Container Icon

...So SaD...





Τα νεύρα μου, τα χάπια μου & ένα ταξί να φύγω...


Δεν είμαι καλά σας λέω... 


Θέλω να γκρινιάξω... 


Αλλά τι μου φταίνε οι φίλοι μου...; Αρκετά έχουν στο κεφάλι τους!


Θα τα γράψω και δεν ξέρω αν θα τα δημοσιεύσω...


Ας γράψω όμως τα καλά...


Είμαι καλά με το μωρό μου! Έχουμε να τσακωθούμε μεεεεέρες τώρα, είμαστε σαν σε μήνα του μέλιτος! Τι να σου λέω, γλύκες, έρωτες, μέλια, κτλ. 


Με την Εξεταστική τα πάω καλά... Στρώθηκα στο διάβασμα και έχω πατήσει γκάζι...


Τέλος με τα καλά... Πάμε στα σκατά


Ψυχολογία “0”... Δεν έχω όρεξη για τίποτα! Έχω αφήσει το μαλλί να μακραίνει, δεν με νοιάζει πως βγαίνω έξω (Οοόταν βγαίνω), με έχω παραμελήσει & αδιαφορώ για τα ΠΑΝΤΑ που μου συμβαίνουν! Ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους που αγαπώ αλλά όχι για εμένα!


Προχθές εκεί που ξυριζόμουν (στο πρόσωπο) μου ήρθε να αρπάξω τη μηχανή και να  κουρέψω με την ψιλή όλο το κεφάλι!!!!! Μά το Θεό!


Αμ το άλλο;;;  Νιώθω μόνος... Μη με ρωτήσεις γιατί... Αν το ήξερα θα το είχα λύσει...  Δεν είμαι μόνος το ξέρω αλλά... δεν είναι εδώ αυτοί που αγαπώ! 


Επέρχεται μήνας μεγάλων αλλαγών στη ζωή μου... Και εγώ σαν άνθρωπος τρομάζω με τις μεγάλες αλλαγές... Δεν ξέρω τι στον πούτσο με περιμένει και έχω φρικάρει! There I said it! Δεν είμαι τόσο δυνατός όσο μπορεί να δείχνω! Θα μπορέσω να βρω δουλειά Αθήνα;, Θεσ/νίκη ή θα καταλήξω στην πατρίδα μου, βολεμένος στο δημόσιο, δίχως ενοίκια, με ένα παχυλό μισθό μονάχα για τα γούστα μου... 


Και αν βολευτώ εν τέλη στο δημόσιο θυσιάζω πολλά... και πρώτα από όλα την “ελευθερία” των κινήσεων μου. Όχι ότι με έχουν περιορισμένο, αλλά δεν θα μπορώ να είμαι άνετα! 


Αν τελικά καταλήξω Αθήνα ή Θεσ/νίκη... αγχώνομαι για το που θα βρω σπίτι, ξανά-μετακομίσεις, περισσότερα έξοδα... λιγότερος χρόνος για εμένα, άγχος...άγχος...άγχος!!!


Τελικά αύριο θα τα πάρω με την μηχανή τα μαλλιά έτσι για να με βλέπω στον καθρέφτη και να βλέπω τα χάλια μου... έτσι ώστε μετά την εξαστική να πάρω δραστικά μέτρα... ένα μήνα όμως θα υποβάλλω τον εαυτό μου σε δεινά βασανιστήρια... έτσι γιατί περίεργα την είδα!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Παραλήρημα






Πρέπει να φτιάξω το ωράριο μου, δεν γίνεται άλλο! Μένω τα βράδια ξύπνιος, και κοιμάμαι τη μέρα! Μου κάνει και το μωρό μου παράπονα [Όλη μέρα κοιμάσαι και σου μιλάω λίγο το βράδυ, φτιάξε το γαμό-ωράριο σου!!] ! Το καλό μου, πήγε μετάθεση σε ενα κουφονήσι, και έχει ψιλο-φρικάρει...

Αχ τι κακό και αυτό εκεί στην Αϊτη; Είδα χθες ένα κοριτσάκι 16 μηνών που το πλάκωσε σπίτι, το βγάλανε από τα χαλάσματα χωρίς μια γρατσουνιά μεν αλλά οι γονείς του και τα αδερφάκια του σκοτωθήκανε... Με πήραν τα κλάματα! Παραπονούμαστε για μαλακιές, κλαιγόμαστε για προβλήματα που έχουμε, αλλά τα πραγματικά προβλήματα είναι εκεί στην καραϊβική...

