Container Icon

«Xmas Hollidays»

Γειά σας, & χρόνια σας πολλά!

Δεν μπόρεσα να γράψω αυτές τις μέρες αλλά εύχομαι να περάσατε υπέροχα τα Χριστούγεννα! Όσοι δεν περάσατε υπέροχα, εύχομαι να περάσετε υπέροχα την πρωτοχρονιά! Που λέτε, προχθές πήγαμε σε μια κωμόπολη για ποτό! Βούρκος κανονικότατος σου λέω! Το τι χωριό κυκλοφορούσε δεν λέγεται! Όλα τα πιπίνια ηλικίας 25 και άνω, με ανοιχτό πουκάμισο, τριχωτό στήθος με φανελάκι άσπρο (δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα της επαρχίας δηλαδή!?) και φυσικά χρυσή αλυσίδα για να προστατεύει ο Παντοδύναμος τον φορέα του σταυρού αλλά και εμάς που τον βλέπουμε! Ενα σας λέω, είτε ήμουν γκάζι είτε ήμουν εκεί ένα και το ίδιο! Η barman σχετική, ή σερβιτόρος σχετική, η cheque-αδώρος ΘΕΑΡΑ... να μην αναφερθώ σε θαμώνες σχετικούς πάσης ηλικίας... Είχαμε και μεις τα τυχερά μας αλλά...είμαστε Κυρίες με "Κ" κεφαλαίο!

Αμ το άλλο;; Κάθομαι που λέτε και πίνω το ποτάκι μου. Ώσπου μπαίνει μέσα στο μαγαζί ένα μανουλο-μάνουλο! Με στόμα ανοιχτό τον χαζεύω... «Πόσα κέφια να είχε ο καλός Θεούλης όταν σε έπλαθε Πασά μου;;;» αναρωτιέμαι. Έτσι πως χαζεύω βλέπω πως μου ρίχνει κλεφτές ματιές. Στην αρχή αρνούμαι να το πιστέψω. Τα βλέμμα συνεχίζονται για ώρα, ώσπου τον βλέπω έρχεται προς το μέρος μου... Ε-ε-έρχεται σκέφτομαι και πέρνω το μοιραίο μου βλέμμα! «elfako;;;» (Με το όνομα μου το κανονικό με αποκάλεσε αλλά για ευνόητους λόγους βάζω το ψευδώνυμο) ρωτάει με χαμόγελο. Εγώ σάστισα. «Ναι» λέω με απορία. «Δεν με θυμάσαι; ο ..... απ’το δημοτικό!!!» Να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!!!! Να πέσει κεραυνός να με κάψει και να μην αφήσει ίχνος μου! Φαντάζεστε να του απαντούσα «Έλα καύλα μου....»;;;. Τα είπαμε που λέτε, έμαθα πως αρραβωνιάστηκε κιόλας, πως ετοιμάζεται να παντρευτεί. Στο τέλος μου ευχήθηκε να βρω μια καλή κοπέλα! Τι του λες τώρα;;;

Πέρασαν και τα Χριστούγεννα! YeaH!!!! Δεν μ'αρέσει καθόλου εκείνη η μέρα! Anyway, άλλο είναι το θέμα μου... Είμαι εδώ περίπου μιά βδομάδα και νιώθω «ξένος». Η παρέα μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί, οι συγγενείς, νιώθω οτι έχουν πάρει ένα διαφορετικό δρόμο από εμένα και ξαφνικά αισθάνομαι παρείσακτος. Είναι ώρες ώρες που, εκεί που πίνω το ποτάκι μου με τα παιδιά θέλω να ουρλιάξω «ΤΟΝ ΤΡΩΩ ΡΕ!!, δεν με νοιάζει πόσο στητό κώλο έχει η σερβιτόρα και τι νούμερο στηθόδεσμο φοράει! Με νοιάζει πόσο τον έχει ο dj απέναντι, και αν πάει με άντρες!» Ε, δηλαδή enough!

Σκέφτηκα που λέτε να μιλήσω στα αδέρφια μου, να ξέρουν για να είμαι πιο άνετος μαζί τους. Άρχισα λοιπόν να σκηνοθετώ στο μυαλό μου πως θα το πω και σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσαν στο άκουσμα της φράσης «Ξέρετε, είμαι gay». Παρανοϊκές σκηνές ακολουθούν... ένα σφίξιμο στην καρδιά με πιάνει, «Και αν... δεν με αγαπάνε μετά», «Και αν με ξεγράψουν...» κ.ο.κ

Όσπου εκεί που τους χάζευα όλους στο τραπέζι τη μέρα των χριστουγέννων είπα πως δεν υπήρχε περίπτωση -και να δεχτούν την πραγματικότητα- να πω στον αδερφό μου, «Είδα προχθές ενα μαναράκι... γνωριστήκαμε και είπαμε να βγούμε» ή «κάνει φοβερό κρεβάτι, μου πέταξε τα μάτια έξω!». Αποφάσισα λοιπόν μέχρι να ανεξαρτοποιηθώ απο τους γονείς να μείνουν στο σκοτάδι και πως μέχρι να γίνει αυτό θα συνεχίσω να παίζω τον ρόλο μου όσο καλύτερα γίνεται...για το καλό όλων μας!

