Container Icon

Αφιέρωμα στο Queer As Folk Μέρος 1ο



Αχ τι σειρά και αυτή;;; Θρυλική! Για την Αμερικάνικη  version μιλάω καλέ, όχι την αγγλικιά, την κιτς, την απαίσια με τους κακάσχημους ηθοποιούς και την απαίσια σκηνοθεσία του! Θα σας πω πως την ανακάλυψα. Πριν αρκετά χρόνια, μαθητής τότε στην 1η λυκείου (νομίζω), ένα βράδυ με είχαν πιάσει τα βρυκολακιάσματα μου και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Το ίντερνετ τότε είχε κοπεί (dial up σύνδεση) και μέχρι να φτιαχτεί έκανα zapping στην τηλεόραση. Βάζω για καλή μου τύχη STAR channel και πετυχαίνω την παρακάτω σκηνή.

Για όσους δεν το έχετε δει, είναι η σκηνή που ο Brian σαγηνεύει τον ανήλικο Justin, τον πηγαίνει στο εκπληκτικό  loft του. Μόλις μπαίνουν, βγάζει ο Brian το φανελάκι του, αρπάζει από το ψυγείο ένα μπουκάλι νερό, πίνει λίγο και (στο θεό του) το υπόλοιπο το ρίχνει πάνω του! (Να δείτε για πότε καύλωσα...). Τρέχω κλειδώνω την πόρτα μη μπει καμιά mother μέσα και της έρθει ντουβρουτζάς, βάζω τα ακουστικά με το 3-μετρο καλώδιο, τα συνδέω στην τηλεόραση και ξαπλώνω στο κρεβάτι αναπαυτικά.

Μαγεύτηκα από τη σκηνή, & πέταξα από τη χαρά μου όταν γρήγορα διαπίστωσα πως επρόκειτο για gay σειρά! Συνέχισα να βλέπω με ευλάβεια ώσπου ήρθε η πιο ερωτική σκηνή που χα δεί μέχρι τότε. Αχ να δείτε τον virgin justin πως τρέμει στα χέρια του Brian την ώρα που ετοιμάζεται να μπεί μέσα του... Οταν ο τρακαρισμένος Justin λέει:

Justin: Wait...! in the school we had this lecture about safe sex....
Brian: And we’re going to have a demostration λέει χαμογελώντας, πέρνει ένα προφυλακτικότο δίνει στον justin και τον προτρέπει... «Here, put it on me, slip it on my dick...»


Τα μάτια μου γουρλώνουν και από το μέγεθος του καυλιού αλλά και από αυτό που έβλεπα...Μέσα μου ζήλευα, «Θελώ και γωωωωω» , «Μόνο στις ταινίες υπάρχουν αυτοί οι άντρες» κ.ο.κ

Και συνεχίζει αρπάζει το λιπαντικά το ρίχνει στην τρύπα του Justin και το πουλάκι μου τον κρυώνει...

-It’s cold... διαμαρτύρεται
-It’ll heat up..
-Just go slow, ok?
Και μπαίνει μέσα του...Τα πρώτα «Αχ» κάνουν την εμφάνιση τους
-It hurts...does it always hurts... λέει σφαδάζοντας
-A little bit, that’s a part of it, Now relax I want u to always remember  this, so that no matter who you’re ever with, I’ll always be there....

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...;;; “I want u to always remember  this, so that no matter who you’re ever with, I’ll always be there....” Τον ερωτεύτηκα με τη μια! Brian Και Ξερό Ψωμί!!

Από τότε, κάθε φορά βρυκολάκιαζα για να την βλέπω. Και ο χειμώνας μου περνούσε ευχάριστα... Στην πρώτη σεζόν λοιπόν, ο Justn ερωτευμένος έχει να δεχθεί οτι δεν θα είναι ποτέ με τον Brian αλλά ταυτόχρονα πρέπει να τον αποδεχτούν οι δικοί του. Ο πατέρας του τον διώχνει μιας και τον θεωρεί ανώμαλο ενώ ο Mr Fuck Brian τον πέρνει υπο την προστασία του. Και ενώ στην αρχή ο Justin έχει αποδεχτεί ότι ποτέ δεν θα έχει την αποκλειστικότητα και βλέπει τον άλλο να πηδιετε από δω και από κει (Χαρά στο κουράγιο του), κάπου στο 20ό επεισόδιο κάνει την αντεπίθεση του. Βγαίνουν λοιπόν όλη η παρέα στο Babylon, όπου γίνεται ο διαγωνισμός “King of Babylon”. Όπου κάποια στιγμή τσακώνεται με τον Brian γιατί δεν δείχνει περισσότερα. Εκείνος επιμένει πως δεν είναι ζευγάρι και ούτε πρόκειται να είναι ποτέ παίρνει ένα γκομενάκι και το πάει κάτω στο Dark Room!