Ας αλλάξουμε θέμα όμως. Πλησιάζει το τέλος της φοιτητικής μου ζωής... (ΟΥΑΑΑΑΑΑ) Δεν θέλω καλέεεεε!! Την ψυχολογική μου κατάσταση την περιγράφει το τραγούδι Back to Black! της Amy... Επιστρέφω στα πάτρια εδάφη φίλες/φίλοι, εκεί όπου απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο σπίτι, που θα πρέπει να απαντάω στις ερωτήσεις της μάνας μου
«Που πάς;;»
«Για καφέ/Για ποτό...»
«Με ποιόν;;;»
«Και να σου πω, τους ξέρεις...;;;» Και αρχίζει να ρωτάει ονόματα από φίλους και φίλες μου.
Εκεί που θα πρέπει να βρώ μια δουλεία (αν δεν βρώ Θεσ/νίκη ή Αθήνα), να ξυπνάω 7.00 το πρωί, τα τρέχω στη δουλειά, να βγαίνω έξω με τη str8  παρέα μου (ευτυχώς ξέρουν)... Πάντως αν μείνω εκεί κάθε 15 μέρες θα είμαι ή Αθήνα, ή Θεσ/νίκη να παίρνω την gay δόση μου!

Αμ το άλλο καλέ! Προχθές κατέβηκα να πάρω τσιγάρα. Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου, καθόταν ο γείτονας μου (απο Κύπρο) με τη παρέα του... 6 Κύπριοι να μιλάνε Κυπριακ  (Έχω φετίχ με τους Κύπριους καλέ)... Και μου λένε κάτσε να κάνεις ένα τσιγάρο, κάθομαι και γώ...ούτε το μισό δεν έκανα, γιατί δεν ξέρω ποιον θα άρπαζα να τον βιάσω!!! (pour le drop = καλέ Ντροπή!)

Είχε δεν ειχε πάντως η προχθεσινή έκλειψη μας επηρέασε! Ρίξαμε ενα τρικούβερτο καυγά με τον σύζηγο...περιποιημένο!!
Μωρό: «Γιατί με γράφεις;;»
Εγώ: «Δεν σε γράφω»,
Μωρό«Όλο εγώ σου στέλνω sms και μόνο εγώ σε παίρνω τηλέφωνο!!»
Εγώ:«Μα με πέρνεις κάθε 40’, δεν προλαβαίνω να σε τηλ εγώ!» κ.ο.κ

Σ’αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω του φίλους και τις φίλες που πίστεψαν σε εμένα, την οικογένεια μου που με στήριξε, το μωρό μου που ακόμα να ξυπνήσω και να βρω έξω από την πόρτα μου ένα καλάθι με ένα κουταβάκι ράτσας boxer (Φτου σου ΡΕ!!) και την Κολλητή μου που πολύ σωστά λέει: Ότι πετάς απ’το παράθυρο επιστρέφει από την πόρτα σου!!!! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Αφιέρωμα στο Queer As Folk Μέρος 1ο



Αχ τι σειρά και αυτή;;; Θρυλική! Για την Αμερικάνικη  version μιλάω καλέ, όχι την αγγλικιά, την κιτς, την απαίσια με τους κακάσχημους ηθοποιούς και την απαίσια σκηνοθεσία του! Θα σας πω πως την ανακάλυψα. Πριν αρκετά χρόνια, μαθητής τότε στην 1η λυκείου (νομίζω), ένα βράδυ με είχαν πιάσει τα βρυκολακιάσματα μου και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Το ίντερνετ τότε είχε κοπεί (dial up σύνδεση) και μέχρι να φτιαχτεί έκανα zapping στην τηλεόραση. Βάζω για καλή μου τύχη STAR channel και πετυχαίνω την παρακάτω σκηνή.