Άντε πλησιάζει και η πρωτοχρονιά! Αθήνα έρχομαι! Δέν ξέρω αν θα μπορέσω να γράψω στο blog μου πριν την πρωτοχρονιά, γιαυτο σας εύχομαι απο τώρα καλή χρονιά & ευτυχισμένο το 2010 με υγεία και αγάπη!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Εξαιρέσεις

Ένα τραγούδι να ξεκινάς τη μέρα σου! Ένα τραγούδι που σε ανεβάζει, σου «φοράει» το χαμόγελο και σε κάνει να θες να χορέψεις!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

I'll take Everything



Ένα υπέροχο Τραγουδάκι... Πολύ ταξιδιάρικο, ερωτκό, μιξαρισμένο με γαλλικό Rap... To χω λιώσει να το ακούω! Δεν έχω ιδέα αν είναι παλιό ή καινούριο... αυτό που ξέρω είναι πως τα σπάει!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Στην Τελική Ευθεία για τα Χριστούγεννα

Ολοι κάτω απο το δεντρο, λα-λα-λα-λα-λα--λα-λα! Ναι, λίγες μέρες πρίν τα Χριστούγεννα και οι διακοπές μου ξεκινάνε απο την Τρίτη! Επιστρέφω στα πάτρια εδάφη!
Remember To:
*Είμαι str8, (ντεμέκ)ξέχνα τα «Μαρή», «Καλέ» και γενικώς τα καλιαρντά!
*Τα αγοράκια της Hometown, ΔΕΝ τα γλυκοκοιτάζουμε για πολύ ώρα...κίνδυνος να μας πάρουν με τις πέτρες!
*Να μείνω ψύχραιμος στα προξενιά που θα μου κάνει για εκατυμμυριοστή φορά η Ξαδέρφη Λία

Όπως & να χει θα κοιτάξω να περάσω όσο πιο τέλεια γίνεται! Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας Καλές γιορτές... Καλά χριστούγεννα και θα κρατάω το blog up to date...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 year ScReW...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Paranormal Activity



Σοκ!Εδω και χρόνια έψαχνα μια ταινία να με τρομάξει! Μόλις την βρήκα... Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κοιμηθω...περιμένω να βγεί ο ήλιος και μετά! Όσοι είστε λάτρεις των θρίλερ θα την λατρέψετε... οι φοβιτσιάρηδες καλύτερα να μην την δείτε!
Η ιστορία αφορά ένα ζευγάρι που αποφασίζει να καταγράψει με τη βοήθεια της κάμερας τους περίεργους ήχους που ακούνε κατα καιρούς τα βράδια. Τα πράγματα χειροτερεύουν, απ'τη στιγμή που χρησιμοποιούν ενα ouija board...
Είναι παραγωγή της Paramount και είναι η πιο κερδοφόρα ταινία που φτιάχτηκε ποτε καθώς απετήθηκαν 20.000 $ για την δημιουργία της και εισπράχτηκαν 107.100.000 $ σε Η.Π.Α & Καναδά!

TiP: Μπορεί να σας κουράσει λίγο η αρχή αλλα απο τη μέση και μετά θα σας αποζημιώσει!! Καλή προβολή!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Λίγα Λόγια για το ταξιδάκι...

Freedooooom:


Άλλος αέρας ο Ευρωπαϊκός! Σε ανανεώνει, σε απογειώνει! Με το που πάτησα το πόδι μου ήταν λες και βγήκα απ’ την ντουλάπα! Με την πρώτη βόλτα ήθελα να δω πως είναι να λες σε κάποιον την σεξουαλική ταυτότητα σου δίχως δεύτερη σκέψη!
Το ίδιο βράδυ λοιπόν βγήκαμε με την παρέα μου, οι οποίοι δεν ξέρανε για εμενα. Πάμε λοιπόν να πάρουμε το μετρό και για καλή μου τύχη το βαγόνι που ήμασταν δεν είχε άλλη θέση και πήγα δυο βαγόνια πιο πίσω και έκατσα. Δίπλα μου έχω εναν κυριούλη στην πένα ντυμένο. «Do you speak English?» ρωτώ. «Νo» μου λέει, «Ωραία, να σας πω λοιπόν πως μου αρέσουν τα αγόρια... και δη τα ψηλά αγόρια!»
«Βας;;;» με ρωτάει στα γερμανικά... «Όπως τα λέω! τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!!!» Με φωνάζει η παρέα μου, πηγαίνω μπροστά και κατεβαίνουμε!