Ο  Justin όμως ως «μεγάλη πουτάνα» που είναι δηλώνει συμμετοχή στο διαγωνισμό. H Queen of Babylon (Μια τρανσέξουλ) που παρουσίαζε τον διαγωνισμό ανακοινώνει απο το μικρόφωνο...

-Attention Boys & Boys! The next contestant loves the power puffy girls, Margaritas & all the men who take him for granded...here’s JUSTIN




Βγαίνει λοιπόν με ενα Cowboy-Hat ενα γιλέκακι με κρόσσια με ένα jean και χορεύει... όση ώρα η θεά χορεύει και το κοινό τον αποθεώνει, ο άλλος έχει λυσσάξει και πάει να φύγει με το γκομενάκι. Το οποίο γκομενάκι έχει εντυπωσιαστεί με τον justin και του ζητά να μείνουν για να τον δούνε. Μόλις λοιπόν η θεά justin κερδίζει τον τίτλο πηγαίνει στον Brian του την λέει, του αρπάζει το γκομενάκι, το πάει στην υπόγα-dark room και το πηδουλώνει. Μετά απο λίγο κατεβαίνει και ο  Βrian και επιτέλους “λυσσάει το μουνί του” απ’τη ζήλεια!!! 


 


Αχ και πάμε σιγά-σιγά στο τελευταίο επισόδειο. Είναι Δεκέμβρης είμαι στο σπίτι της Ξαδέρφης μου της Γεωργίας. Οι γονείς της λείπουν στο εξωτερικό, εγώ έχω πάει για Σου-Κου αλλά επειδή έχει γαμηθεί ο καιρός να ρίχνει χιόνι, κλείνουν τα σχολεία, οι δρόμοι, κόβονται οι συγκοινωνίες και έχω αποκλειστεί εκεί για 10 μέρες. Ευτυχώς είχαμε τσιγάρα και ευτυχώς ήξερε για εμένα. Ένα από τα αποκλεισμένα βράδια μας και αφού έχουμε στείλει τις μικρές της αδερφές για ύπνο, έχουμε ξαπλώσει στο σαλόνι στρωματσάδα, το τζάκι να καίει και...κάνουμε Zapping. Βάζουμε star και προς μεγάλη μου έκπληξη είχε το τελευταίο επισόδειο.

Σ’αυτό το episode ο Brian πατάει τα πρώτα -άντα (30), και ο Justin ενηλικιώνετε τελειώνοντας το σχολείο. Η κλασσική αμερικανιά είναι γεγονός. Γίνεται λοιπόν ο καθιερωμένος χορός αποφοίτησης και ο Justin πρέπει να δώσει το παρών. Στην αρχή δεν θέλει να πάει γιατί δεν μπορεί να καλέσει αυτόν που πραγματικά θέλει αλλά τον πείθει η ΘΕΑ Deppy,  ο Vick, και η μητέρα του.  O Brian πέφτει σε κατάθλιψη και ο Michael ετοιμάζετε για άλλες πολιτείες με τον γκόμενο του τον Γιατρό. Κάποια στιγμή ο Justin αποφασίζει να καλέσει τον Brian αλλά εκείνος τον απορρίπτει. Πηγαίνει λοιπόν με την κολλητή του την Daphne ώσπου εμφανίζεται ο Brian μιας και ήθελε να recapture his lost youth. Η σκηνή που ακολουθεί είναι άκρως ρομαντική. O Dj βάζει το Save the last dance for me και χορεύουν οι δυο τους στο κέντρο. Τα σχολιαρόπαιδα τους κοιτάν αποσβολωμένοι αλλά τα χρυσά μου τους γράφουν “στο μουνί τους” (που λέει και η κουμπάρα μου). Και σαν να μην έφτανε αυτό... σκάνε και ένα γλωσσόφιλο μούρλια!!!!








Ο Justin πετάει στα σύννεφα και χορεύει καθώς οδεύουν με τον Brian στο parking. φιλιούνται, αποχαιρετίζονται,  μπαίνει ο Brian στο αμάξι και από τον καθρέφτη του κοιτάει τον Justin που φεύγει χορεύοντας. Μα ξαφνικά μια κουλή hommo-phobic συμμαθήτρια του, τρέχει ξοπίσω του με ένα baseball stick και του ρίχνει μια στο κεφάλι. O Βrian τρέχει, ακινητοποιεί τον Chris (την κουλή συμαθήτρια) και ουρλιάζει:



-No, no, no Justin και τον παίρνει στην αγκαλιά του God NO!!!
Το ασθενοφόρο τον πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκείνος είναι μαζί του. Έχει τυλιγμένο στο λαιμό του το λευκό φουλάρι που τώρα έχει γίνει κόκκινο απο τα αίματα... το φουλάρι που χάρισε στον Justin.







Να δεις κλάμμα. Και γώ και η Γεωργία να είμαστε απαρηγόρητοι!!!  Να έχουμε χαλάσει του κόσμου τα χαρτομάντιλα και να αναρωτιόμαστε αν θα ζήσει... Πρός μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα πως ήταν το τελευταίο επεισόδιο. Με τον καιρό όμως την ξέχασα την σειρά, ώσπου πριν 3 χρονια την θυμήθηκα, την κατέβασα και την έχω δει πάνω απο 10 φορές...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 σχόλια:

DiViNe__ είπε...

hmm αν και δεν πιστεύω να 'χουν μείνει πολλοί που δεν την έχουν δει, είναι όντως απίστευτη!
Εμένα μου 'χει μείνει μια σεζόν εδώ και πόσο καιρό... Αλλά θα την δω που θα μου πάει!!!

Brian <3

Όσο για τον Justin, μέχρι την πρώτη σεζόν ήθελα να τον πάρει ο διάολος και να τον σηκώσει! Μου 'σπαγε τα νεύρα!

Τελικά το συμπάθησα το γλυκούλι!!

Katsiki είπε...

Και εγώ είμαι ένας από αυτούς τους λίγους που έχουν δει μόνο την πρώτη season... όχι γιατί δεν μ' άρεσε απλά βαρέθηκα να την κατεβάσω... Χεχεχε...
Τώρα όμως κάποιο καλό παιδί θα μου την δώσει έμαθα :D :D :D....

Μόνο σε μένα άρεσε ο γιατρός του Mike δηλαδή; Τον οποίο αγαπητή φίλη ούτε να τον χέσεις.. ούτε μια photo!!!

^elfakos^ είπε...

Όχι άρεσε και σε εμένα φίλη...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Παίδαρος! αλλά... κοντός βρε φίλη... :(

George Tsitiridis είπε...

to kako einai oti then kikloforoun oles oi sezon me ellinikous ypotitlous!!


eisai alli mia xazi pou exeis lektiki epalithfsi??
rota to katsiki pos vgainei (tha gelasoume)

sCaTterBraiN είπε...

έχω δει και τους 5 κύκλους - δεν τελείωνει η σειρά με τον τζάστιν στο νοσοκομείο. όσο για τον καθηγητή του μάικλ κι εμένα μ' αρέσει (και λίγα τα σχόλια για τους κοντούς, νταξ;)

^elfakos^ είπε...

@ SxAtTErBraiN Λοιπόν με τους κοντούς δεν εχω τίποτα απλά οταν μιλαμε για γκομενικό εχω το κολλημα να είναι ψηλός. Σαφώς η σειρά δεν τελειώνει εκεί, αν παρατήρησες γράφω μέρος περώτο..

@ pisoglentis Μπορείς να ξατεβάσεις τους αγγλικούς υπότιτλους...πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ αν τα αγγλικά σου ειναι καλα. Οσο για την λεκτική επαλήθευση θα δω πως βγαινει.. :Ρ

sCaTterBraiN είπε...

είπα κι εγώ... (μετά το είδα το 'μέρος 1ο').
καλημέρα!

Ιθάκη-man είπε...

Είδα μισό επεισόδιο και μ' άρεσε! Θα 'θελα να το δω... Την ιστορία την διάβασα από το internet όμως και ξέρω πάνω-κάτω τι έγινε!
Η σκηνή με την πρώτη φορά του μικρού με τον άλλον τον ανασφαλή (αλλά κούκλο) είναι τρομερή, θα θελα και εγώ να γίνει κάπως έτσι αλλά με φοβίζει λίγο, οκ να πεις του άλλου με χιούμορ ωραία είναι δωρέαν επίδειξη -λες και μιλάμε για τηγάνια- αλλά να πεις του άλλου "I’ll always be there" μπάααστα ρε φίλε για καλό ήρθες, να μου πάρεις την παρθενιά είπαμε όχι να με στοιχειώσεις!

^elfakos^ είπε...

Χαχαχα, αν ήταν αυτός καλό μου, θα ήθελα να με στοιχειώνει για μια ζωή!!!!!!

mahler76 είπε...

ok μια τυπική νεορομαντική αμερικανική σειρά που αναπαράγει όλα τα κλισέ και μας ταΐζει κάθε είδους παραμύθι. Καλή μόνο αν την δείς αποστασιοποιημένα χωρίς να ταυτιστείς μαζί της (και ξέρω πολλές αδερφές που το έπαθαν αυτό και θέλησαν να το παίξουν Μπρίαν ή κάποιος άλλος από τους χαρακτήρες).

Mad & Ria είπε...

ICTORIKH SEIRA!
ws gnwsth kollhmenh m tv shows oute ayto m xefuge xD
vevaia to anakalupsa prosfata k ime sthn 3 season alla ine epiko,indeed :P
vck ok exei to klassiko stoixeio ths Amerikanias alla ine t mono pu exei kataferei na m aggixei toso k pu m ekane na euxomai na hmun gay boy :P
den maresei pu ine upervoliko s kpa shmeia(px me to sex)
alla exei teleius h9opoius/senario/skhno9esia k actual plot kati pu leipei apo ta teleytaia tv shows
gnk pisteuw oti ine pl kaloftiagmeno
perimenume next post ;P