Για όσους δεν το έχετε δει, είναι η σκηνή που ο Brian σαγηνεύει τον ανήλικο Justin, τον πηγαίνει στο εκπληκτικό  loft του. Μόλις μπαίνουν, βγάζει ο Brian το φανελάκι του, αρπάζει από το ψυγείο ένα μπουκάλι νερό, πίνει λίγο και (στο θεό του) το υπόλοιπο το ρίχνει πάνω του! (Να δείτε για πότε καύλωσα...). Τρέχω κλειδώνω την πόρτα μη μπει καμιά mother μέσα και της έρθει ντουβρουτζάς, βάζω τα ακουστικά με το 3-μετρο καλώδιο, τα συνδέω στην τηλεόραση και ξαπλώνω στο κρεβάτι αναπαυτικά.

Μαγεύτηκα από τη σκηνή, & πέταξα από τη χαρά μου όταν γρήγορα διαπίστωσα πως επρόκειτο για gay σειρά! Συνέχισα να βλέπω με ευλάβεια ώσπου ήρθε η πιο ερωτική σκηνή που χα δεί μέχρι τότε. Αχ να δείτε τον virgin justin πως τρέμει στα χέρια του Brian την ώρα που ετοιμάζεται να μπεί μέσα του... Οταν ο τρακαρισμένος Justin λέει:

Justin: Wait...! in the school we had this lecture about safe sex....
Brian: And we’re going to have a demostration λέει χαμογελώντας, πέρνει ένα προφυλακτικότο δίνει στον justin και τον προτρέπει... «Here, put it on me, slip it on my dick...»


Τα μάτια μου γουρλώνουν και από το μέγεθος του καυλιού αλλά και από αυτό που έβλεπα...Μέσα μου ζήλευα, «Θελώ και γωωωωω» , «Μόνο στις ταινίες υπάρχουν αυτοί οι άντρες» κ.ο.κ

Και συνεχίζει αρπάζει το λιπαντικά το ρίχνει στην τρύπα του Justin και το πουλάκι μου τον κρυώνει...

-It’s cold... διαμαρτύρεται
-It’ll heat up..
-Just go slow, ok?
Και μπαίνει μέσα του...Τα πρώτα «Αχ» κάνουν την εμφάνιση τους
-It hurts...does it always hurts... λέει σφαδάζοντας
-A little bit, that’s a part of it, Now relax I want u to always remember  this, so that no matter who you’re ever with, I’ll always be there....

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...;;; “I want u to always remember  this, so that no matter who you’re ever with, I’ll always be there....” Τον ερωτεύτηκα με τη μια! Brian Και Ξερό Ψωμί!!

Από τότε, κάθε φορά βρυκολάκιαζα για να την βλέπω. Και ο χειμώνας μου περνούσε ευχάριστα... Στην πρώτη σεζόν λοιπόν, ο Justn ερωτευμένος έχει να δεχθεί οτι δεν θα είναι ποτέ με τον Brian αλλά ταυτόχρονα πρέπει να τον αποδεχτούν οι δικοί του. Ο πατέρας του τον διώχνει μιας και τον θεωρεί ανώμαλο ενώ ο Mr Fuck Brian τον πέρνει υπο την προστασία του. Και ενώ στην αρχή ο Justin έχει αποδεχτεί ότι ποτέ δεν θα έχει την αποκλειστικότητα και βλέπει τον άλλο να πηδιετε από δω και από κει (Χαρά στο κουράγιο του), κάπου στο 20ό επεισόδιο κάνει την αντεπίθεση του. Βγαίνουν λοιπόν όλη η παρέα στο Babylon, όπου γίνεται ο διαγωνισμός “King of Babylon”. Όπου κάποια στιγμή τσακώνεται με τον Brian γιατί δεν δείχνει περισσότερα. Εκείνος επιμένει πως δεν είναι ζευγάρι και ούτε πρόκειται να είναι ποτέ παίρνει ένα γκομενάκι και το πάει κάτω στο Dark Room!

Ο  Justin όμως ως «μεγάλη πουτάνα» που είναι δηλώνει συμμετοχή στο διαγωνισμό. H Queen of Babylon (Μια τρανσέξουλ) που παρουσίαζε τον διαγωνισμό ανακοινώνει απο το μικρόφωνο...