Χαμένοι στη μετάφραση:


Σε μια από τις βόλτες μας, περάσαμε μπροστά από μια, ας το πούμε καντίνα... κοιτάω μέσα και βλέπω ένα παιδί σαν τα κρύα τα νερά. Μου χαμογελάει και κοιτώ αριστερά-δεξιά. Προσπερνώ και συνεχίζω. Μετα απο λίγο διψάσαμε και με στείλανε να πάρω μπύρες. Πηγαίνω λοιπόν στην καντίνα «5 beers». Μου λέει κάτι στα γερμανικά και ξαναχαμογελάει. «Ύπαγε οπίσω μου σατανά!» λέω & βγάζω τα λεφτά από την τσέπη! «Βας;;;» συνεχίζει με το χαμόγελο εκεί! «Nothing, just thinking...» «Νο Εnglish, Duetch!» απαντάει. «Duetch, δεν ξέρω εγώ όμως... και μεταξύ μας καλύτερα, μη μας κολάζεις παντρεμένο άντρα!» πέρνω τις μπύρες & αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά!


Με τέτοιους φίλους...τι τους θες τους εχθρούς:


Night club... ώρα 3.00 π.μ εκεί που πίνω την μπύρα μου (Ναι, ναι, str8-acting για τα καλά!) ένας έγχρωμος με κοζάρει απο μακριά. Τον κοιτάω για λίγο και γυρίζω πλάτη. Μετά από 15’ νιώθω ένα χέρι πίσω μου (Στην πλάτη μωρή!) «Can u tell me your name?» ρωτάει. Πριν προλάβω να απαντήσω ορμάει το φιλαράκι μου τον σπρώχνει, τον βρίζει και το παιδί όπου φύγει-φύγει! «Το χάσαμε το κορμι πατριώτη...». Όχι ότι αν έμενε θα άνοιγα συζήτηση (Όχι εξαιτίας του χρώματος του, εξαιτίας του ότι δεν ξέραν οι άλλοι για μένα!!) Απλά δεν θα έφευγε με αυτόν τον τρόπο!


Τύφλα να χει ο Τομ..ο Κρούζ καλέ!!


Οι Ελληνίδες του εξωτερικού έχουν ξεφύγει. Μη μυρίσουν νέο αίμα ορμάνε σαν τις λυσσάρες! 4 στον αριθμό παρακαλώ...ναι-ναι! Όλη την ώρα σχόλια τύπου: «Τυχερή η κοπέλα σου...»,«Και γιατί ναι μην είσαι ελεύθερος...»!!! Το αποκορύφωμα: «Εσεις οι άντρες όταν πίνετε βγάζετε κάτι πολύ μπρουτάλ!!!». Και απαντώ: «Εσεις οι γυναίκες, οταν πίνετε δεν ξέρετε τι λέτε!!»


Διάλογοι:


Φιλαράκι Α: Πω-πω ΜΟΥΝΙΑ! πρέπει να γαμήσουμε σήμερα!!!
Φιλαράκι Β: Ναι μαλάκα ΔΕΝ γίνεται αλλιώς!!! ^elfakos^, διάλεξε μια και συ...
Φιλαράκι Α: Ναι, Ναι πρέπει να δοκιμάσει το εγχώριο προϊόν!
Φιλαράκι Γ: Αυτόν αφήστε τον...μόνο αυτος γαμάει κάτω στην Ελλάδα μάγκες. Εμείς να δούμε πότε!!!
Φιλαράκια Α+Β: Σωστοοοός!!!
^elfakos^: Μάγκες τυχερά είναι αυτά. [LooooooooooooooL]


Μέσα στο πολυκατάστημα στο τμήμα με τα σακάκια... περνάει ενας πωλητής τρέχοντας και με χτυπάει λίγο στον ώμο με τον ώμο του...
Υπάλληλος: Sorry!!!!
^elfakos^: τι Sorry μωρή; με ξέρανες!! 
Υπάλληλος Βας?
^elfakos^: άθλια... 


Συμπεράσματα:


Καλό το εξωτερικό αλλά αν δεν ξέρουν για εσένα είναι πράμα ασήκωτο! Τους βλέπεις όλους να είναι ο εαυτός τους & συ... υποκρίνεσαι. Μοιάζεις με ένα παιδάκι νηστικό που την έχει στήσει έξω από Ζαχαροπλαστείο & κοιτά την βιτρίνα με τα γλυκά & φαντασιώνεται πως να καταβροχθίζει. Μα όταν έρχονται τα άλλα παιδάκια και το ρωτάνε...«Πεινάς;» απαντάει «Όχι, απλά χαζεύω για να περάσει η ώρα»! 





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS