεί που ξυριζόμουν (στο πρόσωπο) μου ήρθε να αρπάξω τη μηχανή και να  κουρέψω με την ψιλή όλο το κεφάλι!!!!! Μά το Θεό!


Αμ το άλλο;;;  Νιώθω μόνος... Μη με ρωτήσεις γιατί... Αν το ήξερα θα το είχα λύσει...  Δεν είμαι μόνος το ξέρω αλλά... δεν είναι εδώ αυτοί που αγαπώ! 


Επέρχεται μήνας μεγάλων αλλαγών στη ζωή μου... Και εγώ σαν άνθρωπος τρομάζω με τις μεγάλες αλλαγές... Δεν ξέρω τι στον πούτσο με περιμένει και έχω φρικάρει! There I said it! Δεν είμαι τόσο δυνατός όσο μπορεί να δείχνω! Θα μπορέσω να βρω δουλειά Αθήνα;, Θεσ/νίκη ή θα καταλήξω στην πατρίδα μου, βολεμένος στο δημόσιο, δίχως ενοίκια, με ένα παχυλό μισθό μονάχα για τα γούστα μου... 


Και αν βολευτώ εν τέλη στο δημόσιο θυσιάζω πολλά... και πρώτα από όλα την “ελευθερία” των κινήσεων μου. Όχι ότι με έχουν περιορισμένο, αλλά δεν θα μπορώ να είμαι άνετα! 


Αν τελικά καταλήξω Αθήνα ή Θεσ/νίκη... αγχώνομαι για το που θα βρω σπίτι, ξανά-μετακομίσεις, περισσότερα έξοδα... λιγότερος χρόνος για εμένα, άγχος...άγχος...άγχος!!!


Τελικά αύριο θα τα πάρω με την μηχανή τα μαλλιά έτσι για να με βλέπω στον καθρέφτη και να βλέπω τα χάλια μου... έτσι ώστε μετά την εξαστική να πάρω δραστικά μέτρα... ένα μήνα όμως θα υποβάλλω τον εαυτό μου σε δεινά βασανιστήρια... έτσι γιατί περίεργα την είδα!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον μικρο μου ψυχεσθενικο ανιψι.
Εισαι καλα.
Καλα κανεις και γκρινιαζεις γιατι εισαι πηγμενος.
Βασικα να ξυρισεις το κεφαλι ναι ειμαι συμφωνοι.Ουτος η αλλος ξερεις οτι το τριπτυχο της ευτυχιας για τη θεια ειναι το: Ξυρισμενο κεφαλι-αξυριστα μαγουλα-φουσκωμενα μπρατσα..
παμε παρακατω.
Οσο και να σκας θα γινει οτι ειναι να γινει, οποτε κοιτα να χαρεις καλυτερα τις τελευταιες μερες σου ως φοιτητης παιδακι μου και μην αγχωνεσαι για πραγματα που ειτε με τον εναν η τον αλλο τροπο θα συμβουν.
Κατσε κανε ενα καφε αναψε και ενα τσιγαρι και σκεψου τα υοερ και τα κατα της καθε περιπτωσης.
Προσοπικα θα σε συμβουλευα να μεινεις αθηνα.Η θεσσαλονικη δεν σου παει, και αφου εισαι μαθημενος απο οτι καταλαβα στο "ποιο νοτια" μερη καλυτερα να μεινεις εκει.
Καλη η επαρχια και η ασφαλεια του σπιτιου και οτι σκατα συνεπαγεται αυτο αλλα θα μιζεριασεις και το ξερουμε πολυ καλα οτι μετα απο λιγο καιρο θα πνιγεσαι.
Δημοσιο εχει και αλλου μην χαλιεσαι!
ΕΝ κατακλειδι μην κανεις το λαθος μου!
Μην θυσιασεις τη χαρα της εξερευνησης για την ασφαλεια της πεπατημενης.
εγω το μετανοιωσα.
Φιλια καλημερες και αγωνιστικους χαιρετισμους απο τα χιονισμενα βορεια!

DiViNe__ είπε...

Λοιπόν αγαπητέ μου elfako.
Εν μέρη μπορώ να σε καταλάβω πως νιώθεις. Κατά κάποιο τρόπο και εγώ αγχώνομαι με διάφορες μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή μου, το δυσκολότερο όμως για μένα είναι η πίεση σε ό,τι κάνω.
Δεν μπορώ να πιέζομαι, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα γιατί αντιδρώ άσχημα.
Τελικά όμως δεν είναι τόσο βουνό όλα όσα μας φαίνονται.
Πιάστα από την αρχή, σχεδίασε τις υποχρεώσεις σου για τον επόμενο μήνα και όταν φτάνουν προς το τέλος τους κάνε τον ίδιο για τον επόμενο.
Τουλάχιστον θα 'χεις σε μια λίστα όλα όσα πρέπει να κάνεις βήμα βήμα, πράγμα που θα σε αγχώνει λιγότερο.
Επίσης, αυτό που με κάνει εμένα να σκέφτομαι καλύτερα, είναι ότι τόσοι μα τόσοι άλλοι τα 'χουν καταφέρει. Δεν σου λέω να το δεις ανταγωνιστικά, αλλά εδώ και η κουτσή Μαρία ήρθε στην Αθήνα, βολεύτικε χωρίς πρόβλημα και ζει τη ζωή του όπως επιθυμεί, εσύ δεν θα το καταφέρεις;;;

Το τραγούδι είναι από τα αγαπημένα μου, φιλιά πολλά, να περνάς πάντα όμορφα, και αν ποτέ μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι just call me :)

sCaTterBraiN είπε...

άκου τη θεία σου, στείλε πολλά βιογραφικά και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! όλα θα γίνουν.
αυτό με το ξυρισμένο κεφάλι χειμωνιάτικα το σκέφτηκες καλά;

Katsiki είπε...

Καλέεεεεεεε... ηρέεεεεμησε!!!!!
Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα....
Καλε μπας και είναι ανάδρομος ο Ερμής; Αχ και εν ξέρω...
Καλέ κάτσε να δεις λίγο το λυκόφως και τη νεα σελήνη για 522η φορά και θα σου περάσει...
Και επίσης θα έρθεις Αθήνα... και το πρώτο καιρό έλα να μείνεις σε μένα! Ξενώνα δεν έχουμε, αλλά θα τα βολέψουμε... Μούρλια θα περάσουμε μούρλια...
Και σταμάτα το πολύ διάβασμα κάνει κακό... :P
Και έτσι και κουρευτείς κακομοίρη μου σ' έσκισα! Κούνια που σε κούναγε... που ότι ηλιθιότητα σου κατέβει θες να την κάνεις! Άντε πια... και παίρνε και κανα τηλέφωνο!:P
Μάκια :D

GeminiCious είπε...

Αγαπημένη μου φιλιναδα!
Πολύ καλα έκανες και δεν πηρες τα μαλλια της κεφαλης σου με την ψιλή διότι θα στα βγάλω εγω τρίχα τριχα...Ξερω τελευταίες μερες εχουμε ψιλοχαθει λογω διαβάσματος. Αλλα παρε με ενα απογευμα να μιλησουμε καμια ωρα στο τηλ. για μια ψυχαναλυση. Και στην τελικη αν δεις τα σκουρα η Σαλονίκη διπλα ειναι, παρε το κτελ και ελα. Βασικα μαλλον θα ερθω εγω απο κει για κανα 2 μερες να σε συνεφερω...Οτι και να πω δεν σε βγαζω απτην κατασταση που εισαι αλλα ρε φιλη κοουλ! Φαση ειναι και θα περασει και κατα Μαρτη Μερια (που θα εχουμε τελειωσει με εξεταστικες στανταρ) θα πίνουμε τις μαργαριτες μας (μη σου πω θα τις μαδαμε κιολας) και θα γελάμε...Οποτε οπως σου ειπα, κουλ γιατι θα σε ξεμελλιασω και θα "εισαι μια φαλακρη γελοια κοντη" γιου νοου κυρία μου ;)....
φιλια πολλα στα ξωτικίσια σου αφτια!

Ιθάκη-man είπε...

Έλα τώρα, ηρέμισε, αν και με τα σχόλα αγχώθηκα εγώ... Λοιπόν, τα πράγματα είναι εύκολα, πες σε κάποιον που είναι κοντά σου να σου δώσει δυο σφαλιάρες!
Πανσέληνο θα έχει, αύριο μεθαύριο, θα σε γελάσω...

GeminiCious είπε...

Το Σαββατο πρεπει να ειναι η πανσεληνος :)

mahler76 είπε...

με τόσα καλά απορώ που η διάθεσή σου είναι στο μηδέν. Α μαρή.