-Attention Boys & Boys! The next contestant loves the power puffy girls, Margaritas & all the men who take him for granded...here’s JUSTIN




Βγαίνει λοιπόν με ενα Cowboy-Hat ενα γιλέκακι με κρόσσια με ένα jean και χορεύει... όση ώρα η θεά χορεύει και το κοινό τον αποθεώνει, ο άλλος έχει λυσσάξει και πάει να φύγει με το γκομενάκι. Το οποίο γκομενάκι έχει εντυπωσιαστεί με τον justin και του ζητά να μείνουν για να τον δούνε. Μόλις λοιπόν η θεά justin κερδίζει τον τίτλο πηγαίνει στον Brian του την λέει, του αρπάζει το γκομενάκι, το πάει στην υπόγα-dark room και το πηδουλώνει. Μετά απο λίγο κατεβαίνει και ο  Βrian και επιτέλους “λυσσάει το μουνί του” απ’τη ζήλεια!!! 


 


Αχ και πάμε σιγά-σιγά στο τελευταίο επισόδειο. Είναι Δεκέμβρης είμαι στο σπίτι της Ξαδέρφης μου της Γεωργίας. Οι γονείς της λείπουν στο εξωτερικό, εγώ έχω πάει για Σου-Κου αλλά επειδή έχει γαμηθεί ο καιρός να ρίχνει χιόνι, κλείνουν τα σχολεία, οι δρόμοι, κόβονται οι συγκοινωνίες και έχω αποκλειστεί εκεί για 10 μέρες. Ευτυχώς είχαμε τσιγάρα και ευτυχώς ήξερε για εμένα. Ένα από τα αποκλεισμένα βράδια μας και αφού έχουμε στείλει τις μικρές της αδερφές για ύπνο, έχουμε ξαπλώσει στο σαλόνι στρωματσάδα, το τζάκι να καίει και...κάνουμε Zapping. Βάζουμε star και προς μεγάλη μου έκπληξη είχε το τελευταίο επισόδειο.

Σ’αυτό το episode ο Brian πατάει τα πρώτα -άντα (30), και ο Justin ενηλικιώνετε τελειώνοντας το σχολείο. Η κλασσική αμερικανιά είναι γεγονός. Γίνεται λοιπόν ο καθιερωμένος χορός αποφοίτησης και ο Justin πρέπει να δώσει το παρών. Στην αρχή δεν θέλει να πάει γιατί δεν μπορεί να καλέσει αυτόν που πραγματικά θέλει αλλά τον πείθει η ΘΕΑ Deppy,  ο Vick, και η μητέρα του.  O Brian πέφτει σε κατάθλιψη και ο Michael ετοιμάζετε για άλλες πολιτείες με τον γκόμενο του τον Γιατρό. Κάποια στιγμή ο Justin αποφασίζει να καλέσει τον Brian αλλά εκείνος τον απορρίπτει. Πηγαίνει λοιπόν με την κολλητή του την Daphne ώσπου εμφανίζεται ο Brian μιας και ήθελε να recapture his lost youth. Η σκηνή που ακολουθεί είναι άκρως ρομαντική. O Dj βάζει το Save the last dance for me και χορεύουν οι δυο τους στο κέντρο. Τα σχολιαρόπαιδα τους κοιτάν αποσβολωμένοι αλλά τα χρυσά μου τους γράφουν “στο μουνί τους” (που λέει και η κουμπάρα μου). Και σαν να μην έφτανε αυτό... σκάνε και ένα γλωσσόφιλο μούρλια!!!!








Ο Justin πετάει στα σύννεφα και χορεύει καθώς οδεύουν με τον Brian στο parking. φιλιούνται, αποχαιρετίζονται,  μπαίνει ο Brian στο αμάξι και από τον καθρέφτη του κοιτάει τον Justin που φεύγει χορεύοντας. Μα ξαφνικά μια κουλή hommo-phobic συμμαθήτρια του, τρέχει ξοπίσω του με ένα baseball stick και του ρίχνει μια στο κεφάλι. O Βrian τρέχει, ακινητοποιεί τον Chris (την κουλή συμαθήτρια) και ουρλιάζει:



-No, no, no Justin και τον παίρνει στην αγκαλιά του God NO!!!
Το ασθενοφόρο τον πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκείνος είναι μαζί του. Έχει τυλιγμένο στο λαιμό του το λευκό φουλάρι που τώρα έχει γίνει κόκκινο απο τα αίματα... το φουλάρι που χάρισε στον Justin.







