Container Icon

Eν αρχή ήτο ο ^elfakos^

Εντάξει, πλέον blog-άρουμε και μείς. Εδώ και καιρό, το σκεφτόμουν μετα το ξέχασα... και μόλις είδα το blog της φίλης [Katsiki] το θυμήθηκα! Το blog το έκανα για διάφορους λόγους... Οι σημαντικότεροι είναι να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με εσάς & να τα βγάζω από μέσα μου αλλά & να σχολιάζω την επικαιρότητα. Καλά άκουσες...την επικαιρότητα!

Πρώτα όμως προέχουν άλλα πράγματα... Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια!
“ΕΙΜΑΙ GAY!!!! και μου αρέσει!” Εδώ και χρόνια συμβιβάστηκα με αυτό και νιώθω «Θεά»! Στην αρχή νόμιζα πως είμαι αμαρτωλός, ανώμαλος...έπεσα σε κατάθλιψη! Αργότερα για να βγω από την κατάθλιψη, είπα πως απλά εξερευνώ την σεξουαλική μου ταυτότητα, μετά όταν κατάλαβα πως μου αρέσει είπα πως θα είναι περαστικό και πως αφού με καυλώνουν οι γυναίκες δεν θα κρατήσει για πολύ... (το gay-thing).
Ύστερα επήλθε μια περίοδος αγρανάπαυσης περίπου στα 2,5 χρόνια. Ήθελα να δώ αν το’χω ξεπεράσει... Τον 1ο χρόνο τότε τα είχα ήδη με την «Κ», ζευγάρι κανονικότατο! Ξέρεις, όλη μέρα μαζί έξω, Σ/Κ’s στο εξοχικό τα δυο μας. Αξιοζήλευτο ζευγάρι σου λέω!!

Ώσπου τη χώρισα. Δεν μπορούσα άλλο...κάτι έλειπε. Έμεινα για άλλους 18 μήνες σε «χειμερία νάρκη» και μετά έπεσα με τα μούτρα στο gay thing. Γνώρισα ένα ωραίο βράδυ του Γενάρη τον Green_Boy... μιλούσαμε κάθε βράδυ στο Internet για 20 μέρες συνεχόμενες ώσπου βρεθήκαμε. Εκεί να με δείς... είχαν κοπεί τα πόδια μου... έτρεμα, τα νύχια μου είχαν ήδη φαγωθεί απ’ το άγχος. Γρήγορα -ευτυχώς- το άγχος έφυγε, χαλαρώσαμε, βγήκαμε για φαγητό, μετά για καφέ και τέλος σπίτι του πηδουλωθήκαμε.... Στην αρχή δεν το είδα σοβαρά νόμιζα πως θα ξενερώσω (όπως άλλωστε έκανα με κάθε παιδί που πηδιώμουν... με το που έχυνα έψαχνα τρόπο να φύγω!) αλλά εδω και 19 μήνες δεν ξενέρωσα (με ένα διάλειμμα)

Παρόλο που 18 μήνες ήμουν στο «ψυγείο» ασχολούμουν με το internet, και δή με το irc... στην αρχή έμπαινα ως χρήστης και στη συνέχεια έγινα operator στο
#gayHeLLaS όπου γνώρισα τη κουμπάρα μου! Τον μέντρορα μου! Με μύησε κανονικά, με έκανε να απελευθερωθώ από φοβίες και άλλες μαλακίες που με διακατείχαν τότε! Η κουμπάρα όμως ήταν και η αφορμή να γνωρίσω και την [katsiki]. Τον κολλητούλη μου! Μιλούσαμε συνέχεια κάθε βράδυ. Όταν είχα πρόβλημα κατευθείαν τηλέφωνο! Ωσπου ένα βράδυ με κάλεσε στο skype όπου ήταν μαζί με ένα άλλο παιδί... ο arxontis20. Δέσαμε κατευθείαν! ο arxontis20 ήταν ο πρώτος που βγήκα μαζί του φιλικά για καφέ! Έκτοτε και οι 3 τους είναι μέσα στην καρδιά μου.
Και μιας και το θυμήθηκα, την Παρασκευή θα βρεθούμε για ένα 4μερο ΚΟΛΑΣΗ στη συμπρωτεύουσα!!!!!

Δεν σε κουράζω άλλο έχεις και δουλειές να κάνεις! Αυτά τα ολίγα για μένα πρέπει να ξέρεις... θα μάθεις και άλλα... στη συνέχεια!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

mahler76 είπε...

καβλή αρχή χαχαχαχαχα