Container Icon

«Χρόνε Τζους...» Άρθρο Ιανουαρίου στο Screw

Αααχ, την ώρα που διαβάζεις το κείμενο αυτό...μας μπήκε το 10! Οχι το 10άρι καυλί, αυτό και να έμπαινε δεν θα το πέρναμε χαμπάρι εδώ που τα λέμε... το έτος 2010! Πως περνάνε τα χρόνια;;;, Τέτοια εποχή πριν από αρκετά χρόνια ήταν η πρώτη μου φορά(Happy birthday, asshole....)

Φεύγει ο παλιός ο χρόνος..., στο καλό και να μας γράφει! Ουστ! «Bloody 2009» που είπε ο φίλος μου ο Stuart! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...ξεκινάμε με ελπίδα, με χαρά το νέο έτος, ελπίζουμε ότι θα μας πάει καλά, αλλά στο τέλος τρώμε την «παπάρα» και σε κάθε πρωτοχρονιά επαναλαμβάνουμε το «Καλή χρονιά να έχουμε Παναγίτσα μου».

Φέτος λοιπόν είπα να το πάρω αντίστροφα... «Τι και αν το 2010 δεν είναι δίσεκτο, θα μας πάει σκατά!» αναρωτιέμαι και ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μου! Ανοίγω σαμπάνιες και βγαίνω ημίγυμνος στη βεράντα με ένα σκουφί Αϊ-Βασίλη! «Δεν είναι δίσεκτο - Δεν είναι δίσεκτο» φωνάζω ρυθμικά και χοροπηδώ! Με την άκρη του ματιού βλέπω την αχώνευτη γειτόνισσα να με κοιτάει από απέναντι και να γελάει! «Κακή ψυχρή και ανάποδη θα χρονιά να έχουμε» της λέω με χαμόγελο! Τραβάει την κουρτίνα και φεύγει! «Τι αγένεια εκ μέρους της», σκέφτομαι!!!

Λένε πως ότι κάνεις στην αλλαγή του χρόνου, θα το κάνεις όλη τη χρονιά!
Remember to, για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς:
**Να κολλήσω τον ιό Η1Ν1,
**Να ξανά-χτυπήσω το αμάξι...τυχαία,
**Να πάθω κατάθλιψη,
**Να σπάσω ένα καθρέφτη,
**Να αποκτήσω ενα υπέροχο, γλυκό, μαύρο γατάκι για γούρι!!!

ΌΧΙ δεν το χω χάσει, απλά κουράστηκα να αναρωτιέμαι τι αμαρτίες πληρώνω! Οπως επίσης κουράστηκα σε κάθε γκαντεμιά να παραδέχομαι πως την ώρα που γεννιόμουνα σχολάγανε οι μοίρες! Ο Δαλάι Λάμα είπε, «Ότι καλό κάνεις, σου επιστρέφει» και εγώ ακόμα αναμένω τα επιστρεφόμενα... Ούτε το ελληνικό δημόσιο τέτοια ολιγωρία!!! Αν δεν έρθουν τα επιστρεφόμενα απεργώ από κάθε καλοσύνη και ευπρέπεια!

Ας ελπίσουμε ότι το κόλπο μου θα πιάσει και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα... it’s my last chance...Τέρμα πια και με τη μοιρολατρία όμως! Αν δεν πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας δεν γίνεται τίποτα, ότι κόλπο και να σκαρφιστούμε. Γιαυτό πέραν του τρίκ μου θα απαλλαγώ από την μοιρολατρία που με διακατέχει, θα βάλω τα μεταξωτά και θα φυσάει, θα πάρω την τύχη στα χέρια μου και θα χαράξω τον δικό μου δρόμο!!! Θα το κάνω και ας μου βγει και σε κακό... δεν θα ναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φόρα!

Κακή Μας Χρονιά!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

ναι άλλα άν είναι 10ινστο το καυλί και ουχί δεκάποντο?

^elfakos^ είπε...

Μετά μετράει και η τεχνική... Η πείρα μου έμαθε πως το μεγάλο παύεις να το ευχαριστιέσε μετά απο λίγο...

George Tsitiridis είπε...

eisai i pio organomeni
g afto s agapo..