Να δεις κλάμμα. Και γώ και η Γεωργία να είμαστε απαρηγόρητοι!!!  Να έχουμε χαλάσει του κόσμου τα χαρτομάντιλα και να αναρωτιόμαστε αν θα ζήσει... Πρός μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα πως ήταν το τελευταίο επεισόδιο. Με τον καιρό όμως την ξέχασα την σειρά, ώσπου πριν 3 χρονια την θυμήθηκα, την κατέβασα και την έχω δει πάνω απο 10 φορές...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Μια Κατάσταση... Επανάσταση!

Αχ δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αλλά όπως παρατηρήσατε άλλαξα για ακόμα μια φορά το περιβάλλον του blog μου... Βαριέμαι εύκολα καλέ τι να κάνω!!!

Μου λείπει το μωρό μου σήμερα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, ανησυχώ κιόλας με την μετάθεση του σε νησί... Άτιμο πράγμα η απόσταση, ειδικά όταν σε χωρίζει και στεριά και θάλασσα...

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος και για να μη παρεξηγηθώ δεν με ενοχλεί η απόσταση, με ενοχλεί που αν θελήσω να τον δω θα πρέπει να πάρω όχι μόνο αμάξι αλλά και πλοίο... Και του είπα του daddy «Μη δανείζεις για 6 μήνες τη θαλαμηγό μας στον φίλο σου στην Ιταλία, πες οτι κάπου επείγει να πάμε!!», αλλά αυτός εκεί!!

Τα μάθατε που με βρίζατε (Κατσίκι & Σια); Ο Ολυμπιακός λέει, φέρνει τον Χέσους Ντατόλο, τον 25χρονο Αργεντίνο που πέζει στη Νάπολι στη γειτονική Ιταλία! Θα μου πεις «Τι μας νοιάζει καλέ!;». Μας νοιάζει καλέ γιατί το παιδί έκανε sexy φωτογράφιση σε gay περιοδικό και είναι κόλαση... Αμα δεν είχατε και εμένα να παρακόλουθώ αθλητικά, σιγά μη το πέρνατε χαμπάρι!

ιδού...




Αυτά για σήμερα, πάω να διαβάσω μιας και το μεσημέρι δίνω μάθημα.. Α, και με το μαλακό η μαλακία...μη πιαστεί το χεράκι σας. x)


Σας Φιλώ, να προσέχετε...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

«Χρόνε Τζους...» Άρθρο Ιανουαρίου στο Screw

Αααχ, την ώρα που διαβάζεις το κείμενο αυτό...μας μπήκε το 10! Οχι το 10άρι καυλί, αυτό και να έμπαινε δεν θα το πέρναμε χαμπάρι εδώ που τα λέμε... το έτος 2010! Πως περνάνε τα χρόνια;;;, Τέτοια εποχή πριν από αρκετά χρόνια ήταν η πρώτη μου φορά(Happy birthday, asshole....)

Φεύγει ο παλιός ο χρόνος..., στο καλό και να μας γράφει! Ουστ! «Bloody 2009» που είπε ο φίλος μου ο Stuart! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...ξεκινάμε με ελπίδα, με χαρά το νέο έτος, ελπίζουμε ότι θα μας πάει καλά, αλλά στο τέλος τρώμε την «παπάρα» και σε κάθε πρωτοχρονιά επαναλαμβάνουμε το «Καλή χρονιά να έχουμε Παναγίτσα μου».

Φέτος λοιπόν είπα να το πάρω αντίστροφα... «Τι και αν το 2010 δεν είναι δίσεκτο, θα μας πάει σκατά!» αναρωτιέμαι και ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μου! Ανοίγω σαμπάνιες και βγαίνω ημίγυμνος στη βεράντα με ένα σκουφί Αϊ-Βασίλη! «Δεν είναι δίσεκτο - Δεν είναι δίσεκτο» φωνάζω ρυθμικά και χοροπηδώ! Με την άκρη του ματιού βλέπω την αχώνευτη γειτόνισσα να με κοιτάει από απέναντι και να γελάει! «Κακή ψυχρή και ανάποδη θα χρονιά να έχουμε» της λέω με χαμόγελο! Τραβάει την κουρτίνα και φεύγει! «Τι αγένεια εκ μέρους της», σκέφτομαι!!!

Λένε πως ότι κάνεις στην αλλαγή του χρόνου, θα το κάνεις όλη τη χρονιά!
Remember to, για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς:
**Να κολλήσω τον ιό Η1Ν1,
**Να ξανά-χτυπήσω το αμάξι...τυχαία,
**Να πάθω κατάθλιψη,
**Να σπάσω ένα καθρέφτη,
**Να αποκτήσω ενα υπέροχο, γλυκό, μαύρο γατάκι για γούρι!!!

