Container Icon

ΣεΞΑλονίκη

Οι μέρες του ξεσαλώματος πλησιάζουν στο τέλος! snif-snif. Τώρα που τα βλέπω απο μακριά τα πράγματα έχω βγάλει μερικά συμπεράσματα τα οποία σας παραθέτω!

  1. Αν είστε δεσμευμενος/η και πάτε 4ήμερο να δείτε τους φίλους σας οπλιστήτε με θάρρος. Οι πειρασμοί ειναι πολλοί και είναι καύλες!!!
  2. Δεν πίνετε αν το πιοτό σας πίνει, και αν σας φέρνει κενά μνήμης την επόμενη μέρα!
  3. Αν είστε single καλό θα είναι να αποφύγετε τις πολλές ερωτικές γνωριμίες με αγοράκια. Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Εκτός αν μετά το κρεβάτι ρίχνετε μαύρη πέτρα ξέμαυρή και απ'τον ήλιο ξεμαυρότερη!
  4. Στις δεσμευμένες: Οταν το μωρό σας λείπει... και την επόμενη μέρα ακούτε τις φίλες να μιλάνε για τα μεγέθη των αγοριών που πήρανε, για τις τεχνικές, για το πόσο καλά φιλάνε... & σας πιάνει ένας πανικός, ένα τρέμουλο, μια όρεξη για σεξ... Κλείστε τα αυτιά σας & μετρήστε προβατάκια!!!!
  5. Αν μένετε 2 άτομα & πάνω μεσα σε ένα σπίτι φροντίστε να υπάρχει ζεστό νερό, και η ετοιμασία για έξω, να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σύντομη... Εμεις θέλαμε κοντά 2 ώρες για να ετοιμαστούμε!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

Katsiki είπε...

Μπορούμε να την πούμε και Ξεσσαλονίκη μιας και ξεσαλώσαμε!!! και έχω να συμπληρώσω...

6. Αν το σπίτι έχει ζωύφια, φέρτε έναν str8 να τα σκοτώσει!!!
7.Να φορτίζετε τα κινητά σας!!!! (συνέχεια σ' αυτό δεν λέω)

Θα μου έρθουν κ άλλα εν καιρώ... :P

DiViNe__ είπε...

Να προσθέσω και εγώ μια ερώτηση;

8. Αν είσαι δεσμευμένος και πας με το boyfriend πάνω τι γίνεται;

Katsiki είπε...

Να σου απαντήσω εκ πείρας... μια χαρά περνάς πολύ πολύ ωραία... εξάλλου λένε ότι η Θεσσαλονίκη μας είναι μια ερωτική πόλη...