Container Icon

Η Ωραιότερη πρωτοχρονιά...Ever!

Το χαμε κλείσει... Εγώ, η φίλη Κατσίκι (ή αλλιώς το Κορίτσι λάστιχο) και ένα πιτσιρίκι (μικρότερος κατα 6 μήνες!) μαζί στο βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Ραντεβού στην οδό Σαρρή (οχί Έφη) στου Ψυρρή...

Τα πρώτα «καλή χρονιά» και σταυρωτά φιλιά ήταν γεγονός! Πάμε σε ένα φοβερό μαγαζί με την επωνυμία philip! Παραγγέλνουμε τα cocteils μας και η μουσική μας συνεπέρνει. Η πρώτη "κανάτα" κερασμένη απο το μαγαζί καταφθάνει... σε λίγο και η δεύτερη. Ωραίος κόσμος, σχετικός & μη.

Έχουμε αποκτήσει διάθεση και θέληση να περάσουμε υπέροχα. Κάποια στιγμή το κινητό της φίλης Κατσίκας χτυπάει. «Πάω να μιλήσω και έρχομαι» μας λέει... Δεν έχουν περάσει ούτε 5' απο εκείνη τη στιγμή ώσπου βλέπω ένα μωρό να μπαίνει μέσα... «Πω-πω-πω καύλαρος λέμε!» (σκέφτομαι). Με πλησιάζει και έρχεται και στέκεται μπρός μου! Τον κοιτάω... μένω παγωτό, μου κόβονται τα πόδια και με δυσκολία μιλάω: «Μωρό μου;;;;; Τι κάνεις εσύ εδώ, δεν είσαι στο στρατόπαιδο;;;; Πως βγήκες;;;;»
Μου χαμογελάει και με πέρνει αγκαλιά...τον σφίγγω και γώ να δώ αν είναι αλήθεια ή αν βλέπω όνειρο!!! Το σκασε απο το στρατόπαιδο να έρθει να με δει...!!! Στον 7ο ουρανό σας λέω!

Απο εκείνη την ώρα μέχρι και λίγο πριν φύγω απο το σπίτι του...ακόμη και τώρα που σας γράφω, ακόμα να το πιστέψω...έφαγε και 15 μέρες φυλακή! Να φανταστήτε ούτε στις κατινιές μιας ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑΣ δεν αντέδρασα...όσο και να προσπάθησε να μου χαλάσει την βραδιά, απλά απέτυχε γιατί ήταν, είναι & θα είναι... 2η.
Τέλεια μας μπήκε το 2010...Super για την ακρίβεια!! Όμως κάτι έλειπε... η φίλη Πέτ που ήταν Θεσ/νίκη!! :(

Καλή χρονιά

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

Katsiki είπε...

Αχ αυτό το πιτσιρίκι!!!! :P :P :P
Το μαγαζί είναι στου Ψυρρή μην δίνεις λάθος πληροφορίες

και όχι και φίλη Κατσίκαααααα!!!!
Φίλη κατσίκι να το δεχτώ!

Α! και σήκωνε κανα κινητό ή απάντα σε κανα sms!!!

Και επειδή έγινα πολύ κακός... και δεν είμαι το ξέρεις θα σου πάρω δονητουλή :P :P :P

DiViNe__ είπε...

Άχουυυυ!! Τι όμορφα...
και θα σας την πω την αμαρτία μου φιλενάδες, ζήλεψα.
Πάω να του κάνω σκηνή, μακιαα !

joysteeq είπε...

Πρέπει να σου πω ότι εξέχουσα σημασία έχει συνήθως το πως "βγαίνει" κάτι και ειδικά το "μετά". Το πως "μπαίνει" το ξεχνάς γρήγορα συν τω χρόνω. Το πως "βγαίνει" όμως είναι το πεδίο που ξεχωρίζει τα αμνά απ' τα ερίφια :)

^elfakos^ είπε...

indigo μου αν διάβασες το screw Ιανουαρίου στο άρθρο μου, λέω αυτό το πράγμα...οτι στο τέλος γίνεται ταμείο... Το μόνο που θα πώ είναι η ατάκα που άκουσα προχθές στην τράπεζα... "Εύχομαι ο νέος χρόνος να μην είναι πούστης γιατι ο παλιός...μας γάμησε!" χαχαχα