ΌΧΙ δεν το χω χάσει, απλά κουράστηκα να αναρωτιέμαι τι αμαρτίες πληρώνω! Οπως επίσης κουράστηκα σε κάθε γκαντεμιά να παραδέχομαι πως την ώρα που γεννιόμουνα σχολάγανε οι μοίρες! Ο Δαλάι Λάμα είπε, «Ότι καλό κάνεις, σου επιστρέφει» και εγώ ακόμα αναμένω τα επιστρεφόμενα... Ούτε το ελληνικό δημόσιο τέτοια ολιγωρία!!! Αν δεν έρθουν τα επιστρεφόμενα απεργώ από κάθε καλοσύνη και ευπρέπεια!

Ας ελπίσουμε ότι το κόλπο μου θα πιάσει και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα... it’s my last chance...Τέρμα πια και με τη μοιρολατρία όμως! Αν δεν πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας δεν γίνεται τίποτα, ότι κόλπο και να σκαρφιστούμε. Γιαυτό πέραν του τρίκ μου θα απαλλαγώ από την μοιρολατρία που με διακατέχει, θα βάλω τα μεταξωτά και θα φυσάει, θα πάρω την τύχη στα χέρια μου και θα χαράξω τον δικό μου δρόμο!!! Θα το κάνω και ας μου βγει και σε κακό... δεν θα ναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φόρα!

Κακή Μας Χρονιά!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η Ωραιότερη πρωτοχρονιά...Ever!

Το χαμε κλείσει... Εγώ, η φίλη Κατσίκι (ή αλλιώς το Κορίτσι λάστιχο) και ένα πιτσιρίκι (μικρότερος κατα 6 μήνες!) μαζί στο βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Ραντεβού στην οδό Σαρρή (οχί Έφη) στου Ψυρρή...

Τα πρώτα «καλή χρονιά» και σταυρωτά φιλιά ήταν γεγονός! Πάμε σε ένα φοβερό μαγαζί με την επωνυμία philip! Παραγγέλνουμε τα cocteils μας και η μουσική μας συνεπέρνει. Η πρώτη "κανάτα" κερασμένη απο το μαγαζί καταφθάνει... σε λίγο και η δεύτερη. Ωραίος κόσμος, σχετικός & μη.

Έχουμε αποκτήσει διάθεση και θέληση να περάσουμε υπέροχα. Κάποια στιγμή το κινητό της φίλης Κατσίκας χτυπάει. «Πάω να μιλήσω και έρχομαι» μας λέει... Δεν έχουν περάσει ούτε 5' απο εκείνη τη στιγμή ώσπου βλέπω ένα μωρό να μπαίνει μέσα... «Πω-πω-πω καύλαρος λέμε!» (σκέφτομαι). Με πλησιάζει και έρχεται και στέκεται μπρός μου! Τον κοιτάω... μένω παγωτό, μου κόβονται τα πόδια και με δυσκολία μιλάω: «Μωρό μου;;;;; Τι κάνεις εσύ εδώ, δεν είσαι στο στρατόπαιδο;;;; Πως βγήκες;;;;»
Μου χαμογελάει και με πέρνει αγκαλιά...τον σφίγγω και γώ να δώ αν είναι αλήθεια ή αν βλέπω όνειρο!!! Το σκασε απο το στρατόπαιδο να έρθει να με δει...!!! Στον 7ο ουρανό σας λέω!

Απο εκείνη την ώρα μέχρι και λίγο πριν φύγω απο το σπίτι του...ακόμη και τώρα που σας γράφω, ακόμα να το πιστέψω...έφαγε και 15 μέρες φυλακή! Να φανταστήτε ούτε στις κατινιές μιας ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑΣ δεν αντέδρασα...όσο και να προσπάθησε να μου χαλάσει την βραδιά, απλά απέτυχε γιατί ήταν, είναι & θα είναι... 2η.
Τέλεια μας μπήκε το 2010...Super για την ακρίβεια!! Όμως κάτι έλειπε... η φίλη Πέτ που ήταν Θεσ/νίκη!! :(

Καλή χρονιά

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS